Mozes misliti onda kolko ce se most raditi, 5 godina :lol:
Printable View
a kad su mogli dobiti rok od 3 mjeseca da naprave 1 kruzni tok (onaj izmedju bloka V i VI) kad je bio tender, onda mogu i 100m ulice da prave godinu :D :D :D :D
nema penala, nema kaznenen politike, nema crnih lista za izvodjace koji nijesu postovali rokove i kvalitet gradnje... izvodjaci na prvi penal izadju iz posla i cao, bez odgovornosti i onda sve stoji mjesecima
i dozvoljeno im je da fakturisu neograniceno dodatnih torskova (a ne npr do max 5% iznosa tendera)
ni za 10 oni nece stici do na drugi kraj
isto ko sto evo barem 5 godina nijesu u stanju da zavrse bulevar kroz gornju goricu... zavrsili su ono do Bodika dokle su bili radovi bili otvoreni i to je to, ostatak neka ceka
Ceka jer bi svaka kuca po jedan kruzni da im se napravi. Jer raskrsnica je daleko 100m a kruzni cak 600m.
Ne treba ni da im se napravi. Ko god se buni odma batalit radove i sve prigovore upucivat na bukace.
Nzm ko je to pomenuo al me zivo zanima koja je vrijednost tog zemljista kad placaju porez (i ako ga vjv ne placaju) jer ako ga vrednuju 500 neka plate onda unazad od kad je njihovo po toj vrijednosti.
Pa gleda sada samo je glupo sto svaki put kad se radi eksproprijacija bude ova ista prica, necemo za ovoliko nego ocemo za onoliko a to onoliko uvjek bude neka presmijesna nerealna cijena, ako je vec tako neka onda fino uzmu tu njihovu cijenu, po godinama smanje na osnovu inflacije pa neka dodaju na porez za unazad od kad su vlasnici i tjt. Mi bi izgleda da pljackamo drzavu a da nam drzava radi i trotoar i put uz imanje, e zajebi :lol:
Ako oni traže 500€/m˛ ne može im opština naplatiti porez spram te cijene,jer to je njihova procjena,nego se odradi prinudna restitucija(ili kako se to već zove) uplati im se po 300€/m˛(ako je to procjena opštine) a onda se ide na sud.E,tamo svega može bit,pa i da sud presudi da je vrijednost 200€/m˛ a može procijenit i 600€/m˛.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ja ne mogu da vjerujem. Pa i 300 je previse.
Ja bi im cak i dao tih 500e al bi ih zagradio da ne mogu direktno na bulevar pa neka koriste one sporedne ulice iza kuca
300e kvadrat u Vojislavljevica? Jel to neka londonska adresa?
Tu je i 150 previse.
Oni bi 500? Alavosti nema kraja, sve bi to po kratkom postupku.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
A sami bulevar kao bulevar im dodatno podize vrijednost i kuce i zemljista al dobro, budala je ko ovu drzavu ne krade
Da li je moguće da daju rok 3 godine za 22km puta? Nevjerovatno!!!!
https://i.ibb.co/4ZtNkcRZ/Screenshot-2.png
Nije to strasno drug, toliko treba da zakazes magnetnu ,dva pregleda i terapija za koljeno...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne branim ih ali i sami znate kakva je konfiguracija terena od ceva do niksica, nije ravnica nego sve brdo i stijene.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Iz Glavnog grada tvrde da radovi nisu obustavljani i da su eksproprijaciju platili 1.580.738 eura. Na pauzu na gradilištu “Vijestima” ukazali građani, a razlog su, navodno, otkrića kablova tokom kopanja
O jada od dezinformacija
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Mašine u Ulici Vojislavljevića kratko stale zbog kablova?
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...e-zbog-kablova
Sent from my iPhone using Tapatalk