Ako zbog rijeci "neandertalac" treba da ide mjesec dana bana,onda svaka cast!!
Necu nikad vise,pozdrav! :p
Printable View
Ako zbog rijeci "neandertalac" treba da ide mjesec dana bana,onda svaka cast!!
Necu nikad vise,pozdrav! :p
Postoji li neki poseban razlog zasto ne moze da se uputi objektivna kritika moderatoru Politickog pdf-a, Hari Krisni, vec se postovi upuceni njemu konstantno brisu? U postovima nije bilo uvrijedljivog sadrzaja vec jednostavna i argumentovana primjedba na rad moderatora.
Nemate potrebe da mu upucujete postove imate pm za to. A sto se tice kritike na njegov rad imate ovaj dio foruma ukazite gdje mislite da je problem i to je to.
Moj savjet, Hari ti je tamo na tom podforumu nedodirljiv. Brise postove po licnom nahodjenju, pisao mu ne pisao PM isto ti se vata. Nemam razloga da ovo izmisljam, i radi doticnoga mi se ne ide na taj dio foruma.
Posebno je iritirajuca njegova neuspjela ironija u vecini postova.
Hvala ako mi ne obrisete ovaj post jer nema nacina da se rijesi taj problem na tom PDF, iako je veliki broj forumasa itekako izrazio nezadovoljstvo Harijevim moderiranjem.
Ok je brisati uvredljive postove, postove koji nijesu na temu ali brisati postove koji se doticnome ne svidjaju...
Jel jedino meni ne rade email notifikacije?
Ne :D
Meni svaki "presutpni" mail stigne.
Moze li neko od admina da razblokira (aktivira) nalog Stivi-ju . Promijenio je e-mail pa mu ne stize na mail link za aktivaciju naloga ...
vratih se nakako :D OLE :yipiiii:
Hvala DIDI :D
a mene interesuje dal se moze brisat nalog?? posto ne vidim tu opciju ??
pita me drug, odavno se uclanio ovdje, samo jednom je postovao... zaboravio je pass a nije siguran na koji mail treba da se resetuje taj pass... moze li neko da mi objasni kako to ide.... posto je pokusao da resetuje pass a na mail mu nista nije stiglo.
reci adminu o kojem je korisniku rijec da bi vidio email adresu i poslao password novi...
cekaj da vidimo sta ce admin odg.
a tebi hvala :)
ne radi sistem za e-mail notification
Valjda ne radi slanje mail-a, jer novi korisnici ne mogu da dobiju link. Mozete li to da provjerite?
kasni, meni je na t-mobile kasnio 3 dana a preko gmaila cujem ne stize uopste... mozda su ga blokirali radi spamera...
podforum politika je kao neki bermudski trougao ovog foruma.. Posaljes post i on odleti ali se nikad ne vrati..
Milsim chemu brisanje postova samo zato sto kritikujesh politichara na podforumu politika ?
Jeli mozda korektno da se, kad se vec brisu postovi bez razloga , moderatori i daju neko objasnjenje na pm ??
zop.
Hahahahahha sto cini "Isijavanje"...