Ovo oće Germani da kopiraju Japance hibrid.... trebace im jedno 15 godina da usavrse tehnologiju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Ovo oće Germani da kopiraju Japance hibrid.... trebace im jedno 15 godina da usavrse tehnologiju
Није лоша идеја, јер дизелаче смислит не могу, гти је ипак напоран за одржавати после гаранције (читај прескуп) а овај има добру причу са овим електро мотором. Теоријских 200 коња је таман колико треба а по граду би се возио само на струју, макар тако изгледа на папиру.
Но немма их половних код нас, ово би се вани морало куповати
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
19k,jeftiniji su na mobile.de.
golf gte autodiler - Google Search and 3 more pages - Profile 1 - Microsoft Edge (gyazo.com)
Imam sada skoro šest godina iskustva sa VW. Vozim pasata 6 karavana, pravi lubeničar. Kupio ga na mobile.de, pa onda Srđan M. pretpostaljate kako ide kombinacija.
I super služio, za šet godina klasični kvarovi koštali nekih 500 EUR. Stizao svuda sa njim, svašta stane kad su djeca mala, a komotan za dugu vožnju, a nije da je trom. Sve u svemu super priča. Uredno servisirao, mali i veliki, sve kako treba. Zahvalan, jeftin za održavanje i za servise i za kvarove.
I čemu ovaj moj uvod? Počeli drugovi da mi se sprdaju kakvu staru kantu vozim. I kako sam stipsa što ne kupim bolje auto kad imam okle.
Ja im objašnjavam kako mi je bio toliko nafačan i na ličnom i na finansijskom planu period od kad je kod mene da mi je ga je frka zamjenit da što ne poremetim u karmi. Naravno, to tek podiže stepen dizanja na sprdnju.
I krenem ja da biram auto. Ajde da ne poremetim karmu stavim passat, karavan, ista boja i stavim sedam godina star, koliko je imao prošli kad sam ga kupio.
Aooooo... kako je pospkupilo što je to ljudi. Mene je ovaj koštao oko 7000 pred kuću a biram na internet, moje bilo samo po tablice da odem.
Sad 10-11.000. Ostaće ova šestica još malo pa neka deru po meni ka po pranju :)
Dakle, prezadovoljan passatom, polovnjak nedoder, stiza do Legolenda, Gardalenda bez da zabole zicagu, koljena, leđa ikoga u auto...
Promijeni drugove, ne auto 😋
Ako voze nešto novije a po prozivanju mi djeluju da voze pocni da im nabrajas kvarove koje su oni imali(ako ne cute o tome) pa ce se umiriti [emoji6]
Sent from my Note-N9750 using Tapatalk
Meni su isto tako ljudi pričali da kupim nešto bolje, jer sam mogao, ali ne kapiraju da me auto odlično služi i vrh odgovara potrebama. Em bi poremetio karmu, em što će mi ta muka. Aj opet biraj auto, idi gledaj, vozaj, radi prevod pa servise, neka pušti đaola..
Zdravo svima, imate li neki savjet na sta obratiti paznju kod golfa 7, 1.6 dizel, karavan 2015. Ima li nekih vecih mana... Posto sam sit francuza i vracam se na vw
Najveca mana mu je motor.
Ako si prije Francuza vozio neki VW starije generacije, sa ovim novim ne očekuj ni 10 posto kvaliteta kao sa starim.
golf karavan,1.9tdi 2008mo mart...180k pređenih,uredno sve servisirano u švabiju...je li to čemu?
Jel samo BLS cuveni zavij ga u 4000e i zapali ga....
Puni oglasi njih sa jednom bregasta i bosh dizne...
:)
ma ovo je za ćaću,penzioner,da ode do lakovića i jednom u nikad do svojte i tjt,završila bi mu to i zastava nego eto kad već imam opciju da mu dovezem iz njemačke što bi se akao sa kantama...mislim kanta je i ovo nego eto,euro4 da mogu se završe papiri i da ima voćke da ubaci nazad.
Uzmi Astru H 2007g neku 1.9cdti sa 74kw isto je EU4 za uvoza, i pocines ako te bude zezala odma ti kesiram a udobna i zvucna izolacija bar 40posto razlike...
vozio je insigniu sluzbeno prije penzije,nije prestajao da je psuje,a za japance nece da cuje...sve znam,mentalitet je mentalitet ali bukvalno bilo sta bi mu zavrsilo posao,pa nije vrijedno akanja,nego ako je bas kanta pa da idem na neki pasat,turan...
Uzmi onda 1.9 TDI 2008, ni sa jednim nećeš pogriješit....
jer svaki ima neki problem
Sa svakim ce pogrijesit jer svaki od njih ima gadne probleme.
Ma zar je moguce, ja vozim octaviu a5 (1.9 bjb motor), kupljena od prvog vlasnika zaista sa manjom kilometrazom, presao skoro 100000 do sad (edit: 5 god vlasnik) sa dosta gradske voznje, nisam imao ni jedan gadan problem. Kako je auto staro 17god lak je matirao a izgleda da i fabricki nije nekog kvaliteta (plus ga so i vlaga ubila jer je auto vozeno na primorje) i imao sam taj veci trosak jer sam ga u kompletu lakirao prije 2god, ostalo se svodilo na redovno odrzavanje i neke usputne sitnice ..
Druga je prica koliko je neko auto stvarno proslo i kako je zaista odrzavano pa te moze zadesiti svasta
na kraju će biti neki turan jer burazer sad već očajava za jednim (troje djece),pa ima ko da se aka sa njim ako me zapadne mućak.
Evo i ja da se javim povodom Passata.
Bio sam do HN kod majstora za dizne i necete vjerovati - dvije dizne od 103kw a dvije originalne za 125kw. Zamijenjene dvije od 103 sa originalnim 125kw i sad auto se gotovo ne cuje. Ne smrdi nafta kao ranije na leru dok radi, mirniji motor...
Kome je moglo pasti na pamet da je to sa diznama radjeno, no eto sve se rijesilo Bogu hvala.
Ljudi, koju marku termostata kupit za 1.6 tdi 77 kw CAYC oznaka motora
behr ...