Sprda li se ili ne sve sto je rekao je tacno...ali najjaca recenica
"- Da je Suzana bila sudija u Kolumbiji Eskobar (Pablo, da ne bude zabune) bi joj kupio plac na Mjesecu - navodi predsjednik PzP-a."
Printable View
Pa ovi koliko primijetih platise svoju neodgovornost i stav "nema revansizma". Prvo su Krivokapicevu vladu izbusili ti "nema revansizma kadrovi" pa smo ih makli. Pa je dosao Abazovic pa smo i njega makli. To sto su godinu nesposobni da se dogovore izmedju sebe, dok ih u pozadini busi DPS kadriranje i pravosudje je njihov problem. Vidim da se i Zivkovic aktivirao sa saopstenjima da prica kako su oni bili ozbiljni u upravljamju drzavom. Lazovic i Zvicer like this.
Pa evo skorije gledah neka DRI saopstenja. Nekako evo 3 godine svi manje vise negativna misljenja, osim naravno tamo dje BS upravlja. Rekao bi covjek da je to slucajno.
Nece nista bolje ni Spajic proci ako ne bude igrao kako mu okostala birokratija svira. Tj ako uspije do nove godine da formira vladu.
Nego se bojim da ce nam Abazovic i novu 2024 cestitati izgleda.
Nestalo je dokumnetacije za ove tri godine toliko da se nikad nece nista saznati. I dokle god nove vlasti ne reaguju na zaposlene koji duze te papire.....nema srece...mada sa sudom koji je Vesna postavila nema srece svakako....evo vidimo po Savicu.
Svi pominju Adzica i Terzica a Savic je zaduzen za ovo. Ne policija
Zbilja holivudski scenario, i zbilja se mnogo toga može reć za ovu državu, ali da nam je dosadno ne može:joy:
Dvije stvari upućuju da je riječ o nečemu baš ozbiljnom, i mnogo ozbiljnijem nego što ga percipira javnost svekoliko zabavljena oskarovskim rolama naših komičara. Ovaj, političara:joy:
Prvo, ko gođ i što gođ tražio u depou, nać ga nije mogo ako mu ga neko iz suda nije pokazao. A ne vjerujem da u sud ima stotinu čeljadi zaposlenih baš u depo da po njemu riškaju svaki dan, tako da ih i nije toliko teško pretrest i propitat. I to je popriličan rep koji su morali ostavit za sobom.
Drugo, osim što je ovakav scenario zbilja filmski sjajan, to je i scenario očajnika koji nije imao drugo rješenje.
Jer ostavlja toliko repova za sobom da je prosto nemoguće da se ne rasplete do poslednjeg detalja.
I da nema ugovora/dogovora o zakupu stana, i bezbroj dnk tragova i ostale forenzike koja se tu morala ostavit, sama činjenica da je ovakav tunel ovako mogla trasirat samo vrhunska geodezija je dovoljna. Jer se ovako ne kopa sa gps navođenjem sa telefona, no se za ovoliku preciznost obično mora koristit neka od standardizovanih geodetskih pretplata, i preklopit makar dva satelita.
Ovo je dostupno licenciranim geometrima, i naravno određenim (vojnim i civilnim) državnim službama. Ali u svakoj varijanti ostavlja baš lako čitljiv potpis.
Za ovoliki rizik neko je baš nešto mnogo morao bit očajan.
Trebaće ovđe tonu kokica:joy:
Jedan milo ode u dugu robiju, kopanje tunela se nastavlja..
https://www.vijesti.me/v/673669?utm_..._share_counter
Abazović o slučaju provale u depo Višeg suda: Iz sata u sat se mijenja situacija, u našu korist
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...-u-nasu-korist
Sreca pa imamo Herkul Poaroa...
Moze li premijer u tehnickom mandatu da podnese ostavku?
Posto se u tehnickom mandatu ponasa kao da nije pala vlada, bi li onda ovo bio 'stvarni' pad Vlade?
Ili prosto dupla tehnicka?
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
A pazite ovu foru:
https://www.vijesti.me/v/673675?utm_..._share_counter
Postujmo prezumpciju nevinosti, evo i Milo u zatvor, pa ga ne razrijesise.
Mi smo kao nacija sazreli dovoljno da ne trcimo pred rudu, tako da sacekajmo da institucije sistema odrade svoj posao, prije nego sto damo konacan zakljucak.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
I Kurc je nevin iako je optuzen za korupciju....
nego nije mi jasno ove nepismene skolovani zasto ne kazu da jednostavno Sudstvo nema uslova za rad! treba nova zgrada palata (al na cemovsko zbog svega !)
https://m.cdm.me/hronika/vuckovic-jo...a-zgradu-suda/
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Savić saslušan u tužilaštvu, tvrdi da je većina zaposlenih u Višem sudu prošla poligraf
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...rosla-poligraf
Manjine su nebitne...
Skoro ništa ne nedostaje, i većina prošla poligraf.
Pa kako čoek da ne posumnja. :D
Sent using Tapatalk
veli coek zvani pecat
A dje Mila brata Srbina, svi ovi sa liste su krivi 100%, ali nj3mu smještaju.
ko SDK....
Kazu kad stisnes cmar prolazis sigurno..
Ako su lagali mene..
Kažu da je najbolja fora kad neko ne prođe poligraf(što ne znači 100% da je kriv) da mu se kaže da je prošao poligraf pa mu se prikači teta na telefon ili ga proprate malo kerovi iz državne
Ne znam koliko koštaju senzori pokreta ali sam siguran da su jeftiniji i od one kamere od 100 € koju pominje bivši, sadašnji i kako je krenulo vječiti premijer.
Zamislite da su zadužili kod MMF-a i postavili senzore vibracija, đe bi nam bio kraj.
Reklo bi se da su rudari unaprijed znali da nema nikakvog alarma, osim službenice ośetljive na promaju, u tom depou da ne kažem špajzu.
Još neko kopa!
Meni ova priča da je kopan neki tunel sad prije dva mjeseca ne pije vodu, nešto je tu moralo biti prije, odavno, i neko je znao za taj tunel.
Vjerovatno je bio u lošem stanju pa su ga oni širili i sređivali ali priča kako je neko iznajmio stan preko puta suda i riješio da iskopa tunel koji izlazi tačno u depo, mi je nerealna skroz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ih sto ce sad biti tendera za sigurnosnu opremu,treba to propratiti...
Polaziš od sebe,zato ti je nerealno sve to.Isto ka kad su meni ukrali biciklo a ostavio ga 10 sek nasamo i ja reko:"Nemoguće,kako ga nije bilo strah da ću mu nalećet kad je biciklo bukvalno 10sek bilo nasamo?" A vele mi pametni ljudi:"Ne razmišlja on ka ti"