Aj da vidimo oće li se ovi potrudit da nađu dobrog sponzora za RK Budućnost.
E neće se vrćat DPS pa da ljeba nećemo jes, i sve utulit, osvježilo
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Printable View
Aj da vidimo oće li se ovi potrudit da nađu dobrog sponzora za RK Budućnost.
E neće se vrćat DPS pa da ljeba nećemo jes, i sve utulit, osvježilo
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Prve projekcije drugog kruga izbora u Francuskoj: Vodi ljevica, slijede Makronovi, desnica treća
https://www.cdm.me/svijet/evropa/pro...desnica-treca/
I to se završi, izgubi Le Pen. Ne znam samo kako će CG Putinovci to da podnesu jer su se ponadali...
Ne znam od cega da dobiju moj mojsije...
I sta ce donijet tih 150e....koje cijene
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nauka to zove kognitivna disonanca. Ono kad se sudare tvrdo uvriježeno poimanje i očekivanje stvarnosti, i realnost koja je sasvim drugačija. U prevodu, ono kad se očekuje da poslije notornog DPSa mora cvjetat cvijeće, a ono g*vna i dalje padaju na sve strane, i počinju da mirišu čak i gore od prethodnih, u pojedinim stvarima.
Odnosno, osnovna teza 30avgustovske narativne škole:
1. DPS je zlo. Zato, sve što je DPS ikad reko je zlo i netačno.
2. DPS je varao, lagao, krao i mafijao. Zato, sve što je DPS ikad reko o nekakvim pretenzijama Srbije ka Crnoj Gori, Mandiću, Kneževiću i ostalima, je zlo i netačno.
Da zanemarimo što DPS nije osoba, no u pojedinim momentima blizu 200k građana CG, koji zasigurno nisu svi varali, lagali, krali i mafijali, kao što ih 30avgustovci pišu, i vidimo kako ide dalje. Danas, recimo:
DPS je zlo. Zato, Bemax je zlo. Zato, ŽRK Budućnost je *****rsko, komitsko, milogorsko, i (novopopularno) kokainsko zlo, koje treba sahranit iljadu kilometara pod zemlju.
Naravno, i ovo moje najmlađe poznaje toliko logike da umije reć da to što je DPS zlo ne znači da Mandić i Knežević i Vučić nisu. I da im nije cilj da CG uvedu u raznorazne svetove.
Ali je ovakva zloupotreba logike ovom narodu ipak prošla, i prolazi. I, zanimljivo, kako se sve više ogoljava, sve je agresivnija, drskija i oštrija. Eto i na forum primjera koliko oćeš.
I ne mislim da će sad ta nekakva gomila novo-razočaranih da se vrati u glasače DPSa, niti da to treba. Sve što bi ovom nesretnom narodu trebalo je da ne glasa ni ove druge.
Odnosno, ona još čuvenija zloupotreba logike, ispisana u formuli ''DPS+DF<50%'', treba da se napokon postavi na nešto što je čitavom svijetu, oduvijek, toliko jednostavno i lako pojmljivo, da nema potrebe ni da se kaže:
1. Ko krade, vara, laže, mafija, = 0%
2. Ko laže, obmanjuje, ruši Ustav, zakone, državu, i čini da se u ovoj pitaju druge države, = 0%
3. Ko ne krade, ne vara, ne laže, ne mafija, čuva državu, Ustav i zakone, neka nosi kako umije i koliko valja.
No, kod nas čak i nešto ovoliko prosto ne može bit lako, i kad ga ovako izgovorim, naravno da ću završit odma kao komita, mrzitelj Srba, DPS profiter i kokainsko čedo.
Zato se bojim da si u pravu da vrag polako nosi šalu.
Mislim da se plate ne dobijaju no zarađuju, i da ti čak i sama postavka rečenice ukazuje na sistemsku grešku narativa koji stoje iza nje. Mislim takođe da su ti, za nekoga ko se zanima isključivo i jedino bitnim ekonomskim pitanjima, milogorci, komite i kokain višak u priči.
Oni koji primaju 450-500€ će poslodavca da koštaju dodatnih 200€ da bi došao do tih 700€. Mislite li da to mogu da izdrže poslodavci?
Ovi koji imaju oko ili preko 700€ su druga kategorija i to može.
A penzioni sistem će biti naredni ogromni problem. Kako će se isplaćivati penzije? Pa naravno novim zaduženjem koje opet svi mi trebamo da vratimo kroz razne poreze, akcize itd.
Naivnog li naroda.
Moram li ovo samom sebi podici platu od januara? A sto je ovo bankrotirah sam svoju firmu :rofl:
Ne znam zašto ljudi i dalje očekuju nešto smisleno i funkcionalno od ES2. Valjda je i najvećem retardu jasno da je Spajić lagao i da nije imao plan za ES2, tj. da je jedini "plan" svo vrijeme bio ukidanje fonda PIO, što ne dolazi u obzir. I srećom se otkrilo na vrijeme i reagovalo. A u nedostatku drugih ideja, jedino što je tom finansijskom magu palo na pamet je da smanji doprinose za PIO. Kako god okreneš, čovjek ne zna da odakle da stvori to povećanje koje je obećao osim da očerupa fond PIO. Apsolutno ne zna i ne pokušava da stvori novu vrijednost. Mislite li da takav političar i takva politika imaju budućnost? Tako može da radi sve dok ne puknemo kao Grčka.
у држави ђе министар спорта не навија за репрезентацију земље чији је јелте члан Владе не треба очекивати пуно. у нормалној земљи сјутра ујутру би се изашло са неким предлогом. ал ово је држава ђе пипуноглави оће да узме фудбалски савез. ео вас дан грају у вези рукометашица ал им не смета кад нови сипају паре у своје спортске пројекте [emoji1787][emoji1782]
то је најбоља ствар која може да се деси овоме племену
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bolje da drzava gleda da pomogne malim firmama da opstanu medju ovim ajkulama crnogorskim pa cemo lako za ZRK Buducnost :)
Грчка уводи радну суботу.Можда и код нас треба размишљати у том правцу, па да се продуктивност подигне у државној управи и предузећима.
Ми који плате зарађујемо, ионако радимо и суботом.
700е минималца без мотике нема.
Онима који мисле да ће им Лажојко то успјешно нацртати, могу само да изјавим саучешће, за здравим разумом.
Ne, rekli su da će nama da skrate radno vrijeme na 7h.
Pa dobro, možda misle da se poslodavci oslobode jednog radnika pošto će se manje raditi pa im ne treba jedan radnik i eto para za povećanje ostalima na konto oslobođenja troškova za tog radnika :)
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Sve ide ka tome da nas čeka stanje u državi kada će i najzagriženiji četnici govoriti da im je pod Milom bilo najbolje. Živi bili pa viđeli. Nema nas mnogo, ali nas ima dovoljno da napravimo da nikom ne bude dobro. Kao što ima ljudi koji kažu da se neće vraćat DPS pa makar nemali ljeba jes', tako ima i ljudi koji kažu da neće biti Vučićeva prćija pa kad bi svi pod zemlju završili. Tako da se ne śekiram i nijesam paranoičan mnogo oko srbijanskih i albanskih pretenzija na Crnu Goru. Zna se ko smo, đe smo i što smo. Krivo mi je samo što našoj đeci nijesmo uspijeli da napravimo stabilnu državu sa ukorijenjenim nacionalnim osjećajem za istu , nego im ostavljamo u amanet ovaj seljački retrogradni mentalitet dzamahirije, u sred Evrope. Kukala nam majka, vazda ćemo biti prokleti, nema toga koji će ovaj narod i ovu državu spasiti.
Шмрц.
DPS će se vratiti (smjenjivost vlasti) samo dok CGorci nauče par caka od Srba, pošto do sada, očigledno, nismo. Žmurimo, a kao nam je sve jasno. Jes, kako ne.
Ali patetika likova kojima je najveca briga u zivotu nacionalni identitet, ko za koga navija i kojim pismom se pise
Izgleda su ostala pitanja rijesili u vremenima za kojima placu sad
Znaš li kako je do sad javna rasprava izgledala? Predlozi za izmjene i dopune zakona mogu da se pošalju vladi putem mejla u roku koji odrede, pa će oni poslije toga da sastave zapisnik u kojem stoji ko je šta predložio, šta je usvojeno a šta nije. Dakle, niti je javna niti je rasprava.
Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country. - JFK
Док се кућно васпитање не промијени да је ово друго важније од овог првог, мрка капа како год окренеш.