Lijepa šetnja bez obaveza.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Printable View
Lijepa šetnja bez obaveza.
Je li Ryanair mijenjao što u politici ručnog prtljaga, u smislu, da mogu ponijeti jedan manji kofer i torbicu preko ramena npr, a za kofer mi nije garantovano da ću ga unijeti u kabinu? I ako je neko skoro putovao, jesu li rigorozni sa dimenzijama, ako su veće od onih propisanih po nekoliko cm u dužini i širini npr. Hvala.
Zavisi odakle, i to važi za sve kompanije. Drug stalno tegli mekani jedan ranac po avionima i nikad nije bio problem, ali kad se sad vraćao Wizzom iz Malmea, odrapili su ga za 50 eura.
Dva leta, Madrid-Brisel i Brisel-PG. Stvarno mi nikad niko nije oko ručnog kofera pravio probleme a uglavnom je za po 5 cm veći od propisanih dimenzija, ali nikad se ne zna.
ljudi evo me poslovno van cg i tek sad vidim da mi pasos brzo istice a opet moram ovamo 3 dana nakon povratka u cg
Moze li se zavrsit pasos za tri dana? i sta mi sve treba da bi pokusali moji da mi to vec povade?
Hvala
Može ako znaš prave ljude tamo. Ne treba ti ništa posebno, završićeš to tamo, nemaš tu neku uštedu vremena.
sreca pa ne znam nikog:)
Ljudi, kakve su opcije za Tel Aviv u junu? Gledam wizzair iz Budimpeste ima za oko 100-150 eura. Postoji li neka bolja opcija, posto bi ova morala ukljucivati i nocenja u Budimpesti, a to gledam da izbjegnem?
Gledaj subote, imaš Wizz iz Podgorice rano, tamo si u 9:20, a uzmeš popodnevni let isto Wizz za Tel Aviv pošto imaš dva dnevno.
Zna li neko kakva je procedura kod promjene datuma za povratak kod turkisha? I kako da ih kontaktiram? Na ove telefone se niko javlja
Imam pitanje oko hrane... Kupila je žena u Izraelu kanticu tahinija (pasta od susama), koja je veća od 100ml. Ima li ko iskustva sa ovim stvarima u carry on prtljagu u EU? Znam da su Amerikanci zabranili sve stvari tipa humus, puter od kikirikija itd.
Mene bacise puding od 150ml, koji sam bio ponio za dijete. Vjerovatno ce ostat bez njega :)
Koja je najjeftinija varijanta iz Njemačke(što bliže Dizeldorfu, može i Belgija) za CG? Kraj juna...jul
Iz Brisela Ryanair...
Sent from Tapatalk
Nesto sam u guzvi.. pogledacu kad stignem ali da pitam svakako.. za druga..
Moskva.. datumi pa cak i vremena su iskljuciva..
polazak: 26. juna u jutarnjim casovima, najkasnije do 12 sati (podne).
povratak: 1. jul poslije 15h.
sa prtljagom.
On je valjda nasao nesto za 280e pa pita ima li sto jeftinije.
Zahvaljujem ako nadje ko prije mene.
pozdrav, da li je neko isao za boston? ako jeste imam par pitanja, pa ako moze da mi se javi na pm
jesam ja iz Barse prije mjesec dana
Da li je neko clan Wizz Discount cluba?
Meni je sad istekao, ali ako ti treba nešto za savjet, reci?
Ili ako nekoga tražiš za popust na karte, onda ne može, jer nosilac članstva mora biti i pitnik.
logicno...
Hvala, montenegrina. Je li ti se isplatilo clanstvo, jesi zadovoljna povoljnostima? Treba da kupim 8 karata (po 4 karte za 2 osobe), pa razsmiljam da mi se mozda isplati da uzmem clanstvo kluba prije toga. Vidjeh da pise minimum 10 eura popusta po osobi po letu?
Godišnje članstvo za 1+1 osobu ti je 29,99 i isplatiš ga odmah čim planiraš da kupiš 8 karata.
Glavne povoljnosti su - popust od 10 eura po pravcu za karte čija je cijena najmanje 19,99 i za čekirani kofer popust od 5 eura po pravcu.
Isplati se ponekad i za jedno putovanje, a ako planiraš da putuješ ponovo na rutama koje nudi WizzAir još bolje... Nadajmo se da će dodati neku novu liniju od oktobra. :)
Znaci 10 eura je popust za sve karte, fiksno? Posto na sajtu pise da je minimum 10 eura.
ako uzimas vise od 2 karte onda ne mozes sa tom 1+1 nego moras za grupu uzeti. Ja sam prvo uzeo 1+1 a posto sam kasnije sa drustvom isao morao sam doplatiti jos 30 eura kako bih imao te povoljnosti...
U svakom slucaju uzmi to...mozda ces za to god dana imati volje da odes jos nedje a sa tim popustom vazda mogu karte za 10e da se uzmu...pa cak i za manje
Ja uzeh sad 2 povratne sa Pariz i 1 torbu i pise mi da sam ustedio 60e, nije lose. A vec sam 2 3 puta uzimao karte tako da se itekako isplatilo clanstvo.