okle ti to da je presao u hoffenheim. niko u njemacku zna za to
da ti nemislis na boris vukcevic, koji je iz omladisnke hoffenheima sada u 1. tim??
Printable View
okle ti to da je presao u hoffenheim. niko u njemacku zna za to
da ti nemislis na boris vukcevic, koji je iz omladisnke hoffenheima sada u 1. tim??
http://www.port.ba/index.php?option=...ort&Itemid=202
ja cuh da je presao ali nidje ne nadjoh nista o tome i ukucah na google simon vukcevic hoffenheim i izbaci mi ovu vijest...
umjesto Boris oni su stavili Simon :D
nema nista od toga, simon i dalje u sporting. a i necujese sada da ce da mjenja tim. da vidimo hoce li nesto novo biti do ljeta
Savic ostaje 4 dana duze u Arsenal. nece wenger da ga pusti :D
http://www.sportske.net/vest/domaci-...uci-14344.html
Pazi im komentare samo!!!
Kad je krenuo gore sprdali su se sa tim i pričali kako je laž,jer pobogu sem u vječitim niđe nema igrača da valja :roll:
Treba njega odma zovnut na jednu prijateljsku i vezat za CG da smo mirni.Ako što bude od njega dobro jes,a i ako ne bude nijesmo se nagrdili sa jednom utakmicom.
ma pusti ih. on je clan nase u21 reprezentacije. da vidimo hoce li se uskoro naci i na spisku a tima
a da bi po kriterijama fife bio zauvijek clan reprezentacije cg, mora da odigra jednu utakmicu za A tim, a da nije prijateljska utakmica
inace,
Milan Purovic presao u Olimpiju iz Ljubljane
Sto bi sa ovim selektorom, rekose li oni do kraja mjeseca!? nisam u toku...
jos se nista nezna, a i nevjerujem da ce mo imati selektora do nedjelje, kada je u varsavi izvlacenje za EP 2012
stime bi smo bili jedina reprezentacija bez selektora na izvlacenje :D
Ne bojte se vi za Savica, sjecam se da je na utakmici sa Izraelom pjevao himnu u sve 16 :)
nego zna li neko nesto vise o ovom momku???
http://srbijafudbal.net/vojvodina/zogovic.htm
navodno su ga ljetos trazili Fulham i Portsmouth...ne bi bilo lose da obrate ovi iz saveza paznju na njega, posebno selektor mlade reprezentacije
prvi put za njega cujem, ali sad vidjeh da su i njemci o njemu pisali da su ga trazili portsmouth i fulham.
da vidimo sta ce on njega bit, ali za reprezentaciju nestoji lose kad bi se jednom isprobali tomasevic, bojovic, savic i ovaj zogovic
bice mozda nesto od nase odbrane :D nemoze biti gore od tana i batak u duetu :D
Trebalo bi ih isprobat u mladu,da se pocnu uigravat,ako se budu dobro pokazali za god. dvije eto nam odlicne odbrane.....:D
Mene interesuju ZVRKO i BATROVIĆ...
To su jos makanjice....:) A onaj bijese li Zarubica sto je prije god.iz Sutjeske otisa u Zvezdu kazu da ce bit cudoviste,vec bi ga trebalo zvat u omladinsku.....
Tatin sin igrach koji je dao 40 golova za 1 sezonu u Sutjesku i i oko 30 do sad za mladje selekije Zvezde... Evo 1000-ti put da te zamolim da ne mlatish.
Evo mu sad nema tate pa mali i dalje buca...
auuu koji si ti udav, vidis li ti sta sam ja citirao??uopste nisam igru njegovu pominjao no ponasanje...
a vidjelo se kad su kadeti cini mi se igrali onaj turnir reprezentacija neke kvalifikacije proslog ljeta cini mi se , ono kad smo pukli 7,8:1, stalno se nesto drao na saigrace i *****njao...Quote:
Kako me čojek udavi prošle godine pričom kako njegov sin šklapa i saigrače i trenere,niko mu ne smije progovorit.Najjači je u Zvijezdu a i šire
1.Samo bih te zamolio da ne "vrishtish".
2.Citirao si ovo shto je otac prichao za njega,tako da nijesi konkretno rekao za ponashanje.
3.Tatin sin se(bar u nikshickom fudbalu) vezuje za to da je mali nikakav igrach a da ga neko(u ovom sluhaju tata) gura.
4.Obrati malo pazhnju na ponashanje.
Daje masu golova a jos vezni igrac,fino fino.......
e ako od zarubice bude neshto, ja cu igrati za barselonu sve sa mesijem. eto toliko. gledao sam mu svaku utakmicu prije nego shto je otisao za zvijezdu, i nije da ne zna da igra, ali od njega nikad igrac nece biti. zivi bili pa vidjeli. samo ne znam koji ce trener njega da trpi sa ponashanjem njegovim, a za zalaganje tek da ne pricam. trci samo kad se zalijece da puca penal ili slobodni. inache da oce da se potrudi imao bi shanse ali ovako nishta. shto se batrovica tiche situacija je drugacija. i njega sam cesto gledao, realno sve zna sa loptom, i mozhe da se razvije u genija ali morace fizicki da se poboljsha mnoogo. toliko je nejak da svaki duel gubi, i svi su fizicki dominantni u odnosu na njega. poshto ima strasnu podrsku od oca, i par menadzera, ko zna ako ode u neki kvalitetan klub za mlade igrace, i razvije se fizicki mozhe svasta biti od njega. i plus mali je radnik, i nije tatin sin kao ovaj prvi. ali ne vjerujte sve shto se pise po novinama. evo samo jedne informacije za zarubicinih 50 golova u sezoni. sutjeska je jednu utakmicu dobila 11 0. zarubica je dao 3 gola. na kraju je u zapisniku pisalo 11 0, 11 golova zarubica... da ne pricam koliko penala i slicnih situacija sa zapisnikom, a svaka kontra kad su imali dva ili tri na jedan je morala njemu da ide... dovoljno se vidjelo shta je uradio za reprezentaciju za tri utakmice... veliki kapiten...
ne vristim nikad, nema nidje velikih slova kojim se podrazumije vristanje i dranje ;)
kad sam rekao tatin sin mislio sam na ponasanje, koje nema veze sa njegovom igrom, i to onda dobija totalno drugo znacenje...a njegova igra ne znam kakva je ali sigurno dati golovi dovoljno govore o tome(sa obziro da je prelose igrao na ovom turniru reprezentacija kadeta sto sam gledao u nk i pg)
Pa da. Jedino je on kriv shto su nas oni posrali 10:0...
Ako je problem ponasanje i kurcenje po terenu,to onda i nije problem,svaki ozbiljniji trener ce ga dovest u red,a do sad se mozda nije srijetao s takvima....
Glavno je da mali ima kvaliteta,a nije lose sto ima drskosti,pa da jenog dana ako bog da imamo Crnogorskog Kasana.....:)
A mnogi su talenti propali shto imamo struchnjake poput gatsbyy-ja. Tu smo dje smo zbog ovakvih sveznamiusveserazumijem tipova.
naravno da nije, kriva je citava organizacija naseg fudbalskog saveza, ali o tom mi je smor da sad kucam, ionako svi sve znaju... ali njegov ucinak je, usudicu se da kazhem, shodno ocekivanjima, kao i prikazanim ravan 0. i definitivno je bio jedan od dvojice najgorih tokom citavih priprema i samih kvalifikacija.
Mi prije svega trenera (da valja) mladjih kategorija nemamo,dzabe im je ne znam kakav talenat,ako im nema ko objasnit kako da igraju,i sto da rade...