I to je igralo dosta omladinaca i davalo golove, kiks Buducnosti i Rudara, sve se poklopilo :)
Printable View
I to je igralo dosta omladinaca i davalo golove, kiks Buducnosti i Rudara, sve se poklopilo :)
Ovo se sve namiješta,kakva je ovo liga ,bruka,krade se Lovćen na svakoj utakmici,pi...
Pi ova namjestena liga, pi ova Sutjeska kako namjestaaaa :)
Da,da, kraduuuu nego što čak i đecu jer je njih još lakše pokrasti...oće silu na sramotu da izbače Lovćen iz lige,eeee pa neka vala izbače jer kakva nam je liga taman je isto igra u prvu ili drugu,lopooooooovi...
Brukaaaaaaaaaaaaaaaaa! Dali su im po 50 eura za odmor u skolu, da ih puste da pobijede. Dokle vise da se ovako ocito namjesta?!
Čuš dokle ada dotle dok sve ne izbače osim njih dva tri iz prve pa će igrati ove iz regija raznih u prvu,bojkot utakmica nema druge...
Ma e? Zajebavaš? Auuuu, nisam to znao.
Beale tamo.
Kakve vi doktore samo imate tamo, kad tako oporave igrače...
Poenta priče nije da ja kažem da samo Sutjeska namješta, to je smiješno, nego da je seljački dat 6 golova U19 selekciji Lovćena a ovamo Zetu em puštaš em ti noge lome.
Vala sramota sto se cini od ove Sutjeske kako namijestaju utakmice! Jedino Buducnost mrcna se bori posteno :D
a jes to je lovcen velesila pogotovo ove godine pa ih niko ne moze dobit pa ni sutjeska pa su morali da namjeste.. u pravu ste zivotami $atinog
Neka im neka pamti pa vrni ;) Jes vala navalili ko mutavi da daju deset golova,junaci a makse...
Jesi glup ti dečko?
Ne zborim da je ova tekma namještena nego sad čoče nekakva demonstracija sile protiv đečine.
Umjesto da su, da bi se malo prikrili i zaboravili ljudi na bruku iz Golubovaca, izašli sa promiješanim timom (s pričom da su još povrijeđeni) i dobili 2,3 - 0 i lagano.
Ovo je jako ružno što rade, kao da oće da pokažu svima, namjestili smo i može nam se.
Ma vi ste sila,kakvi juventus i ostali veze nemaju,to što je sudija činio to je za cirkus,nije trebalo pomagati Sutjesci jer bi vjerovatno dobili i da se pošteno sudilo...
Mad dog ko u pravu si za sve bravo za komentar jer baš je bila demonstracija sile nad ovom đecom...bravo im ga se junaci treba im premije veće dati za ovako odličnu igru danas....
upravu ste zivotami $atinog samo sutjeska namjesta "providno" ..
ne sprdajte se casti vi.. da se pokupi nas 10 odave sa foruma dobili bi pola timova iz lige..
Dobro de ne namiješta,nije ni bitno....bitno je da su danas navalili ka blesavi da daju petnaes golova djeci,što će im to? Jesu li mogli kako reče Mad dog KO da odigraju ljudski a ne da se iživljavaju...nego ima još da se igra a inat je čudo vjeruj mi...
mene iskreno puca ku*ac je li to 1:0 ili 15:0 ..radi se o tome nego ti neces to da priznas jer te boli a to je da se pokupi odje nas 10 da bi dobili i lovcen i zetu i petrovac i jedinstvo .. ali se sad najlakse vadit na djecinu..
Ajd ne zezaj oli...jesi čuo ti kad za fer-plej? ...kad je to ko Lovćenu dao ovoliko golova kad je igrao prvi tim? ...što ne daju omladincima Lovćena ovi omladinci Sutjeske ovoliko golova? ...kao što rekoh inat je čudo samo polako ;)
StefanPG, gluposti koje se desavaju godinama vezano za Buducnost....
Ja nijesam rekao da ne znaju igrati već sasvim nešto drugo...