Nijesi u pravu, ovo je udar na stariju populaciju. Đeca će preteć, neće im bit ništa, al babama i đedovima...khm.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Printable View
Pojedine odluke NKT se donose na prečac i bez ikakve logike. Razumijem zatvaranje vrtica, ali sto sa onima koji nemaju babu i djeda ili nekog od blize rodbine da ih cuva? Da li ce i sad jedan od roditelja moci na placeno odsustvo zbog toga? U svakom slucaju, ovaj virus se sve vise siri, i prilicno brzo. Treba sacuvat ljude a treba sacuvat i ekonomiju, kakva god da je. Ajde majcin sine budi pametan, pa izmjeri....
Danas je po firmi bilo bezbroj odsustava, ljudi koji jednostavno nisu đe imali đecu da ostave.
Ovo se mora riješit nekako...
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Danas mi je kum javio da je u samoizolaciji a zajednički prijatelj je covid pozitivan.
Ne zna dje se zarazio ali pretpostavlja da je na nekoj svadbi dje je bio prije 2 nedjelje.
Prijatelj jedan danas ne zna što sa radi sa djecom, dvoje u predškolskom uzrastu, a i on i žena moraju da rade.
Ludnica totalna.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...a-u-prave-ruke
RESPECT!!!!
Velikan!
66 pozitivnih od 445 uzoraka danas
Edit:
Po gradovima
Podgorica 39
Rožaje 8
Berane 4
Tivat 3
Budva 3
Cetinje 3
Gusinje 3
Bijelo Polje 1
Kotor 1
Pljevlja 1
Van kontrole.
jedina dobra stvar 5 oporavljenih
Berane 4
Cetinje 1
Kod nas 66 a u Hrvatskoj 52 novozarazene osobe? Jeli realno.
Manje lazemo od Hrvatske i Srbije.
Pise da su 20 kontakti prethodno oboljelih.
Je li moguce da za 46 ne znaju kako su se zarazili?
2020. godina je kao Top Shop reklama, svako malo čuješ: "I to nije sve!!!"
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Skidam im kapu za podatke koje daju, bar znamo na čemu smo a ne kao države iz okruženja koje vrijeđaju zdrav razum.
Mislim da smo spremni da 7 dana odmaramo od 22 do 6 ujutru.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Moze bit da ce i medjugradski da odmori za praznike...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
pa kad hoce da se seta masovno, nece virus kad se hrane jednom kasicicom na svadbama i sl..
ovo smo zasluzili jer se tako i ponasamo.
pa nek se ide jos neki derbi da se odgleda, nek se vjeruje Srbijanskim medijima a ja kad sam ovdje pisao da je gore haos sprdali ste mi se.
ne moze se biti neodgovoran pa onda kukat, ostani do kraja uz svoje postupke.
Zeznuta situacija oko praznika, masu ljudi je već isplaniralo i platilo odmore, a ako ne ograniče međugradska putovanja rizikuju da nastane haos...
Sent using Tapatalk