Pa napisah Snapseed ali ništa previše, evo original. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...349fa70597.jpg
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Printable View
Pa napisah Snapseed ali ništa previše, evo original. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...349fa70597.jpg
Sad mi je čak ljepši original :)))
Kako teku ovi nasi izbori? Na koja smo doba? Neki su se izdvojili polijepo mescini.
12:12 Fenix vs Splinter...
Splinter 11, Fenix 12.
Još 5 minuta...........Može li se šta promijeniti, zaboga?
Iiiiiiii..........pobjednik je........pobjednik je..... Fenix.
Čestitke, zasluženo je bilo.
Ja bi da se zahvalim svim aktivistima i volonterima koji su sve dali od sebe da ostvarimo ovu veličanstvenu pobjedu. Takođe se zahvaljujem i koalicionim partnerima. Ovo je veliko priznanje ali i velika obaveza tako da sada bez velike euforije obećavam da ću već ujutro krenuti da marljivo radim na unapređenju ovog takmičenja i fotografske kulture generalno. Najavljujem temu za sljedeću nedjelju: portret. Hvala još jednom i živjeli!
čestitam Fenix, otvorih novu temu i zao mi je sto prosle nedjelje nijesam imala kad da udjem...imala sam cvijet i to savršen! Sad mi krivo ali dobro, prosto sa zabagovala :D
Fenix, cestitke... Splinfer i ti ste se ovaj put zaista odvojili... Meni na terasi trenutno nema nista u cvijetu pa.sam.bio uskracen za model... :-D
Cestitke pobjedniku i ostalim ucesnicima.
je li malo nezgodna nova tema s obzirom da ce se vidjeti lica ljudi, a znamo svi koliko je to sad aktuelno, zastita licnih podataka, hm, mozda grijesim
Pa samo uz pristanak modela... Meni đeca otpadaju odmah jer im niđe slike ne objavljujemo...
Tako je, izbjegavajte đecu i tražite pristanak modela.
Iduća tema selfie. [emoji6]
tapatalk
Koliko sam shvatio nije u pitanju portret lica nekog nego portret, moze valjda biti bilo sto drugo samo da je u fokusu, ili sam ja promasio temu? [emoji23]
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Promašio si temu :) Portret se odnosi na ljude, ne može biti portret mačke, cvijeta, kamena...
Sent from my iPad using Tapatalk
moze i ako fotografises neki portret [emoji3]
Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
Očekujem da ćete biti inspirisani licima koja govore. Tema je baš lijepa.
Sto se mene tice ja cu ovo kolo preskociti, nemam koga da slikam [emoji1787]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nađo' definiciju portreta.Jedan od vidova portreta je kažu i "Prikaz glave sa ramenima". znači,može fotkanje i straga,ne? Sa'će Tripleta jedan portret iz doggy akcije sa sve čupanjem kose.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
A ako ne bude nijednog portreta, procerujemo predlagaca teme :)
Samoproćerat ću se [emoji23]
Pa je li moguće da neće biti niti jedne fotke?
Ajde Fenixe, pokaži im kako se to radi....... :)
Zakucao Fenix takmičenje. [emoji38][emoji38][emoji38]
Tačno osjetim kako se Ben Dover grize što mu niko nije još dao pristanak za fotku [emoji6]
tapatalk
Slikaj (ufotkaj, da rečem) ženu i ona tebe (ako sam dobro shvatila i ona je na forumu).... Stariji ljudi su idealni za portreta, njima se svaka tuga i svaka sreća vide na licima.
Auh nisam pratio temu. Pa jel moguće da nema ni jedna fotka onoga što se najčešće fotka? :) Ja nisam htio da učestvujem jer od portreta jedem leba što se ono kaže pa nije fer.
Najbolje da ti počneš...
To je posteno sa tvoje strane. Ali si nas minara' doktorski hahahahaha.
Moramo se malo nasalit.
Tema je stvarno ozbiljna, i trazi boga mi dosta znanja. Bar ja to tako gledam...
Ne ja.
Udari me đe me najviše boli... Śede me noćas... Da nijesam napucan energijom od rukometa sad bih se zamaka...
Bolje da gđa ovo ne vidi (komaT je mlađa od mene), e će u potragu krenut'... [emoji6][emoji6][emoji6]
Šalom na stranu, ja nešto ne volim da me se fotka, ama ni ona...
Amerikanci su najuljudniji po tom pitanju. Oni te zamole i kad te dobro poznaju za fotografiju.
Imate li baba i djedova pri ruci? Meni su neke vremešne gospođe sa Ct pozirale kad sam im rekla da mi treba za upis na fakultet, a prvi put me viđele tad.
Oću reći da bi to bio pravi ubod, što se kaže.
Treba odraditi jedan portret penzionera danas ispred pošte i jedan za 2-3 dana kad plate sve račune.Jing i jang
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Mislim da je Fenix stuani puaćenik kojega je Bronx nagovorio da minira takmicenje....pričaj, koliko si dobio?
Ugasi nam temu :joy: ka na livadu, da prostite :D