Da u pitanju je sto su njih dvojica ravnopravni kao Srbija i CG pored sve Ronove price.
Printable View
Da u pitanju je sto su njih dvojica ravnopravni kao Srbija i CG pored sve Ronove price.
naravno da je komplikovano, jer se radi samo o predpostavci da je Kimi imao vise goriva, a da ne pominjem da je imao toliko vise goriva, da je uz brzi bolid u kvalifikacijama imao zaostatak od skoro sekunde! :eek:
http://f1.gpupdate.net/en/raceresult...acepartID=2094
Drugo, ako je vec imao toliko goriva, kako je znao da ce cak 4 prva bolida uci u istom krugu u pit? I ako je vec usao u zatvoren pit i pretekao njih trojicu pri izlasku, sta je sa svim onim bolidima koji ce da prolaze i prolaze dok on ceka prvi na izlasku pita, a pit je bio (jos jednom to da kazemo) zatvoren i nije se znalo kad ce ga opet otvoriti?
Teorija vam nikako ne pije vodu :twist: Najjednostavnije objasnjenje je najcesce pravo: Ferari je imao sporiji bolid u Kanadi :p
heiki je imao ozbiljnih problema sa krunjenjem guma, to je glavni uzrok...
a ne moze biti ni samo bolid, ni samo vozac... Kombinacija svega toga, IMHO
Bivši upravitelj Toyota F1 tima, Ove Andersson, danas je poginuo u prometnoj nesreći tijekom Classic relija u Južnoafričkoj Republici.
Vjeruje se kao je 70-godišnji Šveđanin, koji je vodio Toyotinu europsku motosport diviziju više od 30 godina, smrtno stradao u frontalnom sudaru s kamionom tijekom Milligan Classic relija.
Andersson je nadgledao Toyotin F1 program nakon što je japanska momčad debitirala 2002. godine s Mikom Salom i Alanom McNishom. Ulogu upravitelja momčadi, 2003. godine zamijenio je ulogom savjetnika.
1 2 Felipe Massa Ferrari 1:15.306
22 2 22 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:16.002 0.696 22 3 23 Heikki Kovalainen McLaren-Mercedes 1:16.055 0.749 20 4 1 Kimi Räikkönen Ferrari 1:16.073 0.767 21 5 4 Robert Kubica BMW Sauber 1:16.377 1.071 19 6 5 Fernando Alonso Renault 1:16.400 1.094 23 7 11 Jarno Trulli Toyota 1:16.758 1.452 32 8 15 Sebastian Vettel STR-Ferrari 1:16.838 1.532 27 9 3 Nick Heidfeld BMW Sauber 1:16.870 1.564 21 10 12 Timo Glock Toyota 1:16.886 1.580 31 11 6 Nelsinho Piquet Renault 1:17.063 1.757 31 12 9 David Coulthard Red Bull-Renault 1:17.234 1.928 21 13 10 Mark Webber Red Bull-Renault 1:17.269 1.963 22 14 7 Nico Rosberg Williams-Toyota 1:17.394 2.088 30 15 17 Rubens Barrichello Honda 1:17.491 2.185 25 16 14 Sebastien Bourdais STR-Ferrari 1:17.683 2.377 27 17 8 Kazuki Nakajima Williams-Toyota 1:17.696 2.390 25 18 16 Jenson Button Honda 1:17.928 2.622 21 19 21 Giancarlo Fisichella Force India-Ferrari 1:18.072 2.766 27 20 20 Adrian Sutil Force India-Ferrari 1:18.673 3.367 13
nema komentara na kvalifikacije??
inace:
:lol: Ionako necu gledat sjutra trku! ;)Quote:
Heikki Kovalainen received a five-place grid penalty from the stewards for blocking Mark Webber in his flying lap during qualifying on Saturday afternoon. Kovalainen qualified himself in sixth position and as Hamilton (3rd) will also move back the Finn will start Sunday's race from 10th position on the grid.
After a number of similar incidents at the start of the season the rules state that Formula 1 drivers will quickly be punished if they block an other driver in any way. In Saturday's third and final qualifying session Kovalainen slightly blocked Red Bull Racing driver Mark Webber. The stewards decided to punish the McLaren driver with a grid penalty.
Kovalainen's team mate Lewis Hamilton was given a ten-place grid penalty already for the Canadian pit lane incident. It is going to be a difficult race for the McLaren drivers on Sunday.
Gledah ja malo sinoc. Odlicne kvalifikacije.
A gledah i trku. Hamilton nije imao dan definitivno :)
A ni Kimi :/
Kakva steta. Ubjedljivo najbrzi na stazu sve do peha. Ono prvi put vidim da se nekom onako nesto desava.
Ipak na kraju dopijeta, zao mi zbog Kimija bio bi prvi u poredku ali i ovako je dobro.
Alonso uzasan.
Kovalainen odlican!
Ali i Truli bogami.
Muka me sad sve opisivat ;)
I neka neko nakon onog preticanja kaze da hamilton nije prvi vozac...alonso je bar posteno pustio pikea kad je vec gresku napravio.
ma alonso je ljudina....mislim,znamo ga...
A sto da vam kazem, Ferrari i bez djelova ispred svih :D Svaki komentar je suvishan.
Definitvno su dominirali u Francuskoj, kako na treningu tako i u trci.
Hamilton ce jos malo biti kaznjen da ne vozi uopste kako je krenuo :).
Truli me je odusevio kako je trazio italijansku trobojku. Nego nazalost nijesu mu je stigli dodati. A kako se zbunio kad je krenula italijanska himna.
Komentatori na HRT2 ponovo za desteku. Fenomenalni!
Pa sad ne znam koliko je regulare sto mu je ono otpalo da nastavi da vozi tako jer po pravilima ne smije imati pokretnih djelova na vozilu...
otpao mu je dio pa je bio brzhi(lakshi) od konkurencije...suspendovan do kraja zhivota...heheheh forza kimi doktore
Nebitno tako mogu da namjeste da kao slucajno otpadne dio spojlera koji bi bio pokretan i donosio vrijeme...
Kad bi spojler otpao, ne bi bio pokretan toliko ne brini :D
HRT :respect: sa lica mjesta!
Ne kad bi otpao skroz, nego taman koliko treba :) Nisam mislio na cijeli spojler nego na dio tj. krilce :)
je8em ti formulu....još malo će zabranit preticanje
Ono je greota što napraviše od f1. Dvije kazne za mclaren (+ jedna koja se vuče iz prošle trke). Ja nemam riječi.
smor od trke. A Hamilton je poceo opasno da se glupira, ako se neko pretekne sjecenjem krivine, zna se da se to mora vratiti kako je bilo sto prije...
Ja ne znam o cemu ti. Ono je tim sa vazda fer polozajem vozacha :D
Nece ne brini, ali se zna kako se pretice
Mislim da su obije kazne bile na mjesto?
Ne znam je li bilo kontakta, gledajuci uzivo rekao bih da jeste, kasnije na usporeni snimak kao da nije bilo, ali je Truli sa unutrasnje strane krivine bio. Ono je svakako trebalo da pregledaju stjuarti.
Samo kiks za kiksom pravi. Ono mu uopste nije trebalo. Uopste nema ni strpljenja za neke stvari...