Novi sastav Vlade Crne Gore-diskusija
Quote:
Originally Posted by
johnny bravo
Po diplomatskom protokolu, premijer može da uputi poziv premijeru i predsjednik predsjedniku. Mogu se, naravno, u sklopu posjete organizovati drugi sastanci i posjete kome god, ali poziv Vučiću ne može da uputi Krivokapić. Nije ovo ni bitno toliko, ali, eto, čisto da neko upozna Krivokapića sa protokolom.
poznat mi je protokol, samo kažem da neke to ne zanima previše :D zna se dobro koliko je onome gore bitno da ga odje ljudi koji se izjašnjavaju kao Srbi vole :) očekujem ako ne do kraja ove, onda svakako početkom iduće godine zvaničnu posjetu iz Srbije. pogotovo imajući u vidu popis koji predstoji :) a koji je njima jaako bitan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Novi sastav Vlade Crne Gore-diskusija
Quote:
Originally Posted by
Gagarin
Narode nisam moderator ali moraju li ovakve echo chambers. Ali stvarno...
Krivokapić očigledno voli da lupi, odnosno da iznese ono što stvarno misli, a to je da je Crna Gora srpska država.
Svako ko misli drugačije, a to značajno utiče na njegovo opredjeljenje imaće to u vidu da narednim izborima, kao i one kojima to nije smetalo da budu sa njime u koaliciji. Kao i one za koje je Krivokapić previše mek nacionalno, pa su opet partneri.
Realno, u novoj Vladi nema ni jedna partija sa nacionalnim crnogorskim predznakom ako izuzmemo Meda koji se resetovao pokušavajući da tu upeca svoju nišu, uprkos tome što se do parlamenta doguzeljao na Mandićevo šlepanje zadnjih 3 puta.
Budva 2020 vam je otprilike model za Crnu Goru 2024, ukoliko vlada opstane do tada. Zajahaće najkorumpiraniji i najbeskrupulozniji iz sadašnje koalicije. URA će, ako budu dobri i preskoče cenzus, biti privezak, a vjerovatno neće ni to.
Ideje o postepenom smanjenju uticaja DF i Crkve imaju više komentara. Lololololo, rofl, lmao itd... Jeste ja sam dosta puta gledao da se na ovim prostorima ljudi odriču stečenog uticaja. How yes no.
Ima jedna podgrupa crnogoraca koja za sebe kaze da su srbi ili bi obrnuto vise ni sam ne znam. Znam ih licno par, a neka od tih imena ste i vi svi culi. Uvijek ce reci da su srbi ali i da su najveci crnogorci tj. da moze sve da se ljubimo sa Srbijom i to al cim Srbija digne šapu oni povuku ručnu i zategnu prema takvoj Srbiji. Mislim i da je čiko Zdravko taj tip. Moze covjek sa pravom da se zapita da li je taj čardak ni na nebu ni na zemlji od stava nešto što je realno danas. Mozda u nekom drugom univerzumu gdje su i politicari kao narod braća drugom narodu al to kod nas na Balkanu nije slucaj ili nije slucaj nigdje u svijetu mozda. Ako bi Zdravko imao taj bratski stav prema svim drugim narodima u svijetu imao bi moj glas pa iako je stav nerealan al ovako...
Edit: Amfilohije je isti i mislim da su se tu prepoznali. Za njega bi isto rekao da ne bi CG ni u ludilu učinio dijelom Srbije al bi CG zblizio sa RS onoliko kolko su dva brata sa kućom jedan do drugog blizu.
Sent from my iPhone using Tapatalk