Zombieland ,smece za predskolski uzrast
Printable View
Zombieland ,smece za predskolski uzrast
ne znam dje da napisem ovo, ali... moram nedje dusu otvorit'...
sinoc sam gledao na twilight, bar sam pokusao... necu komentarisati film, svakako vrijedi pogledati... nego hocu da spomenem, ako su uopste vrijedni, primitivci koji su cijelo vrijeme telefonirali, slali poruke, dozivali se, navijali, ustajali, pricali... :mad:
Ahahahahahah i ja :D
Ja čim sam vidio da ima negativnu reputaciju.
:p
ja cim sam vidio avatar :p
ovaj sa dzim kerijem jel cemu
ako je to neki krismas i tako nesto dobar je nisam ja isao ali mi ga preporucise na posa da je lijep film za pogledat
Dje su sjedjele te fukare te upropastise onako bozanstven film,mozda mozemo da ih identifikujemo ? :D
ja sa drugom gledao ovaj film sa dzim kerijem,i grupa momcica i curica njih jedno desetak...citavo vrijeme pricaju i uznemiravaju narod okolo,jedan momak sa curom ih je opomenuo a oni opet nastavili...momak sa curom izasao jer nije mogao vise,zatim dolazili da ih opomenu opet i oni opet nastavili...katastrofa od nekulture...pa dje se podizu ta djeca ???
jedno vece su i meni isto smetali pa sam se izdra na njih ka ludak.Bili su mirni kasnije do kraja ka bubice.
Ajde bre,dam 10eura da s andjelima pogledam film i dodju mi kretencad da mi se useru u film...Bjazi
Ja htio da pogledam ovaj Dobrodošli u Zombilend u 20:00, bar tako stoji na sajtu www.desavanja.me, kad tamo trt, tek u 22:00, te ja odgledah ovaj animirani Bozicna prica, milijardu djece oko mene :) ali nije losh film, za pogledati.
ne gledajte paranormalnu aktivnost... meni je ok al drugima ocigledno ne...
odgledah couples retreat sinoc ... bash mi se svidja :)
volim Vince Vaughna i Jon FavreauAAA.
Malo nepotrebne romantike i preseravanja na kraj ali sve u svemu, bash simpatican film.
Posle Twilight mi je svaki dobar
stiže nam Avatar dan pred američku premijeru...rispekt
http://stercinemas.co.me/index.php?o...k=detail&id=79
nešto nisam naložen toliko, al će se svakako odgledat...
kad bude imaginarium of doctor parnassus predlazhem da umjesto toga odete u neku kafanu i popijete koje pivo umjesto para koje biste dali za kartu
meni taj avatar lici na crtani film, barem po ovim najavama...sto su se u zadnje vrijeme bacili na losu naucnu fantastiku, nije mi jasno
Ja ovaj novi Twighlight necu ni da gledam. Prvi sam odgledao,potpuno prosjecan film. Ne znam kakva se to pompa digla oko toga filma...
Bih se prijavio da kasljem i pricam na telefon dok se pusta Tvajlajt no ne znam dje..