I odje je prevod na dva dijela. Nista, skidam video od dva dijela :)
Printable View
Odlican je hanibal iako nesto ne volim takve serije,znaju da me smore.
Last Resort odlicna serija,steta sto su prekinuli je.Jos kad ima podmornicu.Lici malo na Homeland ima neke dodirne tacke sa njom.
Odgledah pola pilota Borgias i onako meh,trebam ovaj drugi dio da odgledam,mada cu krajem nedelje 100% skinuti citavu prvu sezonu posto ljudi hvale seriju.Vjerovatno iz epizode u epizodu se zakomplikovava
Mozda je kasno, ali pomaze li ovo http://www.opensubtitles.org/en/sear...imdbid-2470504
PS. Preko cega gledas serije?
Moze na pm borgias citavu prvu sezonu posto na tpb je presporo 10kbs
Poslato sa Samsung S3
Majkl Bej i Dzodi iz Shamlessa. Phuck me sideways :D
Kako izuva ovaj last resort.Je li mogu ce da su morali prekinuti ovo?
Poslato sa Samsung S3
Je li gledao ko Breaking Bad, kakva je serija mislio sam da je skinem?
Evo ja cu mu prepricati taj topic. Nije nesto serija, slabog kvaliteta, i na momente jako dosadna. Zaobidji.
Ok ok nisam vidio temu...
Zahvaljujem :)
Odgleda se i ta prva epizoda Defiance. Gradonacelnica i njena sestra, upraviteljica javne kuce, ostavile najveci utisak :)
Julie Benz dominira dje god da se pojavi :D Svidjela mi se prva epizoda, vidjecemo sto ce dalje biti
Preostala mi je jos jedna zadnja serija druge sezone Rim za odgledati, odlicna.
Za seriju Alphas odgledao pilot tj. prvu epizodu, jos me drzi, idem dalje na cijelu sezonu.
http://subtitlesbank.com/mad-men-the...n-srt-2641759/
Za Druga Tita ako se vec nije snasao, jer mozda je kasnooo..
Pogledah sve sezone Justified-a, vjerovatno najbolja serija koju sam ikad gledao.
E kad smo kod Hannibala...
Dakle ovako: koliko znam, Hannibal je serijski ubica, ljudožder po opredeljenju. U ovoj seriji za sad gledamo priču o drugim serijskim ubicama, jedan je takođe kanibal, drugi se zanima za gljive. Mene zanima da li oni imaju kakve veze sa Lektorom? Ne bih volio da se ispostavi da je on neki ''mastermind'' koji povlači konce. Čemu onaj poziv u prvoj epizodi kad je Hanibal upozorio svog saborca u ratu kanibala protiv ostatka čovječanstva da je njegova tajna otkrivena? Da li naš vrli psihijatar već uveliko praktikuje svoje ljudožderske sklonosti? Jesu li ova dva slučaja povezana s njim? Možda sam bio dekoncentrisan tokom gledanja, pa nisam sam skapirao odgovore.
Svakako, serija mi se dopada.