Ne b'ate, odje dodjes da se malo opustis uz neko picence, koje ti servira mmmmmm konobarica...;)
Printable View
Ne b'ate, odje dodjes da se malo opustis uz neko picence, koje ti servira mmmmmm konobarica...;)
'Alo, moze jedno pice za mene, ma ne za mene no za cijelu kafanu, besplatno pice na moj racun ljudi jos 15 min...
A jado veli li ti sto ono ispred 'mmmmmm' . Naruci pice pa ces vidjet.
Evo jedno zidarsko za pocetak..
:Dmi smo odje jedna fina famelja i nema tajni pomedju nas pa te molim da nam rechesh shto nam je to neko precuta???
:rolleyes:ne znam kako znash kad nam je precuta, ali znash,:mrgreen: pa crtaj odje ako milish da ne dehidrirash :D
pa si nasha kad nema nikoga u kafani...i to 15 minuta?!:p
:mrgreen:pravo velish...besplatno pice za tebe:D
:mrgreen:aloooooooo!!!! Nije ti ovo drzavno!!!! Kakvo zidarsko!!! ovo je kafana a ne visokogradnja!!! (mmmmm...):joint::lol:
Dupli jack da se malo zagrijem, a poslije da se udari po kakvoj lozurini domacoj... :P
izgore mi mozak danas, izadjoh malo napolje izgubih 2 litra tecnosti,koje bi jelte zelio povratiti i mislim da je ovo pravo mjesto za to:)konobarICE:)
'jutro narode...ja bi neku finu caffe latte su sve shlago...i jedanu cijedjenu narandzu ako mi more bit...i andol...za upalu mishitja:yipiiii:
Ja cu jedno cijedjeno Pivo ako nije problem :D
To Aja lutko :)
a dje su mi ti andoliiiiiiiiiiiiiiiiii da ve ne k00nem visheeeeeeeee???!!!:ass: :D :D
glava mi explodira , dajte neki brufen ili andol i neki sok eventualno kafu s limunom (cuh da je dobro za glavobolju)
Nije vam ovo apoteka. Ajte polako put vrata...
kako mozhete da pijete na ovu vrucinu!! :D ima li tog tochenog nk piva? sipajte jedno ali da je lendo :D
Ja sam inache na dobrom putu da postanem alkoholichar, ka i svaki Nikshicanin :D
Bleka junior, Pivo vazda ;)