zamisli kad zbog bureka iz svijesti iskaces.. :/ sto bi radio da imas pravi problem.
Printable View
zamisli kad zbog bureka iz svijesti iskaces.. :/ sto bi radio da imas pravi problem.
Nije u pitanju burek, nego DORUCAK.
Zamisli kad za dorucak jedes dva bureka... :/
kad moram da ukucavam pass svaki dan po deset puta!!!:trashcom::hammer:
Prosto me iznervira kad vidim sta ljudi stavljaju na fejs.
Jedna komsinica stavila link sa umrli.me i citulju i iznad RIP a ispod komentari kukaju sa preminulim.
Majku mu ebem jel tesko otici do kapele i pokloniti se covjeku nego na fejsbuku ovo da gledam.
Plus kad vidiim "rip" poludim nacisto.
Kao da nemamo svoje rijeci.
Malogradjani.
pa to treba da bude razlog necije nervoze? nazalost vecina ljudi ne zna koliko nervoza utice na psiho-fizicko zdravlje a ujedno ne mijenja postojece stanje, vecina bolesti su posledica nervoze... i zbog toga normalne osobe koje to znaju se ne nerviraju oko sitnica, jer nije vrijedno.
a ti se nikad nisi nervirao jel? neko ti uzme parking mjesto ispred tebe, cekas konobara 2 sata u kaficu, neko te zajebe za pare i ti sto radis? prekrstis noge, uzdises duboko i kazes samom sebi " pa jbg ima gore u zivotu, ljudi umiru svaki dan " ma daaaj. Ne kazem da se treba nervirat' do te mjere da se uzme kalasnjikov i sve zivo istrijebi, ali sitnice i te kako mogu da iznerviraju coveka.
bogami, i ja bi se iznervirala kad je hrana u pitanju :lol:
don't mess with burek :D
Ova splačina.
http://www.dodaj.rs/f/1c/lJ/29h2U7KY/55.jpg
secer je veoma opasna bolest i u zadnjih 10 godina kod nas se mnogo rasprostranila i uzela mnogo zivota, sto zbog hrane i drugih razloga ali najvise zbog nervoze... tako da dont mess with a stres :D, tako da te nervozne situacije iskuliraj a kad neko vrsi pritisak na tebe onda (uslovno govoreci) eksplodiraj, evo vidis ovo bi bila dobra poslovica: nervozu iskuliraj al kad vrse pritisak onda eksplodiraj ;), @phenix imas moju dozvolu da ovu poslovicu ugraviras nedje na neki privezak ili tako nesto i kad te neko ovako iznervira samo procitas poslovicu i bice bolje :), no ne znam kolko ima vajde govorit ovo tebi, no-mercy-u itd. jer nismo svi isti, neki su jednostavno vise a neki manje mentalno jaki.
"Dejo je potpuno prsa', znaaas, ganja klinke po Podgorici" :lol: :lol:
sto si ljubomoran starvokeru?
Moja baba bi ti rekla e kakva si ti GUZICA...
A što se meni dešava danas show... u NLB sam imao neki račun davno otvoren i NLB Klick i Sms obavjestenja itd i svaki mjesec mi je stizalo stanje. Od kad sam se prebacio u CKB zaboravim ja na to a imao sam nekih 20€... i stize poruka g.Scholar1 molimo vas izmirite vasa dugovanja. A reko kakava dugovanja smradovi ja u Banku za salter kod jedne jako Neljubazne zene i kazem sto je ovo druze? Kaze ona nisam vam ja drug, a reko nisam ni ja nikome duzan. I kazem ja njoj niko mi poruku nije poslao godinu ipo vezano za moj racun a sms servis je ukljucen i skidate malo po malo. Kaze hoces da ti izgasim karticu reko gasi sve. Uze karticu izreza je makazama i kaze to je to. Reko dovidjenja, i zove me i kaze a samo da provjerimo koliko imate na racunu i kaze ona imali ste 13€ dugovanja za odrzavanje i sad 2€ gasenje kartice... Reko jeli realno da mi niste rekli da se i to placa, kaze gospodine takva je procedura, a prsaaa sam skrozzz bio... Reko dovidjenja i jos vicu njih dvije kad sam izlazio morate izmiriti obaveze inace ce vam slati i dalje poruke... Samo reko Mrs bre... Malo je sto su me pokrali nego jos se deru pred cijelim svijetom da izmirim dugovanja... E nabij.... ih... Znaci 35€ su lagano mic po mic u svoju kasu ubacili... Stokaaaa! Nisu nasi djedovi bili glupi pa sve u slamaricu stavljali!
Nerviraju me domaci izdajnici i Putinove kuchke koje ce nocas da dobiju po guzici ako milicija zazmuri na jedno oko :D
pored domacih izdajnika koji su danas na stadionu, nervira me to sto igra covjek koji je odradio 4 treninga sa repkom, i koji je rekao da je tu da pomogne i da mu je drago sto je ovdje.... dok skuletic kaze da mu je srce puno i da mu se zivotna zelja ispunila sto igra za serbistan... uzet fino pasos i zabranit ulaz u drzavu.
Nerviraju me ovi što se nerviraju zbog tamo nekih 11 ili 22 budale što trče za loptom, i puca mi... i za jedne i druge ;)
Sent from my HTC One using Tapatalk
I ja imam taj problem:trashcom:
katastrofa vala svakavi jad ovaj naš narod prima! Neka što stavljaju umrlice, no slikaju mrca i kovčeg pa daju obavijest da im je neko umro i onda ispod slike kovčega i mrtvoga čojeka žene viču "učestvujem" :lol: moram se smijat jer ja bi to sve lijepo mašinkom ka odred smrti 41. prošloga vijeka!
i j, pa sjekirom u glavu, kanapom pridavila, pa u kesu i selotejpom izlijepila i u zamrzivač! boze me oprosti, što ti veliš, ovako Rufim rješava probleme i odma je na slobodu nakon par godina...dobar primjer za sve oko nas....e to mene uništi moja goozo...a da se ne lazemo, i kad am gladna sam nervozna:D
isto me nervira kad mi neko gleda u tanjir i komentarise sta i kako jedem, pustite me ljudi da jedem s mirom
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...71186300_o.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=xSraR4Co2f4
Ono kada si toliko duhovit da moras drugome uzeti foru od a do Z
:applause: