Jel sportista ? Vala je iscrtan i sav kao cr7.. 0_o
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Printable View
Jel sportista ? Vala je iscrtan i sav kao cr7.. 0_o
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Samo terrtana i trcanje
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Moj glas ide za tvoj torzo i njegove ruke :D
Sve mi je jasno ali cemu depiliranje ????
Zar to nije malo previse metroseksualno, da ne upotrijebim tezu odrednicu?
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Bolje se ucrtaju misici kad si izdepiliran, ja se brijao nisam oko godinu dana i ne planiram. Zene vole dlake [emoji2]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tacno vidim da ce mi zbog ovog gore posta, a I ovog, dostina odje zamjerit, al jbga.
Kontam da je vecina momaka koji aktivno idu u teretane izdepilirana, ali bas ne kontam toliko povladjivanje trendovima, da ih tako nazovem.
Nebitno u svakom slucaju. Evo Montenegrini se svidja. Ako se zenama svidja, pozdravljam [emoji1]
Ja se ne depiliram. Fabricki sam tako. Otac nema jednu dlaku na torzo. Ja sam na njega povukao sto se toga tice.
A ovaj drug depilira ali nema ni on puno nego eto makne. Znaci dosta za izgled misica i sl.
ne rastu nam svima dlake onako kako bi nam se sviđelo :D kod mene je standardno međunožje i pazuh(em što je higijenskije i praktičnije em što đevojke vole tako ;) ) + od skorije grudi i to nije klasično depiliranje nego mašinicom maknem i ćao, pregrdno izgledaju one dlake oko bradavica :)
Tacno je bolje OVU TEMU da ozivite nego da odje sad pricamo o depilaciji :D
Najjace su mi price u teretani kad krenu oko depiliranja. Ja gledam i proklinjem Boga sto svakoj pi*ki da qurac.
Zato slusalice u usi i cao.
znaci veliki udovi, sto napisa neko, taj tip gradje...
http://forum.bodybuilding.com/attach...3&d=1350653833
Не можете да причате како су Каи и Фил гадни, мислим оно, смијешно би било сад ја да се набилдујем тако (прије свега не бих ни могао све и да оћу и да користим све што и они), јер људи су екстреми бодибилдинга, живе то, такмиче се итд, то је изван неких нормалних прича, што не значи да не волим да гледам и пратим бодибилдинг :)
Је ли друг користио ишта од нпр клен или ефедрин или томе слично? :)Quote:
Lijevo drug, desno ja prosle godine u ova doba.
Ајде ево да ти ја помогнем, сви су ту на нечему, сви врше тестирање али зна се до кад супстанце излазе из тијела, а неке од њих се на тим тестовима и не виде :)Quote:
pa neki su se vjerovatno provukli na čišćenje i ko zna što od toliko takmičara ne mogu svakoga istestirat 100%
То је то отприлике, не можеш структуру мишића да промијениш, нешто минимално... Нпр ја имам јака рамена, руке ту и тамо велике, квад велик, лист нула, груди слабе, леђа ми немају дубину, слаб трапез итд итд... Свима нешто фали, ријетки су они комплетни у свему и на врхунској сцени, а не међу нама аматерчинама :)Quote:
Nisam bio bukvalan sto se tice lista. :) ali ako vam je Bog dao kratak list produzit ga ne mozete nikako..nazalost. Uostalom genetika je glavnna stvar koja kreira misicnu strukturu jbg..
Ja imam udove ogromne, rame...ali grudi slabije
Масу људи се депилира и брије итд, боље се оцртавају мишићи, истина, мада боље је и за тренинг, мени се нпр ноге зноје масу јер су длакаве и зној се задржава ту итд итд, мада се не бријем :)
mene bas zanima kako testiraju ove naturalce, odnosno kako neko moze da se takmici u toj kategoriji... koliko ih to puta testiraju, ne vjerujem da je na svakih 10 dana...
obratite paznju na ovu sliku sto je koleginica postavila, tj na sisice, rekao bih da je ginekomastija... ne mora da znaci, ali ako su mu na ovaj bf bradavice ovako upaljene, mnogo je sumnjiv...
https://s1.postimg.cc/54dg8k0c5r/Ali.jpg
Drug ne koristi nista osim clean food i protein.
Ali genetika mu je bruka. Svi su mu kuci bezmasni.
Npr vadio je nalaze i mora da se zamasti jer su mu nalazi kao bilderima pred takmicenje.
I onda 6 dana jede clean a nedeljom pice i kolace i cuda ali bas u velikim kolicinama.
I doktor mu je preporucio supe od paradajza, sok od cvekle bla bla
Najmiliji savjet koji sam odje pokupio je da ponekad dam organizmu ove losije hrane visokokaloricne.
U nedjelju se ubih od jaretine ispod saca I junecih cevapa [emoji16]
Evo dva dana tri put dnevno u wc [emoji16][emoji16][emoji16]
Ja nisam htio noge brijati dok sam fudbal trenirao, a sugerisano mi je. Jedino sto brijem, osim lica, je genitalna regija. Cisto higijenskih razloga radi. Mada da se ne lazemo, prvi put kad sam se obrijao kao novi da sam ugradio. Gledam i kazem ''ovo nije onaj isti brat'' :) Brijem se i ispod pazuha, opet higijene radi. Grudi mi nikako ne ide da depiliram/brijem..ili ne daj boze ruke.. To bi tek hit bio.
Sto kaze covjek, misic se bolje vidi..trbusnjaci prije svega. Ali opet mi je to previse jbg..
Mada tu je bitna i svijest ljudi. Ja sam trenirao nekad teretanu da bih bolje izgledao, sa godinama pocne da te boli za to. Nastavis trenirati da bi bio u formi, kondiciji, jer te oslobodi od stresa i relaksira. Postane ti nacin zivota.
Ja sam fudbal trenirao dugo godina, pa sam trenirao i mali fudbal.. Prolazio sam ozbiljne pripreme kao mladji.. Nikad spremniji nisam bio nego sto sam danas. Zato sto danas iz ciste ljubavi idem na trening. I to je sat ipo koji potrosim cisto za sebe. Da sam trenirao kad je trebalo kao danas.....
Natural tipove je tesko testirati. Moguce da se nalaze u programu antidoping. Pa ono..mogu da ih startuju kad hoce. Bar je tako sa odredjenim sportovima. Recimo borilacki sportovi..tu mogu da te zaustave na ulici na putu do prodavnice, mogu da te sacekaju pri izlasku iz kafica(covjeka su oborili jer je udisao marihuanu koju su drugi pusili)...bukvalno mogu kad hoces. Mogu da te probude u 4 ujutru.
Danas imas raznih sranja koja mozes da uzmes i za 2 dana nema tragova toga u tvom organizmu. Hemija je napredovala do nezamislivih granica.
Dovoljno je pogledati ova dva super teskasa..oni su ''cisti''. Recite vi meni moze li ovako da izgledaju ljudi koji su na piletini i surutki?
https://s1.postimg.cc/9rtq9dvzvz/Anthony-_Joshua3.jpg
https://s1.postimg.cc/3yos038bxb/dionte.jpg
Po meni mogu.
Znaš kako ja to gledam, ja recimo na 1.87 imam nekih 92-3 kg bez masti dok ovi profi naturalci imaju npr. 102-3 max i to je neka razlika koju mogu da prihvatim zbog full posvećenosti treningu ishrani itd. dok ovi nadrogirani imaju preko 130, dakle tri puta je veća razlika između netestiranih i testiranih profija nego između testiranih profija i mene koji sam totalni amater
Не тестирају их, једноставно... :)Quote:
mene bas zanima kako testiraju ove naturalce, odnosno kako neko moze da se takmici u toj kategoriji... koliko ih to puta testiraju, ne vjerujem da je na svakih 10 dana...
obratite paznju na ovu sliku sto je koleginica postavila, tj na sisice, rekao bih da je ginekomastija... ne mora da znaci, ali ako su mu na ovaj bf bradavice ovako upaljene, mnogo je sumnjiv...
Или их тестирају типа на неке супстанце, а друге супстанце се на тај начин не могу открити...
И Алистар Оверим је био натуралац док га нису открили :)Quote:
Dovoljno je pogledati ova dva super teskasa..oni su ''cisti''. Recite vi meni moze li ovako da izgledaju ljudi koji su na piletini i surutki?
Имаш 92-3 кила без масти?Quote:
Po meni mogu.
Znaš kako ja to gledam, ja recimo na 1.87 imam nekih 92-3 kg bez masti dok ovi profi naturalci imaju npr. 102-3 max i to je neka razlika koju mogu da prihvatim zbog full posvećenosti treningu ishrani itd. dok ovi nadrogirani imaju preko 130, dakle tri puta je veća razlika između netestiranih i testiranih profija nego između testiranih profija i mene koji sam totalni amater
Шалиш се, ја се надам? :)
Мијешаш бабе и жабе... Не мора неко на стероидима да има 130 кила, немој да причаш такве небулозе... Допинговани човјек не мора уопште да изгледа велико, не мора да набије мишићну масу, допинг је јако широк појам, али да не ширимо сад причу о томе...
http://cdn3.bigcommerce.com/s-fwqdz/...g?t=1438329527
Узећу баналан примјер, први који ми је пао на памет, дакле, по теби овај човјек не користи ништа јер има око 97-100 кила, већ је само посвећен храни и тренингу? :)
Немој да се завараваш, постоје типови и који имају много мању килажу па су на све и свашта :)
ЕДИТ:
https://i.ytimg.com/vi/MOZQ3J2lSLo/hqdefault.jpg
95кг, натуралац :)
ЕДИТ: Да ме ко не схвати погрешно, нису они лежали кући и трпали се нечим и ово је само овако извајано, да се разумијемо, момци су брутални и брутално тренирају, хране се и живе тај спорт :)
pa imam, na 110 kg imam nekih 16-17% masti to ti je taman toliko, Richard Gozdecki se takmiči sa 102 kg na nekih 4-5% masti ali je niži od mene 5-6 cm tako da to dođe na ono što sam otprilike rekao
pa eto ti i samson ima otprilike toliko kad bi dodao par kg na razliku u visini
dok je recimo coleman imao 140 kg sa 2-3% masti na 1.80...
ovo su neke maksimalne ili približno maksimalne vrijednosti ne mora da znači da neko ne uzima doping ako ima manje mišićne mase od toga naravno, pogotovo ako taj doping nije namijenjen prvenstveno za mišićnu masu
А Гоздецки је натуралац?
Не мора да значи ни да не узима ако има висок бодифет :)
rekao bih da jeste, s tim što uzima recimo po 200g glutamina dnevno što je vjerovatno mnogo opasnije za zdravlje nego taknut se winstrolom ili sličnim
Брате, ја мислим да немамо што даље онда да растежемо тему ако ти мислиш да је овај натуралац :)
ja bih rekao da jeste, ili ako je uzimao steroide nije skorije (iako manji efekat ostaje godinama)
http://sharongayle.com/blog/image.ax...PRO+DEBUTl.jpg
ne vidim dio tijela za koji mogu reć da su steroidi, ima par momaka u teretanu koji su na hemiju imaju jače grudi i trapez od njega tako da...po meni realno
Не бих ја даље настављао полемику јер си у заблуди, брате :)