'Simon de Karić verio manekenku u Parizu...'
A mene boli **** u Podgorici
Printable View
'Simon de Karić verio manekenku u Parizu...'
A mene boli **** u Podgorici
Onaj seljak sto je iz pecine izasao pa guli uskrsnja jaja u autu i koru baca kroz prozor. A i pravog je vola ozenio posto mu suvozac isto to radi... E pa stvarno...
Sve je džabe skoro sam molio druga da da meni papire od cokoladica da stavim u dzep pa da ih bacim kad stignemo u Bd, jok od Bara je 3 bacio kroz prozor.
Ot. :
Izluđuje me ova magareca glava iz Petnjice, nije mu dobra Dacia, "to je auto za komunalnu, to je usisivac", a do juce je lajao za ovcama!
A znači što čini Komunalna policija po Bar-u. Uzeo sam Auto koje nije na Barske registracije, parkiram se ispred Cosmetiksa i izlazim i vidis nasmijanog lika kaci papire po šoferšajbni, reko što je ovo? Kaže kazna, na osnovu čega, pa presli ste preko trotoara? Reko što pričaš na parking sam parkiran, pa jeste ali ne smijete, reko dje stoji znak? Dje su kazne ovima na pješački što se parkiraju? P ne možete tako da razgovarate sa mnom kaze mi ovaj. E pa reko druže ovu kaznu ćeš poništiti, kaže to ti je što ti je. I danas će da je proguta zajedno sa ostalih 16 kazni. A u njihovo sjedište msm Komunalnu policiju prosipaju pricu da su upozoravali ljude da se ne parkiraju i mi upali preko njihove riječi. A oni bili uštekani nedje i gledali samo da prilijepe kaznu nekom ko nije na Barske, inace na Barske table ne smije ništa da se kači jer ko zna ko će im iskočiti!
Korisnicka NEpodrska u ovoj banana drzavi...to mi toliki stres prouzrokuje da je ovo stvarno preslo svaku mjeru...Danas kontaktiram jednu sluzbu mejlom, jos nema odgovora...zovem drugu sluzbu za internet, imaju samo jednu fiksnu liniju-zauzeto 15 minuta...Dok npr. danas posaljem mejl jednoj kompaniji u Londonu, dobijem odgovor za bukvalno 5 min...Online prodavnica ZAPPOS, tj njihova korisnicka sluzba je imala zabiljezen razgovor od preko 8 sati sa obicnim klijentom...Bukvalno nikad necemo docekat nijedan svjetski standard, ni za 50 godina...
Jedan video za ZAPPOS
https://www.youtube.com/watch?v=td-nVat6cLY
Taksa za govnjivi autoput
Naknada od 7 centi na gorivo, zbog usranog auto-puta... Pa sve im *****, što ga prave kad nemaju od čega da plate...
Trebamo mi da ga od svojih para pravimo... Ovo niđe u svijet nema!
I posle cemo placat da prodjemo tuda
poslato paukom
Ako iko od nas i doceka taj imaginarni autoput...
i opicis prvi dan 140 i kazne te 150 eka, xexe
Nervira me što ste banovali drugaricu Maju. Kad bih jutrom pročitao ono hvala lepo, uz kafu i kolač, a ponekad keks, ulazio bih u novi dan pun neke mladosti, nekog optimizma. Bijah spreman za bitku ali i za poeziju. Pokvarili ste mi dane i dane budućeg života. Ugasili ste glas razuma u ovo ludo ludo vrijeme. Znači, nigde veze... :sorrow:
Bas nigde vezeee
Boze mi oprosti
maja je banovana...? neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...!!!
Ne znam kako ovo da opisem, ali jako me nerviraju oni ljudi koji u razgovoru stalno pominju i oslovljavaju po imenu ljude koje ne poznajes...
- sjedjela sam sinoc sa Mirkom i Mirko mi kaze kako je i njenu doslo da plati ono... A i Anja mi je to isto rekla...
a ja nemam pojma ko su Mirko i Anja, i onda da bih mogao da nastavim normalno konverzaciju , pitam ko su oni , i tek onda saynajem da joj je to brat od strica, odnosno drugarica...
i tako 320 puta... svakog dana
Milsim, je li problem reci da si sjedjela sa Mirkom, bratom od strica, drugaricom Anjom i kolegom Pavlom ...
...
Ne mogu da razumijem pojedine mlade roditelje. Da li je moguce da nekome moze pasti na pamet da slavi rodjendan svog djeteta (prakticno bebe) u hotelu sa 5 zvjezdica u kome ce napraviti zurku za ODRASLE? Zar to ne bi trebalo da bude dan u kome ce u centru paznje biti to dijete a ne njegovi roditelji i njihovi "elitni" prijatelji? Pri tome mene, koja nemam veze sa tim svijetom, zovu na taj rodjendan! Juhu, zar ne mozete da vidite da ja to ne volim, a stvarate mi bezveznu obavezu zbog vasih hirova?!! Bljak.
Nerviraju me zatucani ljudi koji se ne razumiju pa po mome zivotu skacu. Nista im se rijecima ne moze objasniti. Nervira me kad neko kupi racunar i onda sam ja duzan da mu sagradim kucu i uvedem infrastrukturu i placam mjesecne racune za internet, jer..taj kompjuter mora nedje da stoji i on mora da ima internet. I svaka rasprava se zavrsava rijecima:"Ja sam ga kod tebe kupio."
Evo ti paareeee nazad druuuuuzeeeee pa ga kupi nedje drugo, bez mene.
Dijete od 4 godine u prosjeku postavi 200 pitanja dnevno...moji majka i otac lagano prebace tu cifru---feeling frustrated.
Ova priča kako su Parovi ogledalo društva, kako to oslikava stanje duha u Srbiji, kako promovišu nemoral...Je li gleda ko Džerzi Šor, Džordi Šor, Real Life... na MTV, televiziji koju gledaju većma tinejdžeri i mlađi ljudi, je li to slika duhovne propasti Sjedinjenih država, je li to ogledalo američkog društva...Ili je to trenutno najgledaniji format televizijskog šoua širom svijeta (možda u Kinu nije). Ili su u Srbiji dežurni intelektualci šćeli da naprave društvo u kojem svako ide u pozorište i operu, čita knjige a slobodno vrijeme provodi u seksu i abortirajući, tj. koristeći svoja ljudska prava. Viđite ovaj primjer zapadne kulture, kako je narod tamo kulturan a ne ka mi ovđe, pih:
http://www.youtube.com/watch?v=zEQxZ_yRQ5U
Edit: I da parafraziram narodnu mudrost: Ne gledaj ne laj.
kakve racije noćas po lokalima, blokirali sve izlaze i onda pretresaju jednog po jednog, vratiše me na momenat u one avetne '90-e kad je bilo koji policajac bez razloga moga' da ti ljušti šamarčinu a nijesi smio da pitaš zbog čega e bi dobio još 3-4...
Zašto glupaci imaju potrebu da pričaju o nečemu i prave se pametni kad ne umiju sklopit rečenicu kako treba, i još gore ne kapiraju o čemu se konkretno radi ali oni trabunjaju i samo trabunjaju sa konstantnom upotrebom poštapalica.
Sinoc se iznervirah zbog jedne situacije,i danas evo razmisljam citav dan.
Sjedim u lokalu u delti, prizemlje,tacno do one igraonice,ide covjek,nekih tridesetak godina,vodi cetiri djevojcice,jedna drugoj do uva,drze se za ruke,lijepo obuceni svi,uredni,sredjeni,osmjeh na licima,prilaze radnici sto radi u igraonici,oce da udju djevojcice,ona im kaze,ne moze,guzva(a nije bila),on ih bez rijeci uze za ruke,i ode,oci pune suza,on cucnu pored njih,brise suze,maramicom,bijelom kao snijeg,cistija nego ona glibna sto ih vrati..........tuga,e da nezeljeni posjetioci su pripadnici romske populacije.....Pih
Auto mehanicari kojima postujem znanje i iskustvo ali su nekad tako teski da ne mozes rijec progovorit'.
Kazes "Ja mislim da je ovo bilo" a on ce odma "Znam ja tacno sto je bilo prije a sto je svjeze".
Nivo nesposobnosti u poslovnicama. I generalno. Ali konkretno T-com. Konkretno Bar. To nema nidje u svijet'.
Duza verzija: https://forum.cdm.me/showthread.php?...50#post4059650
Slicna situacija kao ova, eh te predrasude:
https://www.youtube.com/watch?v=ohx9_EfaaR4
Ništa nije kako treba i nema izgleda da će da bude.