molio bih nekog posto se prvi put srijecem sa iphoneom 2g, da mi preporuci najlaksi naci za instalaciju applikacija i igrica i da da preporuku za neki dobar sajt.....
Printable View
molio bih nekog posto se prvi put srijecem sa iphoneom 2g, da mi preporuci najlaksi naci za instalaciju applikacija i igrica i da da preporuku za neki dobar sajt.....
pazi morash uci u sustinu svega toga , ne mozes samo tako ...
na iphone se aplikacije, multimedija i sve ostalo ubaca preko iTunesa
aplikacije mozes skidati sa appstore-a ali morash imati kreiran acc , mozes ubacati i krekovane aplikacije (koje skidash sa raznih sajtova) ali ti mora biti instaliran patch sa cydie da bi ih mogao ubacati ...a opet ih isto prebacas preko iTunesa sinhronizacijom ...
uzmi malo prelistaj temu od pocetka , upoznaj se malo sa materijom ...
kako da kreiram apple nalog..... koji email da ukucam...... tipa [email protected] ili drugacije
Standardnu e-mail adresu, ne moras @mac.com
koristi li ko navigaciju na i4 i kako mu se pokazala?
Moze li neko dati tutorijal dzejlbrejka iphona
moze li vise sa ovim jebenim pwnage toolom da se unlockuje na macu 4.1 verzija Iphone-a 4?
dje ima u pg da se kupi car kit za iphone 4?
Da ne zna neko nešto o IOS -u 4.2 za iPad?
tek u nowembru... :)
Zna li neko dje mogu da kupim usb dock za iphone, tako da mogu da ga drzim i punim na stolu uspravno i, naravno, sinhronizujem sa itunesom?
javi se vebmasteru, on ti svasta prodaje za i uredjaje.
mene nesto ovih dana bagovao 3gs koji je bio na 4.0,1 i pokusah format i kad je to uradio pokusao je po qurcu i nije htio da se upali... morao sam ga nakacit i updateovat na 4.1 jer nisam umio drukcije da ga napravim... tj skinuo sam bio opet 4.0,1 i ubacio da njega opet instalira preko restora, ali je odma pucalo...
sad narawno mi je telefon zakljucan, tj trazi da stavim karticu kako bi se aktivirao.. posto ovo prvi put radim, sigurno mu treba jailbreak jer ne mogu nizasta da ga koristim sem za emergency pozive..
pa ako moze neko da me posavjetuje kako da ga jailbrekujem i kad izlazi unlock za 4,1 ?
Mozes ga jailbrejkovati ne i unlockovati ....moras cekati novi unlock koji bi trebalo u novembru da bude za sve nove Baseband-ove .....vidjecemo ...
mozes da kupis karticu hardverski unlock u iSrbija Shopu ....http://www.iphone-srbija.com/ishop
samo nisam siguran da li moze 3GS raspitaj se kod njih ...pozz
treba :) evo sam ga jailbrekaovao preko greenpoisona, jer sad mogu da ga koristim za sve sem jednino ne mogu pozivi i poruke... a zvacu bokija sjutra da vidim to..
nema sanse da se mogu sjetit kako se zove onaj program sto mijenja ime Carrier-a (ime mreze)
ako neko zna neka napishe , da ga instal
Mime, make it mine, tako nesto ;-)
Dajte neki dobar sajt dje se mogu gledat' filmovi on-line...a da nije Veetle ....
evo da stavim i ovdje , ako nekome treba ili ne daj boze zatreba
Nov Digitizer za 3G
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=69380
zna li ko kako da otkljucam 4.1 soft koji ima firmware 05.14.02 ?
cekamo unlock druze sparco, prelistaj malo forume... unlock se ocekuje za jedno 10 dana.
ja mislim da ima unlock...ako si vec jailbreak-ovao...
1. Open Cydia And Click The Manage Tab
2. Hit Edit Then Add This Source : repo666.ultrasn0w.com/
3. Wait For Refresh, Then Hit The Source And Install Ultrasn0w 1.11-1
4. Reboot And Put In Your Sim Card, If It Does Not Activate, Activate Airplane Mode In Settings Or Reboot Again.
loshe mislish, nema unlocka za barem za 3g sto se tice 05.14.02 basebenda.
moguce...ali sam juce vidio 4ku unlockovana sa ovim ultrasn0w...na 4.1...ne pratim iphone nesto zadnje vrijeme
cetvorka moze, evo citam i 3gs ali 3g definitivno jos ne. a mozda ni gorenavedeni bez simfree.
kod mene je 3gs
Pa ne moze ni 4ka ni 3gs na novi bb samo stari .... isto tako i 3g
Moze li mi neko preporuciti mjesto gdje mogu da popravim iphone u Novome, Kotoru ili Tivtu?
Zahvaljujem!
izasao novi redsn0w sa integrisanim limera1nom i ovog puta Windows korisnici mogu da iskoriste custom IPSW ....pozz