Gerrard Butler? Sve Aquaria ne zna. :lol:
Sent from Paris
Printable View
Gerrard Butler? Sve Aquaria ne zna. :lol:
Sent from Paris
alo što ste kidisali na curu? nemojte da vas pobanujem sad
Opasan je SHM, stvarno. :D
Ko je Ema Votson? :D
Vozm sad ulicom pored jednog parkinga i idem 35-40 km/h i odjednom ispred mene istrča dijete 2~3 godine. Znači jedva sam ukočio, da ga ne sravnim sa ulicom. I sav uznemiren od stresa šta li već drhte mi ruke, i izlijeće za njim "majka" koja viče na mene. Kao da sam ja kriv što ona ne umije čuvat dijete da ne istrčava na ulicu. Htjedoh je rado išklapat, umjesto da mi je zahvalna što joj ne ubih dijete ona se dere na mene. Je8o joj pas mater.
Svakome li je Bog dao da ima dijete...
Strasno,to je osnovna ne kultura majke !!!
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Evo vam ovo derle. Rijetko odvratna osoba zaista.
http://www.buzzfeed.com/samir/emma-w...-flawless?bffb
Evo vi pa segajte udrite i ne zalite.
Ono kad ne zaspis cijelu noc od kasljanja. Nekome cu glavu otvorit danas.
prirodna sva.
nije ni ruke izdepilirala
http://s3-ec.buzzfed.com/static/2014...1223299-11.jpg
lijepa je, baš.
Ima bas rijetko antipaticnu facu. Bas...
Nesto mi je... nerazvijena
Da ubaci neke silikone i top!
Ne no da nam zenske ne zamjere, ali... to je to.
kad tako fino namažem usta kreonom, pa se on nekako razmaže oko usana, ka' da sam da ne rečem što činjela...i još raščupana kosa...ma idealna za pomislit'...
nervira me youtube šišnjarski koji uspije za 0,000001 sekundi da mi ispod klipa koji ocu da kliknem podmetne neku nebitnu reklamu.. ufff
Ova cura je jedna od rijetkih koja po meni izgleda bas skromno, ne oblaci se provokativno kao pola holivuda a da ne pominjem ove drolje sa nase estrade... Da ne komentarisem njenu glumu i talenat (nEsam kompetentan)... Shvatam da ti je antipaticna ali malo je pretjerivanje rec da je rijetko odvratna osoba... Pozz ;)
Samo da ispoljim nezadovoljstvo time gdje nam ide drustvo... Banalan primjer-sjedim u djecjoj igraonici i od 15 roditelja, njih cca 12 je drndalo mobilne telefone pri tome ni ne osvrcuci se na djecu (uz par izuzetaka cija djeca jos nijesu utvrdila hod pa dok ih prate tipkaju/skroluju/postuju/lajkuju/tvituju... Uh... Eto, nervira me ovisnost o mobilnom telefonu koja se snazno ispoljava na svakom cosku...
Nedje smo pominjali i izraz phubbing koji je rezultat ove ocito globalno prisutne pojave...
Kad ti pane meso s viljuske pravo u tanjir supe ispred tebe pa te svoga okupa..