totalno nezanimljiva serija...i meni su ostale 2 zadnje
Printable View
totalno nezanimljiva serija...i meni su ostale 2 zadnje
moze li neko kome nije crnjak u kratkim crtama da mi kaze sto se desilo na kraj serije 'homicide',kad je islo par zadnjih epizoda nijesam bio u pg,a do tad sam je bas redovno pratio,nesto sam cuo da je djijardelo poginuo,i nista vise ne znam,pa ako ko zna...
a google, da ne kvarimo spoilerima? Ukratko: Giardello postaje gradonacelnik, ali izvrsavaju atentat, stanje kriticno, slucaj istrazuju svi likovi iz serije (sem Frank-a :( ), i on na kraju ipak umire. Eto
tnx!morao sam pitat,bas sam prije neku noj sa drugom koji je takodje pratio u isto vrijeme,pricao o seriji,i desi se da je i on bas nedje pred kraj morao bit van pg-a,tako da ne ispratismo...mlogo jaka+mlogo teska rijase...i zamijetio sam da manc glumi u slicnim serijama...istog lika!?
glumi mialim u 5 raznih serija. A Homicide je zavrsen sa filmom, jer je serija naglo prekinuta (zbog sranja pod imenom Providence, davalo se i kod nas :p )
I koliko se ja sjecam Bejlis rokne onog lika, sto je ubio djevojcicu na pocetku serije ( njegov prvi slucaj) , ili nesto slicno nisam siguran...
pa i nisi bas suguran :p
:p Podsjeti me znam da je zadnjihn par epizoda bilo o tome...
Gleda li ko Supernatural? Ja se trenutno ubijam od te serije...
ja odgledao sve do s3 e12 ,sta reci? dean je najveci lik,sve djevojke u seriji koje se pojavljuju u seriji su dobre xD(u svaku epizodu)..
Ade nemash mozhda subtile-ove za 3 sezonu, ne mogah ih nidje nac?
siguran sam da si se pretrga od trazenja :mrgreen:Code:www.prijevodi-online.org
www.podnapisi.net
Gledate li ljudi "Vratiće se rode"?! Prejaka serija!
meni nikad bolja domaca serija,samo sto izgleda ovi iz total tv-a nemaju vise prava emitovanja pa skremblavaju:) kad pocne...od proslog petka su pocele nove epizode 15 ili 16-ta ne znam tacno ali i pomenuti problem,in je otkupio prava jer su valjda poceli prije neki dan da je prikazuju,ista stvar i sa kalcom i primerom...steta,ko ce cekat sad te nove epizode na out tv...
meni su rode užasno dosadne. nevjerovatno koliko se apsolutno ništa ne dešava. strašno. baš je na tragu 'urbanih' domaćih filmova tipa munje i kenguri. smor neviđeni
crkao dwd rw & komsije kejblovska zajebava & drugovi se ne drogirau i ne pi'u;)...bice worst aj houp sou!:)
Odgledaj još koju poslušaj me...Ja sam odgledao prvih 10, daleko od toga da se ništa ne dešava! U par navrata sam se baš ono zacijenio od smijeha! A u par navrata se i oduševio režijom. Sjajna ekipa glumaca, ali pazite lika
Pikac Hiperventilira (Vratice se Rode) :respect: :D
Aaaahhahahahahaahahahahaa najjaci je...
Al umire kasnije. Steta.
Nije stvar u "dešavanju" nego u razrađenim likovima i kompleksnim međusobnim odnosima, za razliku od marionetskog teatra većine "domaćih" novijih serija i filmova. Iako ima humora, daleko su Rode od stilizovanih Munja i Kengura koji imaju veze sa životom koliko i telenovele.