Neko vrijeme nakon zrijeba, pet saveza organizovace sastanak i odluciti kakav ce biti raspored... :)
Printable View
Ne,u prosle kvalifikacije smo razmisljali,parafraziram,kako smo mali i kako moramo bit svjesni da cemo tesko koji bod zakucivat.Izgleda cemo sad malo drugacije razmisljat;).Ako vec insistiras na proslim kvalifikacijama,jedino smo prvo poluvrijeme kuci i drugo poluvrijeme u goste protiv Bugarske bili inferiorni.Je li tako,ili nije?
Engleska... dako budemo igrali sa njima u zadnjem kolu pa ugrabimo koji bod: 0-3 boda
Svajcarska...ocekujem slabije partije zbog tek zavrsenog SP-a: 1-4 boda
Bugarska...ocekujem mnogo boljeg rivala nego u proslim kvalifikacija 1-4 boda
Vels..Ocekujem da podbace..3-6 bodova
Minimum: 5 bodova
Maximum: 17 bodova
Ako Cico poslozhi sve kockice kako treba i ukoliko budemo imali srece da bas protiv nas pojedini kiksaju, mi mozemo doc do 16-17 bodova.
Engleskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:clap::c lap::clap::clap::clap:
Docekah i to da Gordi Albion dolazi pod Goricu...
Ja sam zadovoljan grupom, moglo je nesto umjesto Svajcarske al ajd sad...
I 5 ekipa u grupi, mogo je bar nekakvi Lihtenstajn doc..
Za Crnu Goru - SPREMNI!!!
:D
iskreno jedina repka u regionu koja iskljucivo igra za NAROD je hrvatska, jer imaju taj mentalitet...ako kranjcar to uspije da prenese energijom na nase igrace, nema sta da brinemo
Toliko bodova necemo osvojit sigurno.Mislim da realno mozemo osvojit 12-13 bodova,sto bi u ovoj grupi vjerovatno bilo dosta za 2. mjesto.Mislim da bi trebali prvu utakmicu da zakazemo sa Svajcarskom ili Bugarskom u gostima.Poraz ne bi bio strasan,a eventualni remi ili pobjeda bi bili pravi podstrek za dalje.Nikako ne napravit onako los raspored ko prosli put:clap:.
Bas teska grupa.
Englezi najjaci na svijetu poslije spanaca.Jedino ako budemo igrali sa njima doma u zadnje kolo pa nas puste.Svajcarska je bila mislim na svako EP i SP od 2000,pojesce nas.Tako su takticki dobri i uigrani da je to strasno.Istina nemaju puno bolje igrace od nas,ali imaju dosta toga sto mi nemamo.Bugari su i dalje jaci od nas.Mozemo ih mi iznenadit niko ne kaze da ne mozemo,ali su realno jaci i favoriti su.Vels je objektivno losiji,ali oni igraju na centarsuteve i duge lopte,nasa nesrecna odbrana ce propustit bar 3-4 lopte i eto ti 3-4 stopostotne sanse.Sve u svemu ako uspijemo bit 4. ispred velsa,i da budemo u 4. sesir u kvalifikacijama za SP ja sam prezadovoljan.
Znaci protiv engleza nemamo sto da trazmo,samo da ne izgubimo sa 4 ili vise razlike
Sa svajcarcima bih bio zadovoljan bodom iz 2 meca.2 ili 3 su premija
Sa bugarima ista stvar.samo da ne bude opet 4-1 u bugarskoj.
Protiv velsa mislim da moramo dobit u podgorici,a u kardifu trebalo bi bod da izvucemo.
Znaci eto 6-7 bodova i valjda 4. budemo
za sada smo vec u 4. sesiru za SP 2014
tako da mozemo jos da upadnemo i u taj 3. sesir ako dobro odigramo ove kvalifikacije
Velika je vjerovatnoca da cemo igrat sa Englezima zadnju ili prezadnju utakmicu.
Pretpostavljam da je Bugarima i Svajcarcima to u intresu
kapelo ni rijeci o nama,mada je rekao da su sva 4 protivnika opasna
Tosak kaze da ce borba za drugo mjesto bit izmedju Svajcarske,Bugarske i Velsa.
kad ce se znati kalendar sa datumima skim kad igramo ??
neka je samo zdravo tosak kakav je to strucnjak imamo velike sanse odmah da ih razbijemo. Iskreno ja bih volio prvu protiv velsa da igramo u goste
Jel prva dva idu dalju. Ima li baraza?