Retardi ciji je IQ manji od broja cipela. Sve im na svijet (j)ebem
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...f9&oe=5A064851
Printable View
Retardi ciji je IQ manji od broja cipela. Sve im na svijet (j)ebem
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...f9&oe=5A064851
Ubije sokola zato sto jede golubove smrdljive, sto ce on sto su golubovi sise
Pa i meni se čini samo onih par naprijed da mijenjaju, a ja sad stvarno neću rovariti do kraja da bi uzeo pišljivi sok/pivo..
Zato na srecna mjesta imaju frizidere koji se pune sa zadnje strane.
Vuk Petrol na Barutani znam da ima. Ne mogu se sjetit jesam li jos dje vidio takav frizider.
Kupis nesto sto niko ne pije, mirindu ili 7up (:
Jedino kad je na točenje, tada je pravo, ono kad ti mozak utrne par sekundi.
Islamski vrtic u Crnoj Gori!?
E, oca vam j*ebem nenormalnog. Da necete i bijele trake oko ruke da nosite?
Umjesto da se razlike smanjuju, vi bas insistirate na istim.
Pih.
Goveda bolesna i opterecena.(i jedni i drugi i treci)
Sent from my Redmi Note 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
sto me nagovorise da oJDem na si dens jeba mi pas mater za vazda . a nece me vise gledat pa da ce me cekat gole zene u plicak
Turska je finansirala vrtic, otud njihove zastave
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bez obzira ...I giz finansira energetsku efikasnost pa ne landaraju svabice po drzavi
To se u savremeni svijet zove 'različitost' a ne 'podjele' i prestanite da širite islamofobiju. U Njemačku hapsu za te stvari.
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Ove jebene splačine ljudske koje namjerno pale. Kad se uhvate prvo bi ih po bubrezima a tek onda direkt na sud, fukarski narod ne zaslužuje ni d od demokratije.
Najgori ljudi, krvi bi im se napio. Splačine, pljake koje mrze do 12 sebe a od 12 sve oko sebe.
Sent from my P10 using Tapatalk
A onda ti sto mrze sve pisu po fejsbuku (pg vremeplov), ne krijuci identitet, DJE VAM JE SAD NATO? NEKA STE POZURILI U NATO
A sto velis razlicitost, kazao bih im ja razlicitost i jednima i drugima i trecima..
Eo o spomeniku nekakvom pacijentu sto je umro prije 100 godina prde 10 dana..
Nema srece dok se istorija ne zabrani i prijatno, od sad ste svi crnogorci ko nece u zatvor odma
danas me sve nervira....sve....
https://popxo-uploads.s3.amazonaws.c...during-PMS.gif
Jutros oko 8:30h, onaj stražar, koji umišlja da je perjanik, filijale NLB banke na Starom, konstatuje, kao mnogo pametan, sljedeće:
-Kako se neće zaratit' u Crnu Goru - uz nekakvo bolesno cerekanje
Ne bijah lijena, pa mu dobačih:
_Jes, pa bi ti prvi dobrovoljac bio...
Te s toga molim rukovodstvo banke da tu lajavu seljačinu pošalju na godišnji u Siriju...
Ne pamtim neprofesionalnije i smotanije radnike banke od ovih na Starom. Dovijeka gužva, spori, ka' zbunjeni vazda, jedan šalter radi do 9h (tada je najveći krkljanac kao jutros na primjer)a stariji čovjek je direkt s vrata krenuo kod radnice koja radi kredite - znači nije šalter, pošto je vidio da je sama, da nema nikog od stranaka koje čekaju i stoje u redu i, što je logično, sio na stolicu ispred nje.
E, to je ovome stražaru zasmetalo, kako stari čoek ne stoji i ne čeka svoj red, a i zašto bi, kad je SiNka s kreditnog slobodna i poželio gore navedeno.
Sve i da je stari nekulturan, tvoj najviši domet kao stražara je da ga opomeneš, al za ovo što je izjavio bi mi dobio šut kartu...Malo im je puckaranja, krvi, mrtvih ovuda i po svijetu, no bi on tako zaveo red.
Mrš!
A sigurno, svima ti dobaciš, svakog spustiš, u svakoj situaciji si ženamajkakraljica. U stvari si i dalje nastavila da stojiš ćutke u redu, jedino si stražara možda mrko pogledala poslije te izjave.
Puštajte više
Da ti nije rođo, pošto zanosi malo, pa se osilio, bolan?
Eto upravo dokaz da nemaš na sve odgovor i doskočicu. poyy
ontopic:
Kad me drug koji radi 2 posla i zarađuje cifru sa 3 nule uvijek zovne na raspali viber. Evo ja ću te zvat popišam se u njega.
Jedem burek u buregdzinicu a pored mene mlađi bračni par od kojih muža poznajem i imam ga na instagramu sjede za stolom i jedu burek i piju limunadu.
I tako jedem ja taj burek i listam taj instagram i evo ga on objavljuje sliku nekog zajebanog doručka iz porto montenegra, neki kroasani, cijeđena pomorandza, kockica cokolade, neko jaje sexy prženo, pribora ka da ih je 20 za stolom i taguje čovjek ženu svoju i dolje ispod slike
#breakfast#morning#mylove#eatclean itd itd
Žao mi je bilo onog bureka što su jeli, kako da ga na ovaj način ponižavaju i omalovažavaju.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
A ne ne, sad čekam sledeći korak.
Možda bude neki ručak ili neki izlazak neđe.
Sad mi je tek postao zanimljiv 😂😂😂
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
E s kakvim sam ja merakom zatvorio račun u SG banku. A ona me šalteruša omrzla, mislim da me sanjala, da sam je pohodio u nekakvom košmaru tu noć. Znači isto ka da sam joj leb uzeo iz usta. Najgadnija banka na planetu. Majmuna.
Ah, kad vidim ove te su se ozenili da bi pozirali sa zenom i izigravali odrasle i zrele ljude, a on mrco nesposoban, ne zna nista u zivotu, sijalicu ne umije promijenit.
Glibo razmazeni koji je naucio sve u zivotu na gotovo.
Ne zna se je li crnji on ili mu zena, ne vidjela se, te je uzela sa srednjom skolom dva prezimena, pa je eno ka Zan Klod Van Dam.
Naravno, brzo padaju razvodi jer je brak sa tolikom kolicinom nesposobnosti i nezrelosti, koji brzo ispliva, neodrziv.
Ja sam siguran i dalje da su se neki te ih poznajem zenili samo radi tudjih ociju. To veze s mozgom nema ni dan danas.
Aj ti, on sad .ebe svaku noć. 😀
Pa, sterilisite dzukele, majku mu...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6badccbff4.jpg
Sent from my Redmi Note 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Markoviću koji je oduševljen ljudima koji rade oko požara... Pa jbm mater đe si do sada, mišu jedan... sve ove godine oni isto rade, manje ili više pičko jedna . Ne primaju plate govedo ono brdsko planinsko. Kao i većina naroda u ovoj napaćenoj državi. Kod vas političara sigurno nijesi mogao viđet primjere ljudi koji predano rade za svoju zemlju. oca ti jbm.
Sad na tehnicki, imam zakazano u 14h, dolazi Pedja Bulatovic i kaze covjeku koji tu radi "Imam zakazano sjutra u 15h, ali sam bio u prolazu, aj ovoga sto je u 14h prebacite za sjutra u moj termin, da ne dolazim opet"...
Kad su mu rekli da ne moze, iznervira se i ode puni gas...Kakva lutkica od momka :)
Izbrljace taj tehnicki kroz novine U dan. Nedje za 10-15dana
Progon se nastavlja, Milogorac oteo termin za tehnički od lidera DF-a (FOTO/VIDEO)!!!
Sent from Tapatalk
To je to, iz ovog krajnje banalnog slucaja sve sto ste napisali je savrseno realno.