Cega da isprave stari... Tiraz mislim da je pola miliona hahahhaha
Plus je sigurno nekom njihovom namjesten i dizajn da se odradi :D
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Printable View
Sasvim nebitno koji je tiraz. Ovako nesto ne bi smjelo da se dozvoli.
Kao prvo ni da se dozvoli stampa a ako se vec ostampa onda da se taj direktor NTO ili TO Zabljak fino poklopi usima i neka odradi ponovo, ionako cemo mi platit' stampu, nece on sigurno.
To mi je kao kad sam naisao na ono "adverbs" u meniju za priloge i kad sam ukazao na gresku rekli su mi da znaju za to ali kasno je sad posto je vec ostampano.
E pa kakva profesionalnost...
može li mi reć’ koliko bi koštala usluga da su ovi nesrećnici platili nekome da im ovo fino napiše? i je li moguće da makar JEDNA osoba koja radi u TO ne zna neke osnovne fraze iz engleskog?
Sent from my iPhone using Tapatalk
znači ako dodje stranac ljetos na Žabljak slaba vajda od lokalne TO?
Tako je svuda.
I u Baru i u Ulcinju, Budvi, Peteovcu u cijeloj CG.
Dođeš da pitaš neke osnovne stvati oni te ka telad gledaju, sramotno je što se čini...
Ali kad se ide na kakav sajam u BG ili neđe drugo, sređuju se ka za svadbu, degenerici iskompleksirani...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ima li neđe digitalna verzija ove legendarne mape?
Digitalna verzija mape od Turističke organizacije Žabljaka :D Nemoj :D
Dajte dajte, treba mi to...
ili priprema za štampu, bilo što :D
A odakle druze :)
Dobro je da nisi nasao rucni rad preveden kao hand job.
Nije kod nas, al nijesmo ni mi daleko izgleda.
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ac93b2f51a.jpg
Turizam primarna grana Zabljaka... Tri dana poslije izbora, u Zabljaku nema vode... Voda je elementarni uslov za obavljanje turisticke djelatnosti, voda za pice moze da se kupi, ali masine za pranje ne mogu da se upale, ne moze da se cisti, kuva itd... Ne znam, bas ne znam
Ovako treba sa bandom
http://www.vijesti.me/vijesti/taksis...da-vozi-990623
samo da ne ostane izolovan slučaj, svaki put treba prijava kad se desi slično nešto. još malo će 100e po km naplaćivat
Okačiš veliki poster na zidu
http://balkanmarketingstories.com/wp...ism-logo-1.png
Kad nestane vode, struje, napadne vas međed... samo značajno pogledaš ka posteru i klimneš glavom. Bez riječi. Jel došao da se baškari i uživa ili da ima autentičan doživljaj CG oca mu **bem
Je li realno ovo?
http://www.vijesti.me/vijesti/rediza...00-eura-991047
Nije, ovo je kriminal. Ko je dobio ove poslove?
Da se sa 5-6 'iljada (u vr' glave) zaokruzi na 100 'iljada.. Maestralno.
Sad me bas zanima epilog. Ostace sve na tome najvjerovatnije...
Hahahahaha e pa pakao!!!
Sto tek rade na milionske poslove! :D
Pa to... ovo su samo "sitnice" koje ovako isplivaju s' vremena na vrijeme...
Ovoga imas kol'ko oces, kojoj god drzavnoj 'sferi' da se okrenes... Nego obicno nikakvih posledica tu nema, na kraju ispadne da je sve po zakonu i sve oke...
Kakav bezobrazluk. Kako sam bio u prilici da pricam i slusam likova iz par firmi (iz Srbije) koji su radili online prodavnice - gdje je potrebno usaglasiti poslovni softver sa raodm sajta - sva njihova prica, kada je i nabudzena bila je ispod 15000 € - kompletna optimizacija, povezivanje sa poslovnim softverom, aplikacija za mobilne uredjaje, bezbjednost, SEO i ostale navedene stvari (lise kupovina licence za tehnoloske platfome - nemam pojma sta im znaci ovo).Quote:
Mora se, kako navode „voditi računa o optimizaciji performansi portala, SEO optimizaciji, sistemu za upravljanje bazom podataka, arhitekturi aplikacije i poštovanju standarda tokom pisanja koda, bezbjednosti portala, kupovini licenci za tehnološke platforme, hosting cijelog rješenja na period od godinu, integracija eksternih sistema na portal, podrška za mobilne uređaje..
Nije problem novinarima obrnut koji broj iz Srbije, Hrvatske, Bosne, raspitat se kako, sto i koliko i raskrinkat ova guvna.
Ukrali znaci 98 000. Ovaj sajt ne vrijedi ni 500 sa svim ovim sto su nabrojali ali ajde da kazemo 2000
I patriotizam Vlade se ogleda u tome sto ga je radila firma iz Srbije hahahahahahhahahaha
Pisaj bre po sirotinji