_sljegli irvasi prije dvije godine u podgoricu, jos donese stvari sa sela sto su zaboravili ali evo ih vikendom idu u etno selo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
_sljegli irvasi prije dvije godine u podgoricu, jos donese stvari sa sela sto su zaboravili ali evo ih vikendom idu u etno selo.
Koji su to irvasi?Elaboriraj,molim te?
Sent from China
Rodjen sam na primorju.
Prije neki dan sam bio u etno selu u opštini Plužine. Svraćali smo i u par sela okolo.
Ljude koje smo srijetali su izuzetno finog ponašanja i manira. Koji se odgovorno ophodr prema svijetu oko sebe.
Prosto je sramota ove vucibatine koje žive u gradovima, bacaju smeće po ulazima, prave buku, ogavno se ponašaju - nazvati seljacima...
E kakvih "irvasa starosjedilaca" po PG prigradskim naseljima ima...
Zine im g00zica, prodaju ti đedovinu, i onda misli može tuda da se šeta uzduž i poprijeko kuda oće, pa kad ga poćeraš smak svijeta...
Sent from my LG-H870S using Tapatalk
Jes, pg-cani sa tatom staropg-caninom i majkom iz morace [emoji38]
U etno selo uplate 5-6dana, a zjapi mu kuca prazna pored Berana.
Pa se slikaju pored potoka a kupli se u njega do prije 3godine.
I sa kravama a cuvali su ih do prije 5 :D
ide da se slika sa medjedom u mrke a svake godine sklanjali ovce kod majkinih rodjaka malo nize u selo da mu ih medjed ne pokolje.
Obiđoh ljetos poslom masu etno sela, rafting kampova, hostela, hotela... Jedino što svi imaju zajedničko je da ne mogu smisliti goste iz Pg, pojedini ih čak i ne primaju... Valjda su pogoričani previše uljudni za takva mjesta... :D
Sent from Tapatalk
ti gosti iz pg su upravo ovi sto ih gore opisah. samo sto se predstavljaju kao iz pg...u tome je problem ;)
Vlada Crne Gore i resorno ministarstvo/
Ajde, bogoti! -.-
Odakle ste vi Acs-e? Iz Njujorka?
Sent from China
Koja je pomama nekim ljudima da se fotografišu sa pištoljima i na sve društvene mreže postavljaju... :(
Pogotovo zeMske :rolleyes:
Ili sa lukom i strijelom.. Mičiii
Keks u obliku Plazme u tanjir u dnevnu. Kakva prevara, a baš se ponadah. :chargrined:
keks u obliku plazme u kutiji na sred stola, vrelo tek skuvano mlijeko NI-KA na šporetu a ja na dijeti i samo mogu da gledam i da osjećam miris plazma+varenika
https://media.tenor.com/images/77b47...b95d/tenor.gif
Aaaa evo jedna veli sad "saglasna sam". Aaaa necu, sad svi da bi se napravili pametni govore to a ne "slazem se". Necuuuuu, ja se slazem sa mojom djevojkom, ne usaglasavmo se.
Slazem se, slazem se, slazem se!
Aaaa evo jedna veli sad "saglasna sam". Aaaa necu, sad svi da bi se napravili pametni govore to a ne "slazem se". Necuuuuu, ja se slazem sa mojom djevojkom, ne usaglasavmo se.
Slazem se, slazem se, slazem se!
Nema problema, Trile je nešto utripova'.
A ima problema. Kad kazes "slazem se" odmah ti neki pametnjakovic kaze "drva se slazu". A do juce su "je li" pisali spojeno
slažem se sa triletom, odma se nađu stručnjaci zdrvima čim rečeš da se slažeš :D
Jes', oćeš da se slažemo ko mlada bukovina? kekekekke
Ubi, zakolji da saglasan ne postoji!
A sto je ovo, iznervirah se u 9 cukova. Udjem na neku drustvenu mrezu i vidim sliku jedne poznanice u vjencanici sa nekom fensi slikom i pozama sa jos 10 cura, da se vidi kako je sve gala, a do juce je jela polni organ mom kolegi iako je bila u vezi sa sadasnjim muzem.
Jel kolega u shoku ka i ti?
Nisam u soku, nego me nervira lazni osmjeh i sjaj.
Nije ovo topic "stvari koje vas sokiraju".
Nisam znala da imamo topik za shokiranje.
ljudi koji prave duple naloge...
Mene Trile nervira što svaka tvoja prijateljica ima nekoga kome je jela to što ti veliš da je jela, do juče, i što tebe to nervira pa MORAŠ uvijek da objaviš to na forumu i da pomeneš da ti je prijateljica, i da je udata, i da jede oni tvojemu kolegi ili tebi, ili da ima momka, i da je još u vezi sa tim momkom dok uživa u toj deliciji....nemoj Trile, ružno je....ili promijeni društvo, ili nešto učini povodom ovoga, smanji doživljaje, pušti ljude da jedu što oće kad im se jede i koliko im se jede....tebe bi to trebalo da zanima samo ako je tvoja sestra, majka, žena u pitanju...ne tiče te se...bar bi trebalo...e nervira me:D
Ima li sto gore od muske alpace.
Ne da 'ebe oca, pakao.
Onome ko brsti Skandal, Svet, Zonu Sumraka i slično, jes siguram budi... :)
Sent from my P10 using Tapatalk