Ada neće Crnu Goru u Čačak ponijet.
I neće, samo će je svesti na nivo moravskog okruga i Čačak instalirati ovdje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Vojvoda nikad nije krio svoje stavove za razliku od ovih kojima su puna usta EU, demokratije i zapadnih vrijednosti a ovamo se bore da dođu na red da popasu čmarne dlake političara iz Srbije koji su trenutno na vlasti. Opozicija iz Srbije im ne leži, dok ne dođe na vlast naravno.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Nije ovo nista novo na zalost.
Katastrofa je sto vam se ovo desilo, pogotovo sto je dijete gledalo sve to. Pakao.
Jeste li zvali policiju ?
Masa divljaka i dzukela hodi ovom drzavom.
Ja zbog nesoja u auta i medjeda na motore/trotinete juce porucih kameru za auto (prednja i zadnja). Jedva cekam da dodje.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ima li u vladu neki degen sto je ministar i za demografiju?
Jel ovo jeftinije nabavit od apanaza matorkama koje su radjale prije 20 godina kao demografska mjera.
Iz edicije “nakovanj bi pokvarili”
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...36872b6cbf.jpg
Samo ekonomske teme.
Četnici će sve da oposle kod Lažojka.
Ada neće je ponijet za Čačak!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c487fbd2de.jpg
Nisu mi jasni likovi poput Dritana, Becica, Spajica i Milatovica kad ulete u DPS/DF kombinacije i sastavljanja vlade. Ako mi, kao najobicniji posmatraci, vidimo da ce ih neko naguziti, iskorisitti i odbaciti kao kondom cim dobliju ono sto zele, zbog cega oni to ne vide?
Nisu valdja ego i sujeta toliki da ne znaju kako ce zavrsiti na smetlistu politike, kao sto je zavrsio Dritan? Ili zmure na jedno oko i nadaju se da guzenje nece mnogo da boli?
ради моћи и фотеље су људи спремни да ураде све
Quote:
.....valjalo bi da prestaneš da Njegoševu crkvicu nazivaš kapelicom, nakon hiljadu i prvog objašnjenja da to nije bila, koja si i sam prihvatio, i da prestaneš da se naslanjaš na presmiješni falsifikat da je Aco samo obnovio Njegoševu crkvicu, iako je digo sasvim drugu crkvu, sa sasvim drugom funkcijom ( funkcijom kapele ), i sasvim drugom svecu posvećenu.
1objašnjenje x 1001 = 1001 put jedno isto objašnjenje ;
Odnosno, Njegoš na Lovćen nije sebi sagradio kapelu, no crkvu, i tražio da pred njom bude sahranjen. Crkvu, koja je služila kao kapela Njegošu- da mu u njoj kosti budu pohranjene, na Lovćenu je sagradio A. Karađorđević.
Đedo, Joanikije, Andro, a reklo bi se i ti, traže da se na Lovćen vrati kapela, uz klasično podmetanje, tj. neistinu, da se radi o kapeli koju je Njegoš sagradio, a Aco obnovio.
I to je razlog sve ove priče.
Razliku između kapele i crkve si čuo u prvom postu, a evo je možeš izvuć i iz ovoga iznad.
Slobodno ti opet verglaj jedno te isto bez obzira što ti se odgovori, ne mrzi mene da se ponavljam, uvijek se trudim napisati nešto na ovom forumu:joy:
Ipak je vise ono drugo
https://www.cdm.me/hronika/nema-prit...erskoj-osnovi/
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
вјероватно су за дф. кад из дана у дан некажњаваш изливе мржње имаш ово. ал битно да дф издуши
Нити знамо је ли на националној основи туча (с коника се чује да није) нити знамо које су националности у питању, али су вјероватно за дф ти што праве срање.
Као да нема довољно случајева који су евидентни него се мора додават преко коничких леђа.
A kakva je ovo priča moj brate. Što je ovo. Pobiju se neke sivonje i ti kažeš mora da su za DF. Skalaj malo molim te. Ne valja ti ovo
Pobile se neke sivonje looks like
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4b7b8a29f0.jpg
Mogu li dobit jedan info od Lažojkovih svjedoka sa foruma.
Kad se stavlja novi kalkulator plata na sajt PES?
Onaj od prošlih izbora su makli.
тачно сам знао да ћеш ти прво реаговати. јер си сваки пут кад се деси оваква ствар стајао у одбрану ових твојих. ових који вријеђају народ само јер су друге вјере и нације и граја овуда како ми то не можемо знати, и како им смјештају. тако да, у праву си. намјештено је ово. нема везе, сад улазиш у Владу. сад ћете још јаче да газите људе који вам не лежеQuote:
su brutalno i bez ikakvog povoda, uputili niz uvreda i prijetnji na nacionalnoj i vjerskoj osnovi oštećenima
можда и први нормални текст који је изашао на порталу вести
https://www.vijesti.me/kolumne/715936/bravo-maida
Quote:
Baš tako, Maida, nemam šta da dodam onome što ste rekli - svirepost i okrutnost dođu nakon što jedna bolesna politika pokori društvo! Da li je aktuelna Vlada u kojoj sjedi ministarka Gorčević i parlamentarna većina koju predvodi Mandić, promotor neke slične bolesne politike, koja vrlo suptilno, a ne divljački i agresivno kao 90-ih, pokorava društvo?! I prijeti da ga odvede u svirepost i okrutnost sličnu onoj koja je iznjedrila Omarsku i Srebrenicu?!
Ako sjajna Maida Gorčević bude ćutala, ako njene istorijske riječi u Srebrenici prekrije i uguši buka desničara koji se spremaju za ulazak u Vladu, onih koji se ne samo nikad nisu izvinili za zločine 90-ih, Vukovar, Dubrovnik, Sarajevo, Srebrenicu, već ih svakodnevno slave i rehabilituju - šta će onda, draga Maida, ostati od bezbrižne budućnosti koju dugujemo našoj djeci?! I unucima. Ako se, kako lijepo reče, odlučno ne suprotstavimo žilavim idejama o nadmoći svog ili inferiornosti drugih naroda, idejama koje insistiraju na etnički homogenom društvu i politikama koje smatraju da je mir precijenjen, a rat svrsishodan!
Opaaa, vjerujee se svakom naslovu, baš inteligentno kolega. Ovoga nije bilo prije nego je DF ušao u vlast. E što je ovo
A ovo je Petar Lazović iscenirao!
Od “pobile se sivonje” do “bilo je ovoga i ranije”.
Napredak…
овога је увијек било и биће. што прије сви прихвате да је ово нова реалност тим боље. такво је друштво. други пар рукава је што мстислав вазда реагује исто када његова екипа истомишљеника вријеђа народ
које очигледне ствари? да су људи вријеђани јер су друге вјере и нације а ти покушаваш да то обрнеш на твоју банду? [emoji3]
у које вјерујем? да дфовци по држави просипају мржњу ка свему што није српско по њиховим стандардима? [emoji1787]
моје писање је топ. увреда је кад напишем да си дфовац? па припадник си те идеологије. не знам што је проблем признати да си за то
Ти знаш исто колико и ја је ли било на националној основи. Ако ниси био тамо, а ниси, твоје мишљење исто вриједи као моје, и апсолутно је могуће да ово није на националној основи, јер пази сад, саопштење адвоката није доказ ничега.
Наравно да сам се јављао за сумњиве националне нападе, као нпр оне у Пљевљима, или оно 4с код џамије у Стару варош, онога угоститеља из Бара, оне пребијене спортисте из Сарајева, или предизборне графите што освану као поручени једној партији.
Најјаче је што ја не негирам да има националне мржње и напада, па сам постављао и кад су кренули да пресуђују (2021) због онлајн говора мржње, али у твом црно бијелом свијету лакше је да зажмуриш на очигледне ствари и да пустиш да те вода медијска пропаганда опозиције.
Најгоре је што за разлику од Гагарина то не радиш за паре већ у то вјерујеш, а ни то не би било страшно кад не би нон стоп вријеђао људе.
Не знам шта ти се десило, али надам се да ћеш упристојити своје писање.
Ja ću ti reći da u sličnim slučajevima (3,4 sigurno) gdje sam znao šta se tačno desilo, mediji (razni) nijednom nisu prenijeli onako kako je stvarno bilo. Ali nijednom. Tako da se pusti novinskih naslova i tekstova. Naravno možda i jeste bilo, ali treba uzeti sa velikom dozom rezerve.