Kubica objasnio neke stvari :D
Printable View
Kubica objasnio neke stvari :D
je li realan mark webber?????????? majkuuuuuuuuuu mu jebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, pa je li normalan covjek? zasto svaki put ide samoubilacki protiv vettela???? pa waljda su u istom timu jbt shta je ovo...
A da malo objektivnije sagledas stvari? :)
Webber ga razbija,objasnjava mu kako se vozi i to je to ;)
jes, pogledaj ko je vise puta bio prvi u kvalifikacijama, ko je imao brze krugove na gotovo svakoj stazi od pocetka... to shto je ovaj ***** spreman na sve, samo da bi osvojio titulu, pa i da gazi preko klupskog kolege, to je sramno...
Ko je bio vise puta prvi u kvalifikacijama?
Nema veze sto su u istom timu,Mark oce da se trka i to svako treba da postuje,trenutno je bolji,tu nema price!
Kubica se zajeba što je kočio onako da udje pravilno u šikanu a moga je kao Alosno da je presječe i nikakve kazne ne bi bilo i on ne bi sjebao bolid...sledeći put neka vodi brigu o tome...a mora se desit nedje peh :D
Evo ipak kazna za Alonsa...nije mi milo ali pravila su tu da se poštuju...
Evo reče ovaj naš komentator da će MSC morat kroz pit zbog kazne...vjerujem da bi ga Fabija udavio zbog ovog epic fail :D
ideeeeeemo vettel :))))))))) stici ce do 4 pozicije :) a sada je shumi na redu :)))
Nema odje leba kad ih RB pretiče ko od šale...zbog toga je Kubica bio 2 u MonteCarlo dje brzina nije presudna nego znanje...
e jbg, istrosene su mu gume maksimalno, ne smije da rizikuje da ne sleti dje. ali sam ubjedjen da ce ga proci svakako... nije ni 7 loshe posle svega...
Ako ne po čemu drugom trka će ostat upamćena po tome što su na podijum sve drugi vožači svojih timova a to se desilo u trenutku kad će do kraja najvjerovatnije biti prvi :D
A ko ono bjese Zalosni?
Cini mi se da je Alonso bio vise od pola bolida prije krivine od Kubice, i daje mogao proci krivinu bez problema iako je prvi usao i brze od Kubice.
Ali se izgleda Kubica malo napravio blesav i nastavio malo vise pravo da bi iscenirao presjecanje sikane, ali je ispusio jer mu je Reno crka.:lol:
Tu je Zalosni 100% kriv.
Rosberg jos jednom pokazao zasto je NAJVECI.
trolu obrisi te naocare glibave su ti :)
počeli su da prećeruju u RB sa ovim favorizovanjem, da stave novo krilo vetelu, a vebera na staro ostavit sa smiješnim objašnjenjem.. dobro im je rekao na kraju: nije loše za drugog vozača..
dako na sljedećoj trci narede veberu da vozi cijeli vikend na starim gumama..:p
@ Prekidi stvarnosti
Nekad valja izbrojati do 5 ;)
Vettelu pukla zadnja desna guma,cudo moje da prodje bez nekog problema...
Sve u svemu,nije toliko lose,uzeo je bodove...
Webber nije bolji vozac,jednostavno je imao manje kvarova,manje malera,manje je lud i agresivan,hladnije glave...uz dobar bolid,mora dati rezultate.
Alonso fino ono preprijeci :D
Hamilton nije prekrsio nijedno pravilo? :shock:
A prvenstvo je skroz otvoreno,bilo ko od prva 4 moze biti sampion...
Na komentatora i "duel u troje" nema vise svrhe obazirati se :)
JAKUZA I FABIA ja vam se divim.GENIJALCI STE SVAKAVAM CAST.
ha ha ha ja mislim da tebe niko spominjao nije prema tome ....
josh 9 trka je ostalo. vettel ima dovoljno vremena da nadoknadi sve propusteno, dovoljne su mu dvije pobjede da se vrati na prvo mjesto. sampionat je porpuno otvoren za sve pa i za alonsa ako ferrari uspje da uradi nesto sa njegovim bolidom. mada trenutno je mnogo realnije da ce ovo biti RB VS McLaren. Mislim da ni button iako ima 133 nece uspjeti da osvoji. Dakle na neki nacin i jeste borba u troje. Bice zanimljivo :P
Vettel nema mozga...
jebiga, najvece vozaci svih vremena moraju biti malo udareni da bi vozili kao ludaci :))) vettel sampion :)) svi se zale kako je favorizovan, a niko se ne pita zasto bas njega favorizuju svo vrijeme. zato sto tim najbolje zna za sta je sposoban i da je bolji vozac od mark-a.
Favorizovan je zbog toga sto je mladji i brzi od Marka, i zbog toga sto je svabo, ali Mark je kompletniji od Vettela.
Ovi iz Ferrarija nisu normalni:
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2...i-three-times/
vala fabija mislio sam da se bolje razumijes u formulu 1 weber ti je kompletan vozac a on je vise udesa ima no svi vozaci zajedno
Ferrari je mislio da ce da se izvuce kao Hamilton na proslu trku, da ce da napravi dovoljnu prednost i da nece izgubit poziciju, tako da ih je boljelo uvo za kaznu.
ali su se zeznuli ovaj put.
A nije u redu favorizovanje Vettela, jer Webber ove godine nije pokazao nista manje od Vettela, napravljena su dva prednja krila po jedno za oba vozaca, Vettel je svoje slomio, a Webberovo je dato Vettelu, i neka samo neko kaze da ovo nije favorizovanje.
A zbog ovih stvari ce obije titule izgubit iako imaju najbolji bolid.
Da nije bilo favorizovanja sad bi bili prvi.
Naravno da bi, a oni se kolju u ekipu umjesto da rade timski
NAJVECI je spreman za Hocke:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/85297
DEDA i VN Dojclanda:
http://www.f1racing.com.hr/index.php...i&Itemid=86url