hoces da kazes da se u NBA ne igra odbrana kao u evropi? pa normalno, iverson je ovamo imao 15 ppg kad su mu tresli konstrukciju po turskoj.
carsen edwards >>> payton pritchard >>> tyrese maxey.
osim sto carsen nije mogao da opepeli u celticsima.
Printable View
hoces da kazes da se u NBA ne igra odbrana kao u evropi? pa normalno, iverson je ovamo imao 15 ppg kad su mu tresli konstrukciju po turskoj.
carsen edwards >>> payton pritchard >>> tyrese maxey.
osim sto carsen nije mogao da opepeli u celticsima.
Nije za gledanje utakmica a bojim se i sledeca nece biti pretjerano zanimljiva.
Neka to, no sto vrlo lako i ova sledeca moze bit ovakva...
Nekako je tesko za ocekivati da ce DBook i Green Light imati efikasno sutersko vece s obzirom na svoj stil igre.
Ove 1/8, 2/7 utakmice su za ne trosit vrijeme. Nijedna serija sansi nema sestu utakmicu gledat.
A ne znam za Portland, ako je Dzerami zdrav.
A i na klupi je Tijago Spliter.
Jos da imaju krstenog suters Krejcija zdravog, mislio bih da imaju realne sanse da izbace SAS.
Ko je ovaj momak sto se baci za loptu kod 31 razlike 15s do kraja?
Odmah ga u prvu postavu sledeci mec.
Ajde sad DiBuče demantuj nas sve sto mislimo da ces imat neku neuticajnu 6 od 18 utakmicu.
Hajde DiBuče izbaci tu malu, malu, malu, grupu...
Mislim da je vrijeme da se prebačim na NHL iako pak nikad ne vidim, ali je makar neizvjesno. Ovđe je izvjesno sve jer OKC melje, a Brooks i Green zajedno imaju 6 od 23.
SGA u stilu zemljaka mu sinoc, preko polovine poena sa slobodnih bacanja. bas kako je james naismith zamislio.
brooks sakom u glavu - flagrant 1, hartenstein sakom u glavu - flagrant 1, jokic sakom u glavu - play on.
Орландо мушки. Детроит у шоку.
Skroz previdjeh da je nocas mec.
Ocekivo sam ovo.
Detroit ratnicka ekipa i Orlando koji to bi trebalo da jeste, ali nikako cijele sezone da se pobiju.
Ali PO valjda donosi ozbiljnost pa su svi zategnuli.
Za mi ove kosarkaske znalce sto Bankera proglasise prevarom od igraca, posto je otprilike trebalo 24h i dvije vazne utakmice da se decko usere u to njihovo vec usrano misljenje.
Vembi dosao na mec u odijelo i s debelom knjigom.
On i Lebron zajedno imaju sigurno jednu cijelu gradsku biblioteku listanja knjiga.
Kao sto rekoh ranije, sprema se Jokicu neki jaki vendzans za ono ismijavanje kad je na all star donio knjigu da prelistava.
Мозлију велики плус за његову одлуку да стави Банкера и Франза на Кејда.
Детроит само 6 скокова у нападу, Орландо 11.
Детроит са све 38 слободних бацанја, дупло више од Орл, минус 11 на крају.
Проблем Детроиту је то што Орландо има биггер бојз од њих. Не могу их физички надиграт.
Deni krenu na ulaz sa 7.5m sa ugla 45 i iznudi kontakt i slobodna.
SGA fata biljeske, ima da prosiri i on svoju zonu foul baitinga.
Wemby is sick.
Isto je zastidje ovaj kriterij koji ima rodjak Alekzander Vokera.
Buker kod svog drugog kosa kontakt i ne dobi ft, mislis bice PO utakmica, a onda na drugoj strani jedno 4 puta smijesni faulovi.
Jedino mi pada na pamet da je LGBT preuzeo NBA, pa guraju svoje.
koliko extra poena je vredjela sinoc prva cetvrtina brudinog najmanje omiljenog igraca iz orlanda, jalena suggsa? kradje, rampe, kucanja, surfovanje po parketu, skakanje u publiku... nekad je sve izgledalo u stilu stare navijacke - there's only two andy gorams.
Vuk je to iz Minesote.
Bogomi bi Minesoti valjao da je ostao rodjak SGA, evo ga u uzem izboru za igraca koji je najvise napredovao.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
fali njegovih 20 minuta upiranja u jamala, itekako, posebno sa edwardsom koji je na 70%.
mada ne vjerujem ni to da bi napravilo neku razliku, jer eno tony broa nocas, da odvede denver sa mirinh 2-0 na gostovanje.
E ne znam. Djeluju ka sazreli.
McD, Dontej i Naz igraju svoju prajm kosarku.
Ajo isto.
Gobert bas odlucio da se ne da.
Edi je na 70 i eto neka nocas pametnijom kosarkom ode na 80.
I sve ovo pada u vodu kad dozvolis 14-0.
Kako dozvolis 14-0 protiv Denvera?! Makar 3 ulaza da se razbije momentum, bar u Denveru vole da primajuu na obrucu.
Kladionice su dale ogromnu prednost Denveru 1.37 a kvota na pobjedu Minesote je 3.2 sto je mislim zestoko potcjenjivanje.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
dvije rijeci: chris finch.
ne moze on da odstupi od sablona: 1 TO u prvoj, 1 TO u drugoj, 1 TO u trecoj (i to mahom oni obavezni), pa udje u 4/4 sa 4 TO, onda potrosi jedan na oko 9:30 do kraja, pa drugi na 3:30 do kraja... nema veze kako se rezultat krece, kakve se serije prave, kakav se i ciji momentum ubija... bitno da on sacuva svoje timeoutove za 4/4.
da ne pricamo da denver zeli da sutiras trojke, a imas 3 ili 4 igraca u petorci koji mogu da u prakticno svakom napadu dodju do obruca.
danas je desetogodisnjica smrti jednog od najvecih sinova naroda i narodnosti minnesote, koji je bio veliki fana basketa. mogli bi ovi tovari da ga ispostuju, posebno ako budu nosili prigodne dresove.
Даш ми Финча за Мајк Брауна?
Ово се ноћас не опрашта. Криминално вођење утакмице.
i dodam dontea i randlea pride ako treba.
vec 2 dana nismo odigrali najgoru cetvrtinu u istoriji kosarke.
a dobro, znam da bi on bio dealbreaker.
pazi ti to, sjetili su se da postoji reket.
Kakva cetvrtina Minesote.Ova serija je za sladokusce nema što :)
Obije ekipe su na 50% suta za 3 poena-ne vidja se to cesto.
neka to, nego je jedna na 50% bacanja.
A isto bez Gobera otvori se prostor Jokicu.
Nije ovako mogao dok je bio na terenu.
Sa ovakvim oscilacijama, Denver samo moze da sanja titulu. Steta...
A sto rece jedan komentator-Minesota je jedna ekipa protiv Denvera a druga sa svima ostalima.
mozda za one koji se ukljuce u PO. ovo je jednako retardirana minnesota, sve isto kao protiv svih ostalih ekipa.
A dobro ako cemo realno dva puta u finalu konferencijenije bas da to moze retardirana ekipa.
Oce li se pojavljivati Pejton Votson u ovoj seriji u pm :)
e pa moze da se obuce dres sa ponosom.
retardi. u grob ce me oterati.
Koliko promasenih bacanja, retardirano izgubljenih lopti, sutiranja trojki preko ruke kad te ulaz sluzi i vracas promasajima protivnika jer iz istog suta trojki svaki put pretrpis kontru...
Sudijski kriterij protiv tebe, i opet si obje utakmice u igri da dobijes.
Ne znam kako da se tumaci ovo.
Jer realno Denver uradio sve sto treba ova dva meca. Zavrsavao napade sutom, nije pravio nepotrebne faulove, pogadjao otvorene trojke, Jokic izvukao vazne zvizduke flopovanjem...
I opet prc.
Ako ove godine Denver opet ispadne usled nemanja igraca oko Jokica, neka zatrazi trejd covjek.
Ovo postaje negledljivo iz godine u godinu.
Mozda da ganjaju Edvardsa i KAT-a. To su dva igraca koji su u pogresnim timovima, mozda bude nezadovoljstva.
To bi vjerovatno donijelo finale konferencije Denveru, a bogme i prsten ako protivnici opet budu sub45 pobjeda timovi.