Ako se iko sa CDM-a razumije u auta to je ova osoba:
068 379 336 Miloš Biznismen
Pitaj me kako znam?
Printable View
Ako se iko sa CDM-a razumije u auta to je ova osoba:
068 379 336 Miloš Biznismen
Pitaj me kako znam?
Ovo ga ocigledno kupuje u Njemacku. A to su gore redovne cijene.
Sent from my iPhone 8+ red using Tapatalk
Da da u De sam msm radim ovamo pa bih da kupim nesto. E sad jbg znate kako recimo ovo sto ja trazim raspon cena je od 3 do 4 hiljade zavisno od opreme godista pokrajne do kada vazi TUV itd ( dizel je jeftiniji ali je reg skuplja zbog eko takse). svakako moram da trzim garanciju na morot i menjac to ke odje normalno samo me zanima ima li neko iskustva tj sta da gledam prilikom kupovine sta da trazim sta da izbegavam itd
@napumpani ko je decko da mu ne pisem da ga ne smaram ako nema vremena
@bronx msm da nije jevrejska nego bas njemacka hahahahahahahah
Ja koliko sam ukapira covjek razmislja o benzincu. Sto ste se ufatili n47-e
što si navalio baš na jedinicu? Ako oćeš auto da ga voziš a ne da ga prodaješ uzmi dobrog E39 restajlinga 2002. ili 2003. sa sekventom i uživaj, BMWa je najbolje kupovat godište kad prestaju da ga proizvode kad su mu već otklonili mane
I kad vec planiras da dosta vozis pa autoputu, vidji da bude makar trojka. Udobnija je dosta i ljepsa za vozit, makar meni. I mislim da ce te manje muke tuc sa benzincem. Ako vec mora bit bmw te cijene ja bi preporucio 320i
kako koji, sa 525i i 530i su ljudi generalno prezadovoljni
jok
zajebava ih senzor bregaste, gumice i solenoid od vanosa, centralina abs-a, senzoei, trap, lcm i td
Centralina abs kad crkne neradi pola e39ke....
da i sve zbog fabricke greske
pregrijava se od spulje
Ima li F10 problema sa ABS centralom? Pitam jer jednom u mjesec dana dobijem grešku vezano za ABS, kočnice i parking kočnicu. To mi se javlja od momenta kad sam stavio Rainsport gume, do tada je sve bilo normalno. Sudeći po BMW forumima, zna guma često da zajebava te senzore a i meni sve radi normalno sem što izbaci tu grešku jednom mjesečno. U Voli su mi naravno odmah izdali predračun za ABS centralu od 2300e + PDV. Brzo ću svakako neke Continetalke da stavljam pa ću imati jasniju sliku...
Moze bit da ti centralu zajebava guma, jer nije run flat. Jos uniroyal koji ima premeke zidove.
99% je to problem, vidjeću kad promijenim gume no izdržaše više no što sam mislio - 25k+ a ne štedim ih... :)
gume mogu zajebavati centralu jedino ako su razlicitih dimenzija
Dosta ljudi ima problema sa senzorima kad makne run flat, neko sa dsc-om, neko sa abs-om, a neko sa senzorom pritiska.
Vec sam pisao na drugoj temi, od kada sam stavio Uniroyal mnogo cesce mi se upali sistem protiv proklizvanja. Prije toga su bile Michelin skoro nikad, bas sam morao da se potrudim da ga upalim.
Mada sam sada vec svikao i znam koliko se moze sa ovim gumama.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Nije meni svakako bila runflat.