http://i170.photobucket.com/albums/u.../ruSerious.jpg
Printable View
Zucko, vrlo inspirativan i nadahnut post. Čestitke.
Malo me nervira ova kiša.
... ljudi koji misle da su kul ako govore sa komsijskim naglaskom a nista komsijsko nemaju :D
Kazi normalno komplikovano a ne komplicirano, ili decki umjesto MOMCI ada MOMCI JADNA! :D
P.S. Zapravo ovo me ne nervira vec mi je izaziva smijeh :D
Hahaha sveto cuti 3 km :D ps. i meni je presmijesno to potenciranje koriscenja drugih rijeci i rijeci iz drugog jezika :)
Matica srpska Crna Gora, Srbin Crna Gora
Oo CrnogorcI neka na obraz i duse OOO CrnogoorcII!
OO CrnogorcIII!
AAAAAAoooooooo
ko zivi u centru naeba je
je li to s neke reklame
juce cuh na radio ali ne ufatik sve
nesto mora se znat ko si sto si dje si reci srbin crna gora nesto crna gora je srpska
o mene
Ako znam, malo pogrijesih u docaravanju, trebalo bi otprilike ovako
"Matica srpska, Crna Gora, Srbin, Crna Gora" Tako nekako. Poludjeh, a onda navali OOO CrnOgoricIII, tako vi svega tako vi obraza OOO CrnOOGOROOCIIII!
aooooo
stani ispred monitora u crntru, na svakih nekoliko minuta se te dvije reklame/spotovi vrte.
Muskarci i biciklisticke!Uffff,vec se mrstim.Pojedini muskarci imaju i ljepse i pravije noge od zenskih (to je moj zakljucak :D),al isticati te nozice u sportskim helankama ili biciklistickim sortsevima(prilikom rekreacije,tipa trcanje) nije za oko nimalo privlacno...Kad ih vidim moj balkanski duh naprosto zavristi u meni.
P.S.Zivjele trenerke i sortsevi 'Made in Novi Pazar' :D
a kad vidim ovog Macu i kviz 'Distrakšn' sva pa$aka me prođe...
Covjek koji je pozajmio glas svakoj mogucoj reklami za pivo a poceo je ofanzivu i na druge proizvode.
Attachment 55440 poludjeh od ovih trenerki..
A što, baš su fine i udobne...
zisto jesu, ja dobih jednu na poklon, komooocija
kad god ijem kokice, kašljem ka' stari đed...
Rastezanje pljuvačke po pola sata, i pravljenje lokvi ispred mjesta đe se sjedi.
debilizam ovog tipa
http://www.trojka.rs/zanimljivosti/s...njin-cvet.html
kad neko misli jedno, priča drugo, a radi treće....
zenski mozak!
puckanje zvakom u one rafale? sto je to čeljadi? makse od mene kad to izvodis...
Americka vajs konzulka u beogradu. Uh.
repriziranje 'Seks i grada' po ko zna koji put..i babo mi je naučio koju što muči...
a što je ta muka, kad god obrenem koji kanal Doktor Haus..Haus doktor....