Originally Posted by
Gagarin
Drugar, ajde da ne budemo ničiji advokati. Pratiš pomalo moje pisanje i jasno ti je da mi nije mrsko pohvalit ni pokuditi bilo koga.
1. Ajde da stavimo jasne granice. Jedno je krivična prijava MANS ili bilo koga fizičkog, pravnog lica i sl. protiv neke osobe. To se svakako ne bi smjelo računati. Othervise, otvara se neslućena mogućnost zloupotreba. Imam konkurenciju za poziciju? Cool, par dana pred zatvaranje konkursa piknem svakome krivičnu i ne mogu ništa. Sasvim je druga stvar krivični postupak koji se vodi po službenoj dužnostu. Ovo ne znači da Gvozdo und Petar nisu lopovi.
2. Ajde pls nemoj da advokatišeš nemoguće na način "što je radio DPS i što se niste bunili". DPS je prošlost i kako stoje stvari biće jedan period na hlađenju. Nisi se sa mnom raspravlja malo se umiješah, ali ti možeš puuuunooo bolje od toga argumenta, i IQ86, zakačiše je za Srbiju etc... Nisi meni ovo odgovara, ali plsss... imaš kliker za puno više realno.
3. Ajmo realno, što se Fronta tiče poslanikova supruga je ministrica zdravlja, poslanikova ćerka direktorica KBC koju je imenovala ministrica. Izduva ga posledično Dobričanin. Nema tu nepotizma. Ne bez okle. A neće bit ni kod ostalih... How yes no.
4. Što se mene tiče, vlada je već ispunila očekivanja. Nećemo bankrotirati, a pokrovitelji iz ambasada i partnerskih zemalja obebzjediće da neka gigantska kaka ne zvizne u ventilator. Za mene dosta. Ostalo će sve biti slično kao kod prethodnika. Isti je to narod druže. Viđi Budvu npr. Kod DPS je samo eskalirao prasičluk jer su nekažnjeno prasičarili koju deceniju. Smjenjiva vlast malo smanjuje prasičluk, ali ne mijenja same obrasce svinjarenja.
5. Mislim da ste ti i wulfy imali ogormna očekivanja. Ja sam čak pomalo bio DPS bot pozivajući se na realnost. Priznajem, u jednom trenutku i ja se ponadah da možemo postati Skandinavci. Ali vratismo se brzo u realnost.
Edit: U tački 4 ne mislim na vladu, nego na vlast o totalu, koja je vladu izglasala. Rekao sam u nekim postovima ranije mi zaslužujemo vječnu 1993 kakvo nam je 90% Skupštine.