Salt - nemojte ga gledati jer je tesko smece. Odavno ovako los film ne odgledah.
Printable View
Salt - nemojte ga gledati jer je tesko smece. Odavno ovako los film ne odgledah.
dalo se zakljuciti po traileru (koji je prepricao cio film) :p Who is Salt? Salt is trash!
Htio sam da gledam Get him to the greek ali su makli projekciju u 11 pa zaglavih na ovo chudo. Kakav kiks napravih aooooo.
Film je totalno bezličan. Bježanje-tuča-bježanje-tuča (obmotani kretenskom pričom), ovo je kratki opis filma. Ajde da je to urađeno sa stilom no nidje veze. Ovo je moje mišljenje, a ako neko smatra drugačije - poštujem ;)
P.S. Džejm Bond je miljama ispred ovoga filma :)
Meni je bolje pao Knight and Day (Tomica kosica sa sve Persolom :cool:) nego Salt , uzas potpuni...
I koji mi predlazete da pogledam a da se ne smorim, ako je to moguce? :D
Inception , ako nijesi vec... Knight and Day je lagan i Get him to Greek vjerovatno (nijesam gledao ). Ostalo slobodno zaobidji ;)
Ada čuš! :D Film je
http://www.business.hr/var/bhr/stora...ticle_full.jpg
;)
Pogledah Inception...Mnogo truda je ulozeno u film.
SCENARIO + IDEJA --- Odavno me fasciniraju lucidni snovi. Moc podsvijesti je chudo. OCJENA 9.5
REZIJA + EFEKTI --- Vise nego dobro, ali opet nije savrseno. Zbrzali su malo jedan dio filma, gledalac se izgubi u nekim momentima. OCJENA 8.5
Gluma --- vrhunska. Tommy iz "3rd rock..." i ona mala su me pozitivno iznenadili. Leonardo standardno. OCJENA 8.5
KRAJ --- Zamalo da bude trulo Americko ******....Kad ono JOS vece trulo Americko ******. Jbm ti Jurassic Park i pucanje jajeta na kraju. Ocjena 8.
8.5, po meni...
Ne znam šta ljudi zamjeraju kraju filma, kraj je šlag na torti. Da je bio bilo kakav drugi, bio bi lošiji film kao cjelina.
Kraj je ocekivan i logican. Na polovini filma sam znao kakav ce kraj da bude.
ne gledajte knight and day niposhto...usiljenijeg humora,duzeg filma i dosadnijeg filma nisam gledao....zasto su reziseri poceli da misle da 1ipo vremena za film vishe nije dovoljno???
Zna li se kada počinje prikazivanje filmova "Predators" i "Expandables"?
Predators - 12. 08.
Expandables - 26. 08.
Samo da primijetim razliku u kubikazi blata koje su Brodi i Svarci koristili da bi prekrili svoja tela.
Expendables... Expandables znači "rastegljivi" ili "proširivi".
Gledao sam drugi put Inception... 10x bolji doživljaj. Briljantan film.
Sjutra samo pravi muškarci u ster.
http://www.youtube.com/expendables (sačekati do kraja:) )
kad vidim glumachku ekipu, uopshte nemam zhelju da pogledam taj film
101% ce bit smecje
Mogu li ja ako ce mi neko platit kartu?
Imaš li pišu?
Gledah "Plaćenike" vratio sam se u zlatno vrijeme akcionih filmova i baš mi je bilo dobro, eksplozija, pucnjave, lomnjave svega i svačega ludiloo i skup majstora svog zanata defintivno preporuka za pogledati.E jedino mi je čudno što je u sali bila čisto muška publika niđe ženskog čeljadeta zašto da mi je znati ima romantike u filmu:-D
odgledah ga...
dobro je to
odgledah "Expendables". Kakav sastav sunce ti *****. Ima i referenci ka starim filmovima u sceni sa Svarcijem i Vilisom.
Cista akcija kakva je i nekad bila. Koji je sivonja ovaj Lundgen oganj ga izgorio.
Nema sto, nova akcija sa starom gardom.
Gledala St.Cloud - moze se odgledati.
Cekam komediju sa Ben Stillerom.
P.S. Cena karte moze da bude niza, plus sto su sale vise nego poluprazne a i izbor filmova nije sad neki. I skupo ti dodje odlazak u bioskop 10 e za dve osobe minimum...
kad stize Scott Pilgrim vs. the World, zna li ko? :)
Konacno,jedva cekam da ga odgledam http://stermontenegro.com/index.php?...=detail&id=160 :clap: :clap:
aaaaaaa je li moguce! :D
Film nije ništa posebno, ali je dosta realan!
Nije slučajno da je premijera bila baš sad, par dana pred ovaj predstojeći dogadjaj u Srbiji...
Sisanje....... premijera u pravo vrijeme..... ok film
Ja odgledah komediju Ljubav na daljinu (čini mi se) sa D. Barimor. Nije loša komedija, o muškarcima koji ne postoje :) Eto, da vam prođe sat i kusur, ako nemate što da radite...
Nevezano za temu , film ka' film je smece ...
Evo odgledah i ja ovo Shishanje...Nishta posebno, aktuelnost teme prikriva prosjecnost filma...Pogotovo su me razocarali Kojo i Ejdus, Kojo svaku ulogu isto glumi, a Ejdus totalno neuvjerljiv, glumi kao da su Tri Musketara u pitanju, a ne XXI vijek...
Gledao sam ga i ja veceras.... Dobar je,dobar.. :D
Je li ko gledao ovaj film "Rezervni igrači" i kakav je??
^ Meni odlican...