Ta viza ubija ovu ponudu.
Printable View
Za london treba makar 600e, i to je 'jeftino' putovanje.
Sent from my GT-I9190 using Tapatalk
Nije isključeno da neće još nešto dodati... Milano i Pariz bi pali sjajno... :)
London je lijepa destinacija, ali 100 eura za vizu, premnogo. Dzaba jeftin let.
Hrvatima su vize ukinuli u martu 2006. Je li doslo vrijeme na nas?
Ako znamo da su prije 10 dana tačnije 12 novembra objavili da od 19 novembra ove godine prije 3 dana) postoji mogućnost da državljani Crne Gore pored on line apliciranja za vizu mogu i platiti vizu VISA i MASTER karticama online mislim da nije došlo vrijeme da nam skinu vize.
Moraćemo se zadovoljiti što ne moramo da idemo u Beograd niti da čekamo ispred konzulata u Podgorici već se može i aplicirati i platiti preko njihovih sajtova i onda u zakazano vrijeme odete da vidite kako ste prošli :)
Prije se i Stockholm pominjao. :disturbed:
a što mrzim ovo - za 27 eura, a onda se dodaju takse kao da nisu obavezne i na kraju ispade najjeftiniji let za oko 100 eura + viza 100 + transfer sa aerodrom do Londona i nazad i eto ti min 250 e u startu, low cost zar ne ?
Pa trebalo bi da su u tu cijenu takse uracunate. Bar je tako bilo za brisel. 17e karta sa svim taksama uracunatim.
Ma jeste tako-uračunate su takse ali se kofer plaća dodatno.Za te pare ima samo dozvoljen kabinski prtljag od 8 kg čini mi se(ili 10 zaboravio sam sad) .
Dakle za ovih 27 € imaš let i jednu torbu sa sobom da uneseš određene težine i veličine-sve ostalo tipa kofer,posluženje u avionu pa i štampanje karte ukoliko je ne isprintaš sam ,sve se to dodatno plaća.
cu da nam britanija ukine vize, pa to se ni u kuloarima ne pominje. a ovo je minimalna karta pocetna, bice makar duplo veca ako ne i trostruko u narednom periodu, i to u jednom pravcu, ne vjerujem da ce ispod 100-150 bit povratna.
A nešto kad razmislim ako su uveli liniju za London iz Osjeka dako se i ova održi ali mi stvarno nije jasno da nam uvedu liniju za zemlju sa ograničenjem viznim za nas plus što ta viza košta100 € a imaju tolike linije za sve žive gradove Evrope.
Pored toga jeftine karte skoro po pravilu se nude prve godine-evo vidimo da za Brisel nema danas 4 mjeseca prije početka letova jeftinije karte od 45 € po pravcu.
Mnogo je bolji efekat koji ova i slične kompanije imaju na nacionalne prevoznike koji snižavaju cijene i može se upecati baš povoljna karta.
A da li se neko od vas zapitao da su oni uveli liniju zbog drzavljana UK, a ne zbog drzavljana CG? Vise nego ocigledno:
http://www.mvpei.gov.me/rubrike/konz...Sjeverne-Irske
Sent from my 9790
Kakve takse? Aerodromske takse su uračunate u cijenu karte kod svake moguće kompanije na ovom svijetu, od RyanAira do Montenegro Airlinesa - a to se jedino kod balkanskih turističkih agencija takse plaćaju odvojeno. Kad ti piše 27 eura, to znači da je cijena 27 eura.
Od aprila do oktobra treba ta linija da radi i u sezoni svakako da će biti ljudi iz UK ali ako odavde niko ne leti u aprilu i maju isto tako i oktobru nema leba od te linije.
Evo iz Dubrovnika easy jet ide za Pariz,Berlin,Rim itd ali samo 2 mjeseca jul i avgust.
Pa vjerovatno su promijenili cijene, što u RyanAiru vrlo često rade, ili je cijena 27 eura za neki kasniji let - u avgustu ili septembru.
Tvoja poenta je bila da su na RyanAir-ovom sajtu prikazane cijene bez taksi. Ja ti ponavljam da je to nemoguće, jer cijena koju dobiješ nakon pretrage je cijena koju plaćaš u poljednjem koraku rezervacije.
pregledao sam cijene i za avgust i za septembar: tad su jos skuplje :D
nek neko provjeri i demantuje me:
https://www.bookryanair.com/SkySales...c=en-gb#Search
ja tu od 27e nisam vidio...
Istina, ja samo nađoh iz Londona za Pg 34 eura 3. juna. Ili se malo igraju s cijenama, ili su ostavili tipa 5 sjedišta od po 27 eura koja su prošla isti dan. :) U svakom slučaju, siguran sam da gospođa nije mislila na kartu bez aerodromskih taksi kad je pomenula cijenu od 27 eura.
Pa ako ste pratili i za Brisel je bilo tako-vrlo su bili rijetki datumi kada se moglo potrefiti da bude i u polasku i u povratku karta 16.99... Takodje, cijene ce sigurno da variraju kako bude vrijeme prolazilo, ne nuzno navishe...
Spustice do aprila jos za poneke datume pa će ljudi potrčati da kupe - ima preko 4 mjeseca da polijetanja prvog za London,daće oni poneku kartu po tim najavljenim cijenama.
Nisam rekao da su na sajtu ryanaira cijene bez taksi vec da povratni let nemas ispod oko 100 e mozda u par slucajeva za oko 80e i da tu ide viza i transferi pa te sve to u startu kosta oko 250e ali sto je tu je, mozda i spuste cijene kasnije kad pocne da se putuje
Na sta dodje ovaj forum da se kombi prevoz reklamira
eee, ali ovaj komi ima krila! kombiair!
Prosle godine sa svim mogucim taksama nadjoh povratnu kartu milano - pariz 29,99e, rajan er . Ovo je lou kost, no mi ne znamo.
Sent from my GT-I9190 using Tapatalk
Ja sam letio vise puta po Jevropi za 20-30 eura... Ryanair i EasyJet. A ima ih jos...
Mada kod njih cijena zna (po)dosta da varira u zavisnosti da li je uzimas mjesec-dva unaprijed ili na isti dan putovanja...
Airserbia ima super ponudu za
Istanbul, Milan, Bukurešt od 109
Solun, Beč, Prag od 119
mislim da su ove super cene i kad dodajemo da nije ovo low cost veq regularni to je win win
Prijatno su me iznenadili... Gledao sam sad neke povratne karte na daleeeeke destinacije tipa Podgorica-Johanezburg dje se cijene krecu i ispod 700 eura sto je dzaba. (dzaba jer znam da je to znao da bude dobar cetvorocifrenjak)
Može li se spojit to za Airserbia-om sa CG, da ide odavde ili kako?
Sent from my iPhone using Tapatalk