ne razumijem ja to,pada sam na glavu ka djecak
Printable View
ne razumijem ja to,pada sam na glavu ka djecak
Službenici granične policije Berane, ekspoziture Rožaje, otkrili su i oduzeli vozilo koje potražuje Interpol.
Naime, službenici ekspoziture su, na graničnom prelazu "Dračenovac", na ulazu u Crnu Goru, privremeno oduzeli putničko vozilo "VW Passat", registarskih oznaka BO 40-402, kojim je upravljao S.S. (35) iz Negotina.
Kako je saopšteno iz Uprave policije, provjerom kroz elektronske evidencije ustanovljeno je da je za vozilom raspisana potjernica od strane NCB Interpol Zagreb.
Vozilo je predato Ispostavi Rožaje radi daljih provjera.
Ajde, ko moze brze od mene do 200 aaaa???
O kocenju da ne pricam...
Posle 140 voda...
na 140 su neka djeca prelazila ulicu, pa sam morao malo da se obuzdam
I ja kazem, ali radije bih ih usisao kroz KaEn.
I izbacio kroz spulje..
Kejs, lupa mi trap, i Stetni je primijetio da nesto nije u redu :(
Stvarno jeste, cuje se nesto. :/ Moras sve novo staviti, nema sto. :/
Vidjeh Stetnoga kako vozi 528, imao je neku facu kao da ima erekciju..
Pa imao je, htjeli smo na kafu a nismo mogli jer gace su mu bile ful spermirane, ali iznervirao se na semafore kad je morao da ugasi muziku da bi cuo motor, i opet ga nije cuo...(ili osjetio da radi).
Stevanne, sto mu lupa to, jesu li soljice?
Osjetio ga je na volanu, ali nece da ti kaze, zna da ce te to pogodit. :(
Hahhahahahah
Stetni, pricaj!
Kad smo kod tihog rada motora, kako se covjek fino osjeca u situaciji:
Cekam druga u kola, on dolazi, ulazi u moje, ja ga gledam na foru "sto kasnis ovoliko", a on meni "ajde pali auto, idemo, zurimo" a auto citavo vrijeme upaljeno...dok ne stisnuh gas nije vjerovao, ali jbg, on vozi traktor...
P.S. od kad sam presao sa 98 na 95 oktana, meni auto jos tise radi... sto, kako, ne znam...
Valja li sto ovaj volvo? http://www.polovniautomobili.com/oglas982022/volvo_c70/
valja osim smijesnog tocka a i vjerovatno mu je koza izdrana cim nije pokaza slike iznutra..tesko ce se prodat preko 4
Dao bi za auto staro 13 godina preko 7 hiljada eura, legendarno.
I to za C70...
Imam osjecaj da je ta platforma starija od mene.
Eo samo da javnem ako kome bude trebalo , dobio je Djeca iz Maslina polovnih guma masu ima svasta ;)
ja posle duze vremena nadjoh dimenziju da valja za mene :D
i koliko para si ih platio?