Rece jedan novinar na TV veli stavite maslinovo ulje na sladoled i probajte .nema preko toga
Jel ko probao
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Printable View
Rece jedan novinar na TV veli stavite maslinovo ulje na sladoled i probajte .nema preko toga
Jel ko probao
E vidim da je to sad trend. Viđeh Dua Lipa tako jede [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Znam da će anatema na mene, ali maslinovo ulje i jaka crna čokolada su premoćna kombinacija:joy: Inače se maslinovo ulje sasvim normalno kombinuje sa slatkim ukusima u većinu mediteranskih kuhinja:)
Mozda nije lud novinar :)
malo ogladnjeh pa uzeh hljeba i maslinovog a onda skuvah i dva jajeta pa i preko njih maslinovo umjesto soli.
sad cu jednu kafu da popijem da ne bih kao djed otisao u krevet u 9.
Kani malo maslinovog i u kafu.Nemo' je diskriminovat'.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Meni je kul bijeli luk na onaj tost ljeb da se "naredna" maslinovo ulje preko toga.Maslinovo ulje i bijeli luk su mi najjača kombinacija.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
e od kad nisam bijeli luk jeo, od kad sam u voli kupovao neko smece iz kine
dje ima kvalitetan bijeli luk
nemoj ti meni srce drago, sto si poludjela tako :D
da nije od bijelog luka
A makse nikako da odem u Nikšić tačno kriziram. :joy:
A za bijeli luk ti mogu nać konekcije. :) Za to kinesko ****** si skroz u pravu.
Mislim da je Bluemoon postala veca Podgoricanka od bilo koga odje
Ustaje li neko oko 04:00h kao ja, do wc, pa slučajno ode do kuhinje i slučajno otvori frižider i slučajno odvali 200gr Goranović čajne u štapu, hleba i domaćeg ajvara??? Sasvim slučajno:joy:
Nikad u životu mi se nije desilo sa ustajem po noći da jedem.
Sad ne.
Ali dešavalo mi se u tinejdžerskom periodu da oko 2-3 svratim do kuhinje na čalabrc. [emoji1787]
Jedne prilike sam srela tatu koji je već bio u kuhinji s istom namjerom da prezalogaji, te se tu i ispričasmo [emoji23]
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Ja nikad, baš.
Obično kad tako kasno (rano) dođem, direktna linija krevet.
Znači meni je nekad rovito jaje u sitne sate takva bomba kao nešto najsavršenije na planeti. :joy:
Raznosi, a?
To i jeste najsavršenija namirnica na planeti po sastavu. :) Mada je ono malo spuki kad se zamisliš neostvareni embrion.
Jeste, n'o rovito nisam jela od osnovne, mislim...
Volim i ja jaja. Na oko, kajganu, omlet...
A ne navijam ni ja alarm pa da ustajem u 04:00 da jedem:joy:
Ali reko kad sam već ustao iz toplog kreveta, šteta da idem "džabe":p
Ustao, potrosio kalorije, unio kalorije, saldo je 0 :D