Ima li dje ona samousluzna perionica za pse u Podgorici?
Printable View
Ima li dje ona samousluzna perionica za pse u Podgorici?
dje mogu da kupim kucicu za psa? pg, okolina pg?
izmice vrijeme i vidim da je necu napraviti ni ovog ljeta i onda se moram zaklati da je kupim.
ima li neko da bi to odradio ljudski?
p.s. ja sam prve dvije pravio sam i to traje evo 10god.
Imas na instagramu pg kucice ili sl ,meni se tako cini.
Rucni rad. Ja sam uzeo za mog psa.
Sent from my Aber kutija
da kupis imas na zabjelo (vojislavljevica, na krivinu pored outleta) - od poluoblica
druga opcija ti je ona pilana na novo selo pored konobe Bagrem (kad ides za DG posle kruznoga toka na novo selo odmah sa desne strane)
sto se pravljenja tice - pisi na pm koje dimenzije, materijal, krov, izolacija itd da vidimo koliko bi te kostalo
hvala!
Ima li dje samousluzne "perionice" za pse? :)
Bija je ranije, ali vidim da su zatvorili
Ili znate li nekoga ko kupa velike pse i "posto"? :)
Mada radije bih to sam da je manje stresiram
Kisurina ovih dana pa bih nedje da se okupa dje se moze osusiti jer kuci ce da izadje u blato odmah :)
Imas na IG azraellandgoorming. Nedje su kod autobuske. Iskoci mi neka reklama da za 20 eura kupaju pse. imas broj pa mozes nazvati. Meni su neki trazili ljetos 50 eura za malinou.
20 mora da je za civavu 😂
Auh,pa kolko dođe komplet sređivanje psa?Ono,ništa luksuzno.Samo klasično šišanje,kupanje,rezanje nokata,možda neko đilence i mašna...Eto,klasika,da gazdu nije sramota povest ga sa sobom na svadbu.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Meni je neki drugi salon trazio 50 eura da mi okupa psa, osusi, skrati nokte...ja pitah, mogu li ga ja okupat, pa da ga dovedem samo da ga osusite :joy::joy::joy::joy::joy:
Ja da imam psa,tražio bih od salona da mi ostave i spakuju otkinute nokte.Vrijede ti ostaci,brat-bratu 4-5€.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
neke pse (karakterom) ja ne bi kupao ni za 150 :)
ova nasa je mirna, ne mrda se ziva... jedino se zgrane od fena pa je susimo peskirima i prirodno - ali kako je ovcica, onda prirodno susenje traje cijeli dan, znaci cim zadje ce se uglibat kao svinja :D
Ima li ko da timari pse, pas je velik i ja to kao radim ali okle. Slabo to ide
Sad vec imam otvoreni bojkot jer dlake lete na sve strane:)
Ako ima ko da to radi bas dobro javite da je vodim
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jel' i protiv komaraca ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cijenu sam znala još od prije ona me odbila iskreno,ali postalo je kritično.Ali,Bayer ubija i sa cijenama a i sa življem protiv kojeg se bori kad odemo na kampovanje.One tablete,gel i one na biljnoj bazi gotovo ne pomažu.Možda što je kućni pekmez ovaj napolje otporan na sve.
50 eura je ona veca, kao za mojeg psa, za manje je nesto jeftinija. Cak j i Sprektra izasla na 20 eura
Dva pitanja
Da li se ona nextgen ili kako li se zove protiv unutrasnjih i spoljqsnjihvparqzitq daje svaki mjesec?
Koliko traje ova bayer ogrlica vremena i gdje se moze nac?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk