Hm, jel' vozač voli ekstremne uslove il' mu je blokirao mehanizam krova? Uslikano je u Sankt Pitesburgu.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...bbc7319901.jpg
Sent from my Motorola 8400
Printable View
Hm, jel' vozač voli ekstremne uslove il' mu je blokirao mehanizam krova? Uslikano je u Sankt Pitesburgu.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...bbc7319901.jpg
Sent from my Motorola 8400
Blokirao garant.
Ludi rus voli ladovinu
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Možda je čoeku trip da se tako vozi 🙂
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
ja ne znam sto je fora kad vidim ljude dje voze na tempereturama blizu nuli sa otvorenim przorima, i kapom na glavu...
jutros mimoidjoh momka u nekog novog mercedosovog dzipa... a nije jedini koga sam gledao...
Puši se cigar, luftira se auto, odmagljuju stakla
Ja upalim grijanje u noge o otvorim prozore... Volim da dišem svež vazduh, ne mogu topao...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Dobro je onda da se ne grijes na klimu u stanu. ;)
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Kupio sam onu podnu pa mi duva po noga a gore prozor na obornik... Svađamo se po vazduhu dan oko toga.. Bolest
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Odlično izgleda, prva liga.
CX9 rip off. Inace u odnosu na aktuelni (sjajni) model: ista mehanika, i motorizacija, isto medjuosovinsko samo malo usminkanije unutra i spolja.
Unutra socijala.
Sta fali? Sto mora da ima 3 monitora i 326 tastera na centralnoj?
Pod rukom mmi kontroler, klima dje i jesmo naviknuti da bude klima i to je to. Ionako vecinu stvari kontrolisemo sa volana...
Monitor ima ali nekako je suvo i...ne znam.
Naslon za ruku nije podesiv.
Cudna pretposlednja slika, volan u nivou vozacevog stomaka...
Anyway, upgrade vec odlicnog modela mada mi se prednja maska sadasnjeg modela vise svidja.
To je samo poklopac. Gore dolje.
Nijedna Mazda iz ove nove game to nema. Iskreno, s obzirom ako se voze automatici ne vidim svrhu. Ja ga na Accordu nisam ni 3 puta koristio tokom putovanja. Ako je manuelni mjenjac onda i moze da bude koristan.
a na menjacu - gore a + dolje :D
Tako i treba :) :)