Da, imaš gore desno u ćošku opciju, samo da posivi..
Printable View
Da, imaš gore desno u ćošku opciju, samo da posivi..
Dje "gore desno"??
Ako mislite na ovo kao sa slike , to je automatski upaljeno cim se upali klip i svaki sledeci, bez obzira sto ga ja na prethodni ugasim...
https://i.cubeupload.com/RH8Jey.jpg
Probao sam i neke extenzije na Chrome ali ne rade...
EDIT:
oh Gosh!! Mislili ste na ovo??
https://i.cubeupload.com/5AiKSL.jpg
kako sam glup nisam ni vidio ovo :stupid:, fala momci! :loyal:
Što su mi se nakupile obaveze za ovu sedmicu, pih. Neću.
Kad ovim prasecim prstima, umjesto na temu, kliknem na profile onih koji me ne zanimaju, odnosno na autora ili na zadnji post...
Gradacija:
Stručnjak koji toči gorivo na EKO u BD...
-Bar 0.25 litra mi je posuo po boji auta (toliko ga je bilo da se na felgu slilo)... i to na auto od 20-30 hiljada...
-Ajde to, nego što se sklupčao kao jež i naslonio na kola dok sipa - kao varijantu da me PO SELJAČKI "ODRADI" zaklonivši to...
-Naslanjanje na karbonski spojler od 500+ eura..
-Ja sam sebe što nisam pošao unutra da razogvaram s menadžerom...
No pasaaaaraan, nooo paaasaraaaan, MRŠ
ahahhhaahahaahaahahahaha
Djevojka od metar i seset, koja nema preko 50 kila, prelazi pjesacki ispred CNP-a.. nailazi neka vrana (kojoj se bas mnogo zurilo) i dize djevojku.. a ova, iako lagana kao perce, od tako nejakog udarca uspijeva tijelom da razbije sofersajbnu kola. Zena izlijece iz auta, baca pogled na djevojku koja je ziva, brzo se vraca u auto i.. caoooo! Ovu mrcenicu drug odveze u urgentni, tamo dodjose 2 policajca i glave im pootvaraju kako nisu vidjeli tablice, kako nisu snimili, fotografisali.. nema sad sto da se vracaju, izo vuk magarca.. Jedva su ih ubijedili da se vrate na mjesto udara. Postoje kao neke kamere, ali ne hvataju ulicu i pjesacki prelaz.. ne zna se nista.. nikom nista....
Stansted aerodrom me jutros izbacio iz takta kao niko odavno... Najgori aerodrom ikad. A prosao sam dosta njih.
Ovaj bazdez od pjesme "$ore moja"...
Silovana poezija...
Nocas me u 2.30 probudila poruka na Viberu od KIPSA! Prvo, ne znam zasto u poslednje vrijeme dobijam na Viberu reklamne poruke od pojedinih tvrgovinskih lanaca iz Crne Gore, pri cemu ja npr. u Kips-u sigurno nisam nikada ostavljala broj telefona, niti imam neku njihovu loyalty karticu. Odakle im telefonska baza za slanje promotivnih poruka? Drugo, pa zasto mi salju poruku u 2.30?! Uh...nenaspavana sam :(
Salju random. Bez konkretne baze. Ide 24h pa kad zapadne.
Ima prica na temi "Viber", par strana unazad.
Zbilja, da li bi mogli da se tuže zbog narušavanja privatnosti?
Mene ne smaraju. Nikad nisam dobila takve poruke na viber. Ili ih nisam registrovala...u svakom slučaju, treba ih tužit. To su užasi jedni!
Bazirano na cemu?
Kakvu privatnost narusavaju?
I ja bi ih pogasio, da se razumijemo ali ne vidim osnova. Narusavanje privatnosti podrazumjeva nesto sasvim drugo.. 'Ubadanje' brojeva nasumice ne vjerujem da ikako spada u 'narusavanje privatnosti'...
Uznemiravanje. To je uznemiravanje.
by Viber Privacy Policy
EU Privacy Rights
If you are resident in the European Economic Area, you may have certain rights, in accordance with applicable laws, concerning your personal data, including the right to request to access your personal data; to have your personal data corrected or erased or restricted; and the right to object to the use of your personal data for marketing purposes.
E sad, što se našeg zakona tiče, nemam vremena sad da istražim ali mislim da bi se našao neki osnov. Sad što mi kao društvo, prije svega, nismo svjesni svojih prava to je drugo. Da ne govorim o zakonskoj regulaciji istih..
Jednostavno, ne želim da se na moj broj reklamiraju firme ili lica sa kojim nemam bilo kakvog kontakta bez možda jednom mjesečno ako ne i toliko..
@Alapača nije ovo uznemiravanje.. Ono jeste ali tek bi to teško imalo uporište u zakonu..
poceli su i pozivima da smaraju u vezi dozivotne garancije na nutribullet. ljudi se popali na zdrav zivot pa kupuju to ****** i onda ubacaju sve sto stignu u njega i onda obavezno slika na instagram. a prije toga uredno pojeli 4kg pecenja.
Ja sam SMS dobio od njih iako nikad nikakve veze sa njima nisam imao...
To ubacuju 'random' brojeve u 'bazu' pa kome stigne, stigne...
Ono što je nekad bilo predmet domaćinstvo, koje ste izbačili iz školstva, sad je KREATIVNA RADIONICA i plaća se 50-70€ po đetetu, sve vam jeb*m modernizovano!
Pitam kumu šta rade đeca tamo, a ona veli: prave bombice, pletu, slikaju, mijese, šiju...
Pa ovce su za šišanje Krkna,
Žene koje viču iz auta i mavaju rukama, umjesto da daju migavac.
^ Vidjele biciklistu kako rukom pokazuje da skrece pa i one da isprate...
Mene nerviraju recimo magarčine koje se iz kola sprdaju biciklistima koji uredno signaliziraju rukom. Znači, vrat slomili.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Vecina biciklista u CG ne daje nikakve znakove ruku pri skretanju a isto tako vecina vozaca pojma nema zasto dize ruku i sto predstavlja taj 'cin'.
Kulturu cemo da uvozimo. Nekad.
Haha ovo je neka nova fora. Nije vise "ko mu dade vozacku", no "ko mu dade ljekarsko" :lol:
Ujedam!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Haha ja isto. Kidam! Sve me nervira! Glava će da mi eksplodira!
A da nacete vi nesto musko :D
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Sto su se ove zene pomamile danas? Koja je muka? Da niste vlagu povukle?
Pa ako taj neko vi da ga ujedaju,sto da ne :D
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Kad koristim CDM preko mobilnog pa 3puta kliknem na neciji profil umjesto na temu ��