Kod predloga izmjena zakona o radu su predvidjeli ovo, sve sto je vazilo na 31.08.2026. ne smije da se mijenja.
Doduse odredba bi vazila do 31.12.2027.godine :joy:
Printable View
Vidjeh ovaj predlog zakona, i ostale sto su poslali privrednoj za konsultaciju i misljenje.
Sindikati ce naravno podrzati ovo, njima i jeste cilj povecanje plata.
Pitanje je kakva prava imaju poslodavci, koji treba preko privredne da daju misljenje? Ili samo treba da se sloze sa ovih 5-6 novih zakona.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ako neko nastavniku nanese lakšu tjelesnu povredu ili mu zdravlje lako naruši, kazniće se kaznom zatvora od šest mjeseci do dvije godine. Ako mu neko nanese povredu oružjem, opasnim oruđem ili drugim sredstvom kazniće se zatvorom od tri mjeseca do četiri godine
Zastidje od zakona sto je ovo pihhhh
I mi romi imamo dusu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Koja je nama sreca sto nemamo nasu valutu i mogucnost stampanja novca
Da ovako retoricki pricamo... da je ovakav zakon za sve gradjane za tucu laksu povredu od 6 mjeseci zatvora da li bi bili veoma kulturno i civilizirano tj ukroćeno drustvo?
Da li bi zastitari izgubili posao? Da li bi prestale tuce navijaca? Kako domacih tako i stranih?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Mislim da dotičnoj bolje idu oni molebani za kišu, nego ekonomija. Višegodišnji studiozni rad.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5f958908ac.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...185710d5f2.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Po državala koje su stopirale imamo dvije stvari da radimo da se pokrene pristupanje EU.
Noga u prkno Mladićevim fanovima i noga u prkno ruskom faktoru.
Kako će to sa ovom većinom, ne znam.
Holandija je tražila pauzu u procesima koji se tiču daljih integracija Crne Gore u Evropsku uniju, navodeći kao obrazloženje potrebu za dodatnom analizom i dosljednijom primjenom svih definisanih standarda.
U tom zahtjevu su joj se pridružile Hrvatska, Estonija, Litvanija i Letonija, čime je stvoren dodatan pritisak na dosadašnji tempo pregovora, saznaje nezvanično "Dan". Pomenute države insistiraju na detaljnoj provjeri ispunjenosti ključnih kriterijuma prije nego što se donesu bilo kakve nove odluke na evropskom nivou.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prvi sam vazda bio za to da se na sceni pojave novi ljudi, partije koje nisu dps i df, uključujući sve njihove derivate, ali ne kapiram ljude koji ne vide koliki je Lažojko prevarant. Pri čemu čak nije ni vješt.