uh oprosti molim te
Printable View
uh oprosti molim te
Jel mi jasno sta? Po ovome zadnjih 15ak krugova uopste nije bio brzi po 3 sek, bio je brzi toliko kad je Mika imao problem sa amortizerom kao sto si napisao (znao sam da je tako nesto u pitanju), 4 kruga x 3 sekunde je 12 sekundi a na kraju je bio 9 sekundi ispred Davida.
Dobro, 9 sekundi, a sto je sa onih 25 sec sto je usao i izasao iz boxa?
Macho is BACK !!!
Pa usporio ga 4-5 sec, drzao ga samo 4 krugova.
DEDA je zaradio oko 35 sec.
o cemu pricas ti kralju? jesi li ti normalan??? Ne mogu da vjerujem da neko moze ovoliko postova da pise a da o tome pojma nema! Zasto pises kralju kad nisi siguran ili ne znas??? oces li mi objasnit NSX???? To nisi uradio samo sad nego svaki drugi post...
svaka cast massa kad mozes ovoliko da se prepires sa njima! Svaka ti je na mjestu. Bravo :) popizdio sam na webbera onda kad je udario hamitona u australiji.
ps. bas sam juce gledao snimak trke, onaj pesikan tacno nije znao sto se dogadja kada je hamilton izasao na 3 mjesto iza vettela. Onda kao sto fabia kaze opet nije znao sto se godadja kad su prikazali onaj kadar sa prognozom...
pronadji na netu F1 rules, kad si vec tako pametan nece ti bit problem :)
"It was quite clear that with the speed advantage the McLarens had on the straight, it was impossible to fall back into them," he said.
"Mark had requested the lap before to ask Sebastian to back off a bit. There was no way you could do that because of the McLarens being right there."
A u pm....
Webber je, potom, ponudio svoje gledište incidenta.
'Vettel je bio brži od mene u tom trenutku, mogao sam ga vidjeti kako mi prilazi s moje unutarnje strane. Borili smo se za prvu poziciju, a ja sam zadržao svoju putanju kako bih bio siguran da će on biti na ''prljavoj strani'' staze, kako smo ulazili u zavoj. Držao sam svoju liniju, a on mi je ušao u putanju. Došlo je do kontakta bolida. Bio je to samo lagani dodir, ali pri brzini od 300 kilometara na sat, i više nego dovoljan da sve završi kako je završilo,' zaključio je Webber.
Naravno da ne bi, što se vidi i sa slika. Btw za ovakve stvari treba oduzimati superlicencu, potpuno bespotrebna kolizija. Nemaju pojma koliko imaju sreće obojica.
Pa i nije nesto opasno, ima tu dosta prostora.
Svako jutro se budim, gledam NJEGOVU sliku, koja je iznad mog kreveta. Tako lijepa, bijela, ON...
Onda, idem u kupatilo...i jedva cekam da zavrsim...jer vec mi nedostaje ta slika, i onda opet ispod slike, Oce Nas, gledajuci NJEGOVU sliku...
Gledas mu oci, svete oci, koji sijaju kao fosfor.
Gledas mu kosu...i ruke, i ramena...
Jedino sto bode oci je znak Benza, desno od NJEGA...
Ponekad pricam s njim...
Pitam ga, wie geht es ihnen heute?...u tom trenutku cujem neko saputanje: ICH bin gut, ein wenig nervos, weil diese scheibe ist immer noch zu langsam, zu langsam und Ross ist dumm, erzahlte er mir, dass das auto wird der schnellste sein, aber ist so ein scheibe!
U tom trenutku izgleda drugacije, vidis da nije to to.
Ali ne mogu da ga gledam, takvog, nego mu kazem: wissen SIE, alles wird gut, du weibt es. DU bist der beste und du wirst diese dummen esel schlagen.
I odmah vidis, opet mu sija lice, opet je srecan.
I onda idem van, ON ostaje sam, kuci, sam sa sobom.
I onda dodjem kuci, umoran.
Upalim svijetlo i odmah kod NJEGOVE slike.
I ON opet sad...i pitam ga: warum sind SIE traurig?...a ON...ja, ich war mit ihnen arbeiten und sie erzahlte mir, dass ich eine alte Scheibe und betruger bin, ich kann es glauben....
E tu sam bez teksta, ne znam sto da mu kazem...
I onda idem gasim svijetlo i lezim u krevet, ne mogu da ga gledam takvog...
Nastavlja se...
Zavrsicu ti ja ovamo kod mene u Kotor... Hocu, nije mi tesko...
Hvala, ali vec su mi zakazali...
Weber je mogao ali NIJE morao da se skloni, kod (pokušaja) preticanja ne smiješ mijenjati putanju ali smiješ ostati na svojoj putanji, što je Weber i uradio. Vettel je def kriv, mogao je sačekati još koju krivinu ali jbg. mladac je to, neiskusan. Ko je Helmut Marko možete viđet iz ovoga texta:
http://joesaward.wordpress.com/2010/...es-it-matter/?
pa, pa Mark u 2011.
Rekao sam ja da nema ugovora.
Sad ce uzet nekog no name vozaca da bi Vettel postao sampion kao iz *****.
Ma prica se da ce Massa ostat u Ferru.
Dajte mi ban, odmah, ali ovo sam morao da postavim....
http://img34.imageshack.us/img34/5623/turkey2010.jpg
Dok neki bacaju volane, dok neki prstima pokazuju da je neko mental, neki cuvaju svoj bolid i tesko im se rastati od njega. Znao je da sjutra nastupa sa istim bolidom pa oce da bude siguran da ne dodje do neke manipulacije, ne samo da nadgleda nego i pomogne da bude siguran da je sve na mjestu. http://www.car-caffe.com/forum/image...es/smile03.gif
Zakon lik! http://www.car-caffe.com/forum/images/smiles/b020.gif
Perfection!
Ček, sad se $etih, zar nije bilo priča da će Rajko u Red Bull od 2011., valjda je upravo zbog toga u Red Bull rally timu?
Mogao je Weber tako da vozi non-stop i da promasi krivinu, nije to u pitanju, Vetel mu je klubski kolega i sigurno nebi vozio tako lijevom stranom do pocetka krivine, nego kada ima tri puta vise prostora desno mogao je malo da se skloni, plus bio je u safe mod-u.
Pogledajte tu dje se dogodio kontakt, dje su tragovi ostalih vozaca koji su prejako ulazili u tu sledecu krivinu koliko je to desno a ne ima je pravo da drzi pravac pa makar isao 50 na sat.....
Moguce da ce dovesti Ralfa :cool:
jedina sansa da fetel bude sampion je da neko izvrsi atentat na hamiltona;)
Ralf bi se uvozao nakon par trka i bio bi jos gori od Webbera.
Ma Ralf je bio spor, uvijek.
2002-e i 2005-e su imali dobar bolid. I nista.
Zamisli, 2002-e su imali bolid sa najjacim motorom i imao je daleko najbolji top speed.
jeste najjaci motor ali sasija.. :)
Bili su brzi od Ferrarija. Recimo u Brazil 2002-e Montazer je bio neuhvatljiv, cak ni NAJVECI mu nije mogao nista. Drzao mu se cijelo vrijeme ali nije mogao da ga pretekne.
dobro i ti nesto priznajes :D