1.8 brate....
Printable View
Sve vam je rekao moj drug Celzinjo :razz::razz::razz:
Sala mala...
Axxxxxxx,sidjoh juce u Kotor preko Njegusa,a nikad vise tuda, smrt za kocniceeeeeeee i za auto.....
Toliko sam se bio smorio da sam put HN isao za jednim autobusom bas bas dugo i kad me je smorio poceo sam da preticem jer sam "vidio" da nema nikoga. Na pola pocese drugovi da skacu da kocim i samo vidim nekog golfa ispred mene,zamalo sudar celo u celo :(
Ex sta sve umor uradi...
e ovako , imam jedno pitanje , nalecele su mi jedne extra felme povoljno ali je problem sto su ove ja mislim 4x108 (nisam siguran) , a meni su na auto 4x100 , e sad ja sam skinuo tocak da ih probam i samo po par mm fali . Pa me je interesovalo meze li se sto tu iskombinovati , da se obrade felme ili na kola nesto i naravno isplati li se oko toga cinjet
4x108 i 4x100 nije mala razlika....
Na koje auto?
naleceh na ovo pa moze nekome valjati http://www.alloywheelsinternational....mentguide.html
http://www.youtube.com/watch?v=8DYl4mD_620
F1 Honda V10 Suzuka Special
auuuuuffffffffffff
Skide mi neko 6 sa auta. Koliko moze to kostat?
sigurno misli na A6
u roksped original. mada mislim samo a6 citavo. 10,15e nazalost
il po ovih prodavnica ono divlje 6 da nadjes
Pa i meni su skinuli prvo sa gepeka, pa onda sa prednje maske S4 znak. Oba sam kupovao. Zadnji je kostao 10 eur a prednji oko 20 eur...
I onda to lijepe na audi 100 :D
jes no skine s4 i stavi ga na bmw 318 ... e to je vec skandal
Ili znak mercedes stavi na opel kadet,sa sve postoljem ;)
Prednji je skinula jedna djevojka koju je momak dovezao crnim audi-jem A3 i cuvao joj strazu dok skida. Vjerovatno ga je zakacio na taj audi. Bila je noc i ja sam to gledao kasnije na video nadzoru, ali se tablice ne vide. Da se vide tablice, prijavio bih policiji...
Pa koji ce mu **** S4 oznaka a vozi A3, sigurno 1.6?
samo vidji na audija nesto prepoznatljivo tipa neke felme il tako nesto. zavrsi da ti neko nadje crnog a3 (valjda pg tablcie?) i pokaze sliku sa tenickog pregleda.moga bi suzit izbor
evo napisah ovo pa se iznervirah i vratih da napisem opet. pazi ti toga smrada on je dosa sa a3 i DJEVOJKA mu krade znak a on joj cuva strazu. on i njegov smrdljivi a3 a vala cu sad kroz grad svakog a3 da gledam dok mu znak ne nadjem
U grad nema nijedan crni S3, a i nema mnogo crnih trojki sa naljepnicom S, a jos na tu pise S4, znaci ako nadjes crni A3 sa naljepnicom S na koju stoji S4, to je taj, nema koji drugi bit :)
vidio sam ovoga ljepotana juce u grad nisam moga doc k sebi zna li se ciji je?
http://www.jazztelia.com/myfiles/hec...normal/900.jpg
normal.company
Ao kako mrzim te sto kradu, e da ih vidim nedje pa na cije god auto...
A sinoc gledam Golf 1 i stavljen Nissan znak :D
Ajde ti sto kradu i prosti jadi, ali kad ti auto kljucem izgrebu..:mad:
Uvece dolaze drogasi i pjanci... Cesto ih cujem dje se deru i lome.
Prije neku noc cujem alarm na neko auto i za 30 sekundi policija i cuh kako trce neki hmm
(isto mjesto, samo drugi dio zgrade)
Juce sam vidio crni A3, wannabe S, imao je felme ko R32, patos, oni falsni crni farovi...bla bla bla, htio je da se trka, ja na kick down jedno 3-4 sekunde i bilo je dosta da ga ubijedim da nema sto da trazi, a nisam mu vidio nikav S znak.
i onaj djed sto vozi pug-a 406...najzguzvanije auto u pg!!!
dok sam ucio tamo auto sam parkira 20 parking mjesta od njega...