Da nijesi nesto pobrkao? Jer od Kotora do Podgorice preko Cetinja ima oko 90 km,a samo Kotor-Niksic preko Grahova je oko 95km.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Printable View
napisah to isto prije tebe... do kotora preko Niksica je 50km duze....
a da li je i brze i ako je duze?:icon_frown:
NK BD preko Grahova - 118 km;
NK BD preko CT - 111 km;
NK KO preko Grahova - 95 km;
NK KO preko CT - 133 km km;
PG BD preko CT - 64 km;
PG BD preko PET - 71 km;
PG KO preko CT - 86 km;
PG KO preko PET - 93 km;
PG KO preko NK - 144 km;
PG BD preko NK - 167 km;
Poyyy
Editovano.
Inace, kad bih morao preko CT ili preko NK do BD...radije preko NK...samo da ne gledam degenericne budvane u Renolima i raznim kantama kako preticu kolonu koja ceka na semafore.
Najgori su cetinjani, kamikaze.
Ja sam bio prije par dana u BD, preko CT. 4 budvana su pravili sranja, 3 Renola i jedan Merc.
dajem 100 maraka da nijedan od njih nije odrastao u BD
Podgorica Budva preko Cetinja (računajući iz Centra PG do kružnog na ulaz u Budvu) je 62,5km
Podgorica Budva preko Paštrovačke (isto od Centra PG do kružnog na ulaz u Budvu) je 70,4km
Podgorica Budva kroz Virpazar Utrg i uključenje na Obzovicu (isto od Centra PG do kružnog na ulaz u Budvu) je 71,2km
Podgorica Budva kroz Sozinu (isto od Centra PG do kružnog na ulaz u Budvu) je 71,5km
Bila 2 Budvana, jedan je Rus, a drugi je isto Cetinjanin...
Ma u BD najmanje ima budvana.
Nk-Pg-Bd 103km (ne ulazim u pg nego precicom posle komanskog desno i na kruzni kod berkovica je ova kilometraza)
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
lomataš se onuda radi 300 metara a na onaj semafor se nikad ne čeka kad ideš desno :)
ali bukvalno 300m...i jos lezeci, ona ulica kojom vecina leti, iskacu iz onih sporednih... pa se onda moras i ukljuciti kod venkora na magistralu...
A sta znam navikoh tuda ali jeste losa ulica.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Ljepši mu je bio onaj 435d :)
http://www.igreklik.com/slike/images...6015423942.png
Što, dizel a?
Sent From My S7 using Tapatalk
On i bolje ide vjerovatno.
Kako brate znas te face i ko sta vozi....
Sto meni umetnu taj quote stručnjak? :)
Sent From My S7 using Tapatalk
qq ja mislio da je ovaj bmw brzi on 0-100 ide 4.5 auuuuuu
a brzi mu je 435 bio od njega. :D
Ko je brzi bio druze sto mlatis to? :D M2 ima 60hp vise od 435d, a laksi nesto preko 100kg.. a da ne pricam o kompaktnosti i kakav je za voznju M naspram 4orke dizela