Leti se bre...
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Printable View
Leti se bre...
Kakva telad nevjerovatno... Treba svaki put da nam je kao do Shcepan Polja, da znaju da mogu poginut zbog male neopreznosti...
sent using tapatalk
a znam brate ali je 80 ogranicenje pravac totalni isprekidana linija i opet narod uspije nekako da se slomi. a vjeruj mi kad guzis onamo 50pored barutane za nekim pa vidis onaj pravac svi idu u preticanje odma.
Neka ginu telad i ko im jebe mater.
Tuda se uvijek lećelo, ne sjećam se da sam prošao tuda polako...i to se vozi 80 do te pravine i onda 2 - 3 auta u isto vrijeme pretiču. 100+ kmh..a ne sad kad je novi put. (Ako mislimo na isto mjesto) ne pamtim baš najbolje nazive tih manjih mjesta.
Mene je samo zao ovih koji stradaju ni krivi ni duzni.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...0e457c1ae7.jpg
Evo gledaj, silom na sramotu, vide ljudi da je zatvoren put ali dzaba, oni su pametniji
A svi misle da znaju da voze...i najlakše je stisnuti gas do kraja.
Pa to je ono, misle da su pametniji, dja bu... e takvima odmah kazne min po 100 Eura, pa neka skupi jos 2 kazne oduzet vozacku i ponovo na polaganje, naci ga bez vozacke da vozi, oduzet auto na mjesec dana (pa cije god da je, to ce biti i kazna onome koji mu ga je dao), jos kad bi se striktno toga drzali da nema korupcije, pa da vidis promjene....
nema sto da se krivi put i policija, ali ja napisah prije dva dana, a evo i opet cu...na donici od nekadasnje vuk petrol pumpe pa do malo posle kartinga, od kad su tu dionicu pustili, svako malo neki udes, i to nikad neki manji... postoji neki razlog za to, jer ranije nije bilo tako nikad...
Kažu da su sada u udesu učestvovala vozila pod pratnjom.
Sent from my Motorola 8400
Nemam pojma sta je bilo dolje, na kraju odoh preko Krusa i Bera. Najjace, ovaj lancani sto je bio na Kamenicu troje auta, nit milicije niti ikoga, onaj ih narod obilazi, sprdnja...
za punu liniju, veća prekoračenja i alkohol minimalna kazna 1000,00e, ko nema da plati par mjeseci KAP, Boksiti, Željezara da volontira, vozačka na 1 godinu oduzeta, a policajcima za svaku ovakvu napisanu kaznu po procenat na platu i nema korupcije (makar te sitne)..
Vozila pod pratnjom, sigurno su se pridrzavali ogranicenja
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
Kad čovjek ovo čita, rekao bi niko ga 50 ne prelazi. Ajde ne zezajte. Samo mi recite da vi svi vozite po ograničenjima. Ukucajte na google maps Bd- Pg pa će vam izbaciti sat i 8 min. To je vjerovatno po ograničenjima kad se vozi. Ne kažem da treba lećeti ali od pg do bd ima možda 5-6 km da je 80, ostalo je 50, 60 a treće trake masu, pogotovo pg-ct. Išao sam prije neki dan preko sozine i od kisikane u buljaricu do kufina ima možda 1 -1,5 km da je 60, ostalo je 50. Ne mora 100, ali sigurno može 80 komotno na dosta mjesta. od vranjine do onog mosta je 80 a ništa nije veća bezbjednost nego na ova mjesta đe je 50. Pa onda na 3 trake od pg do ct, skoro svuđe 50 ili 60. I to ima dosta uticaja na ovakvo divljanje.
Nema veze ide li se 50-60-70-80-90-100 km/h... Dovoljno je da se vožnja prilagodi uslovima na putu... Ne divljaš, ne pretičeš kolonu odjednom, ne pretičeš u krivinama, ne pretičeš na slijepo itd...
To je to.. dje su tri trake pici i 130kmh al ne pretici na punu... :D
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
ako me nije stra sa ovim djecom doma krenut sj nemalo me...
P9lite
ja cuh da je i covjek koji vozio opela u onom udesu pd prije dva dana preminuo danas?
Dje to pise da su ucestvovala vozila pod pratnjom. :D
http://www.igreklik.com/slike/images...5672483199.png
http://www.igreklik.com/slike/images...3810834958.png