-
kad mi zvoni Viber pa...tintinturutintintuturutinitnitninitin..tiriri ntirtintirintintintiturutu...jbt ima li koja fora da se promijeni to tinturitanje? izludje me. Pa se javljam vazda nervozna ono: STA JE!!!???? U WC SAM JBT!!!...i posle pocnem da psujem pa mi osoba spusti naravno pa psujem i dalje pricam sama sa sobom ono: Sto insistira pa nemogu da se javim odmah nemoguuuu bjez' %@@()%&*/)=)/&ç*& !!!!
-
Pa stavis neku muziku koja tebi odgovara ili telefon na silent i mirna si.
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
-
a znam to i hocu ali moj teljefon nece. Ili ne znam kako. A necu telefon na silent posle me niko nemoze normalnim putem dobit' onda bolje da ga bacim ako vec.
-
ko me natjera da prebacim na rtcg, koooo?!!!!
-
-
Na fb kad vidim sliku neku i naziv "mi to tako". Dodje mi glavom kroz monitor da prodjem.
-
Ili cura kad nadje nekog poznatijeg momka, pa da bi se pofalila njime slika ga kako spava i napise "beba spava"...I eksponira se s njim kad god moze...Pomislio bi neupuceni da je nevina bila dok njega nije snasla, jer joj prije izgleda nijedan jeb.ac nije valjao, krila ih je kao zmija noge jer vjerovatno nisu bili toliko popularni...
-
A muke te s fejsbukom, Kilo naroda je po kurcu poslo.
-
Reklama za Volcano kladionice sa onim glumcima u pokusaju
-
Oni je malo je rec sramota
-
Kakvi su ono veprovi. Da mi je samo znati kome je ono smEšno. I koje marketing genije čija je ono ideja.
-
-
Teeeeerminali......
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
-
Ove sto ne mogu izac' u grad jednom a da ne izbace sliku sledeceg jutra na FB... ako ne izbace slike sa napucenim usnama iza iPhone-a k'o da nisu ni izlazile... Zapalile se.
-
Meni su još crnji ovi facebook vjernici :)
-
Što ti to gledaš?Ako imaš takve "prijatelje" unfriend, ako misliš da će ih boljet tvoja iskrena riječ.Jednostavno a ti izlažeš sjekiranciju.
-
Takve profuknjare se pojavljuju i kad neko od mojih 'friend'-ova lajkuje ili komentarise na istu a ako budem isao kompletnim sistemom eliminacije onda mogu slobodno ugasit' FB :)
-
ljudi koji stave klimu na 20, full hladjenje, na najjace u malu prostoriju i onda svaka 2minuta- uh kako je zima, pa uh kako je vruce i samo cujes pali gasi pali gasi
-
Quote:
Originally Posted by
Bøgíñjå
Ako su im radnici osposobljeni na salter i u call centar kao kod nas u t-com ili uopste od nekih od operatera totalno opravdavam ponasanje stim sto nije trebao da psuje roditelje.
-
Ahahaha raskini mi ugovor kučko jedna :lolblue:
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
-
plastični, izliveni , šiljati nokti...posebno na prasećim prstima...
ajde, ambisale se s njima...
-
Još mi nisu potvrdili godišnji, još me zavlače za slobodne dane, ooooo radnička klaso i bogu si teška, sahraniću se živa očiju mi
-
a lose ti je bas.. mak'se :D
-
Brate nisam bila kući od oktobra, uginuću
-
polako, nije jos krsteno pocela sezona, na vrijeme si jos :p