Mozda ne citas ili ne zelis da vidis ovo T-Com je krajem maja, sa 31.3% udjela preuzeo lidersku poziciju na tržištu TV provajdera.
Printable View
Šteta što nema konkurencije T-com, inače bi bilo extra.
Neto dobit smanjena za 31,7%, podatak za respekt.
Dobro si i rekao, konkurencije skoro kao da nema...
Gdje to pise?
Neka Sasa,znas i ti kakvo je stvarno stanje stvari i da ste treci ;)
A to sto oni nece da objave je druga stvar,cak mislim i da je BBM prijavljivao i manje korisnika,takva je prica bila bar.
Ja znam da kad sam potpisivao ugovor tada su imali preko 22 000,sto se moze vidjeti i po broju mog ugovora,a to je bilo,davno,davno.Kad mi je tetak potpisivao ugovor prije godinu i po,stigli su bili do 45 000...
Broj domaćinstava x prosječni godišnji prihod x stopa dohotka koja se izdvaja za telekomunikacione usluge= ukupni tržišni potencijal.
Prihod od prodaje kompanije / ukupni tržišni potencijal = udio na tržište
Formula je malo preradjena.
Whatever... taj njihov underreporting automatski znaci i manje poreza drzavi, pa bas da vidimo da li smiju da dodju kod veskobara u inspekciju.
@Sale
FOX TV-VODIC 14:55 1001 NOC-18:50 FUDBAL:CRVENA ZVEZDA-JAVOR
EXTRA TV VODIC: 16:00-21:00 1001 NOC FOX TV
??????
Rekoše na 1500 da će bit utakmice na Fox...
Na FOX nece :mrgreen:
Oce, oce :)
naravno da hoce.
ufff dobro je !:clap::D
A sto bi sa Atlasom,zar on nije uzeo ovaj paket za CG?
hahahahhaha, Jakuza, nemas dje gledat Zvezdu ? :D
Imam na Fox,nego me zanima sto bi sa Atlasom,zato sam mislio da ce Fox svakako bit' skremblovan :D
Kad vidim nista od Atlasa,a ovi komentatori na Fox su odlicni,nekako su razdragani :joint:
Shto ce vam kablovske ljudi moji, oko chega se svadjate, da je srece da nam ukinu svu televiziju mnogo bi ljepse zivjeli.
Samo vam guraju neke gluposti da gledate, te svjetska prvenstva, te farme, veliki brat, emisije sa poznatima kukala nam majka. STOP TELEVIZIJI, zivi svoj zivot, ne tudji, svi na ulicu, a ne ispred televizora
Zatvorise tenis :shock: :shock:
e sad je dosta.
Je li ovo normalno majke ti... U sred pobjedničkom poena oni zatvraju tenis. Srećom pa sam vidio kako ga rasturi.... Bože gleda li iko kada je kraj ili samo po vremenu gase...
Zasto bi uopste gasili tenis???
zasto su blokirali rts? nece valjda grgur da prenosi dejvis kup? ma sve je poslo u kurrac....
koja lokalna tv je otkupila prava za tennis ljudi ??????
evo 10 min zovem ove bisere na 1500 ali niko se ne javlja
jel moguce ovo ????:mad:
moguce bogami... evo i ja zovem ne javlja se neko, izgleda ih je vec neko poslao u 3 lijepe pa se sad ne javljaju nikome :|
Mislim da je sad ili nikad trenutak da korisnici konacno dignu glas protiv ovog terora i bruke.