Horner je u pravu.
Printable View
Horner je u pravu.
Ne vidim u cemu je problem?To se u F1 radi,kao da ste prvi put to sad vidjeli?
Ne opravdavam,ali jednostavno tako je bilo i tako ce biti!
ALonso je opet pokazao da je placi*****,respekt za Vebera,jer je karakter,jer mu je obraz cist!
Placi*****, stvarno, bio i ostao.
I nema veze Santander, on je vozio i prije iza Masse, pa su mu javili da je Hamilton brzi a on: I DON'T WANNA HEAR THAT!
Ko je rekao da se ne radi,da se nije radilo i da se nece radit'?
Nije ni prvi ni poslednji put,ali to ne znaci da nije problem i da mora da nam se svidja.
Ma nikome se to ne svidja,ali to ce uvijek tako biti,samo je glupo sto se radi ovako ocigledno.Kazna je tek presmijesna!
Ali ima vozaca koji nece da popuste,svaka cast Veberu!
Slusaj majmuna kako laze:
“Yeah, sure,” Massa replied when asked by BBC Sport if he, as the team had already commented, had himself elected to slow down. “I didn’t have good pace on the Hard tyres, which is not the first time it has happened this year – most of the time when we have been using the Hard tyres the same thing has happened, so it was my decision.”
Massa then denied any team orders, for which the Scuderia has since been fined $100,000 dollars by race stewards. “Well, for sure we always need to think that we’re working for the team but we didn’t have team orders in the race, so I took my decision because I was struggling on the Hard tyres and that’s the direction (we are going in),” he continued, before being asked to confirm whether Alonso was actually quicker.
“Yeah, I think everybody saw, no?” Massa was then quizzed over whether his 2010 title attack is now over, as long as Alonso is ahead in the points. “I don’t know,” he said.
“For sure, we’ve lost so many points and we are many points behind the leader and I think, you know, in this championship it would be very, very difficult for me, you know? But, anyway, you never know.”
Finally, Felipe – whose anniversary of his near-fatal Hungarian Grand Prix qualifying crash was on Sunday – was asked if his championship position would have changed, should he have won in Germany. “I would have been happy,” he replies with a wry smile.
Baton smije biti bolji od Hamiltona, ali to je vec malo teze izvest...juce su recimo Hamiltonu javili da mora cuvati gorivo a Batonu da ima jedan od najbrzih bolida na stazi trenutno...sad ako ce neko u tome da trazi teorije zavjere, sifrovane poruke itd itd ja mu se tu mijesat necu:)
E, i posle toga su rekli Hamiltonu da ne moras vise da cuvas gorivo.
mislim da je ta recenica bila 5,6 krugova prije kraja trke, a bar 15 krugova je bio u rezimu cuvanja goriva;)
U 38-om krugu su javili Hamiltonu da mora da stedi gorivo.
Za ovo drugo se ne sjecam kad je bilo.
a ja bi im reka,eo vi pa vi vozite i cuvajte gorivo,kakva je to trka kad moras da gledas non-stop u kazaljku od goriva,***** se u f1
Ron je sad cistacica i ne pita se.
The KING:
"Watching the TV occasionally (on the big screens during the race), I've seen Felipe being in first position and I felt happy because he is a good friend of mine," he said. "Then hearing that Alonso won the race I was wondering what kind of strategy was that?
"I have been criticised in the past for exactly that and I have to say that I would do exactly the same if I was in their situation. At the end of the day, what are we here for? It's fighting for a championship and there is only one that can win it.
"By the end of the year, if you think you would have lost the championship for exactly that point you will ask yourself, all the fans, the television, the journalists, why didn't you do so?
"If you go back to other years, other teams and other situations, in the last race there were clear team orders and everybody accepts those. Whether it's the last race, second last race or even earlier, what's the point?
Najjace od svega je to sto frajer i vozi i gleda trku.
Pa ON je sa neke druge planete!
aha znaci to je opravdanje sto je ove godine u 80% slucajeva sporiji od Rosberga :lol:
Da, ON je uvijek gledao te stvari.
Recimo na pressici posle VN Japana 2001-e cestitao je Satu prvi osvojeni bod pred domacom publikom, koji je tada vozio Jordan ja mislim, sa Frentzenom.
What a superstar!
Vi odje ka neznate da nikada nije postojalo ``vodonosa`` u F1???
schumaru ce jos malo bit nocna mora i bruno.
Pa da, Brunu i kompaniji samo fali po jedan naslov i eto ih...
Znas li da svi vozaci zajedno nemaju 7 naslova?
Button nije prepustio Hamiltona.
baton ga je pretekao, ali mu je hamilton brzo vratio i tu su iz box-a prekinuli akciju sa fuel save.. iako ne simpatišem hamiltona, bolji je vozač, tj agresivniji od batona! ali svakako, zna se ko je povlašćeni u meklarenu..
oni naredbe provuku malo suptilnije, a ne ka ferari, radio vezom bez pardona.. svaki bi im bod uzeo!!:mad:
Timu da, mozda i Zalosnom, Massa nije kriv.
2002-e na A1 ringu Barichelu su rekli ja mislim oko 15-20 krugova prije kraja da uspori, ali on nije htio. I to je stvarno bilo glupo, NAJVECI je imao 60+ bodova vise od drugog, ja mislim da je drugi bio Coulthard.
A onda, na VN USA iste godine, NAJVECI pokazuje da je NAJVECI, usporio prije ciljne ravnine i pustio Barichella.
http://www.formula1.com/wi/597x478/s...2/02usa170.jpg
shumi se ne može odužiti barikelu za sve one godine u ferariju, dok je živ..;)
bitno je da je ovo prevara, namještaljka, kako god i to odrađena tako javno i hladnokrvno da stvano treba žestoka kazna.. ali viđećemo..
kako pise Arena moguca je diskvalifikacija Ferarija do kraja sezone, ali je realnije da se to odnosi samo na trku...mada ja ne vjerujem Areni osim kad je u pitanju domaci sport:)
Ma kakva diskvalifikacija,nema od toga nista
Ma Ferrari je zavrsio sa kaznom.
Moras bit super idiot da izjavis ovako nesto:
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2...-for-the-team/
ferrari je kaznjen novcano i tu je zasvrsena prica o drugoj kazni,to je samo prica da se neki MENTOLI nadaju.
treba bit MENTOL pa misliti da je MENTOL neko ko smatra da Ferari nije pozvan na saslusanje pred vijece FIA cisto radi zabave.
http://argent.fia.com/web/fia-public...23-06-2010.pdf
iz ovog linka izdvajam sljedece:
39) THE RACE
39.1 Team orders which interfere with a race result are prohibited
ili ce Ferari biti sankcionisan ili ovo pravilo mora biti uklonjeno, zar treba u najzanimljivijoj sezoni od kad ja pratim F1 da se ovo ignorise, neko to da uradi u zadnjoj trci, odluci se tako titula i sve se zavrsi na kazni od 100000$...
Ferrari se ne treba plašiti eventualnih kazni kakve smo viđali kroz zadnjih nekoliko godina kada bi se WMSC okupio.
"Predsjednik Savjeta je Jean Todt koji je vodio Ferrari kada je 2002. u Austriji naredio Barrichellu da propusti Schumachera. Stoga mislim da se svi možemo opustiti,"HA ha ha ha......