Dogovoreno. Svraticu do cosmeticsa da ga jos jednom probam. Sjecam ga se kroz maglu i sjecam se da mi je bio presladak. Ako mi se svidi eto me sa bocicom do tebe. Hvala.
Printable View
Imam nekolike bočice za dekante, kako da ih operem da se ne osjećaju na parfem?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Probaj asepsol ili neki drugi visokoprocentni alkohol i ostavi ga malo da odstoji, barem ga sad svi imamo u kuci. [emoji3]
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Pisao sam vec o red tobacco. Nista preko 15 stepeni. Cekaj da bude hladno pa probaj. Odusevices se. Mislim da je onaj moj ostao kod kolege oa uzmi dekante. I ponovo kazem sve preko 60ml toga parfema je mnogo.
Nego koju ono manceru ste preporucivali odje a da nije rt ili cb?
Sent from my p30pro using Tapatalk
Hindu kush?
Da. Meni je ona broj jedan sto se Mancere tice.
Za zimu. A CB za ljeto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imate li neki predlog za ženski, starija osoba?
Van Cleef Neroli? Ima li još što zanimljivo?
Treba mi nešto do 100e, koliko je nishane kod miloša? Ne vjerujem da mi se uklapa :D
Ima li kod miloša v&r flowerbomb, da ne znaš možda? :) i đe ga ima inače kod nas, koliko je?
A jes, nisu normalni.
Preporuka za parfem za stariju zenu-amouage lyric man(samo na papiru muski) i chanel coromandel. Kolega sa foruma pasha mi je skrenuo paznju na jedan kojim sam odusevljen TT Halley.
Edit: Iha ja kasno vidjeh ovu poruku do 100 eura. :) Zovni milosa, on ce ti najbolje preporuciti.
Flowerbomb je topina. 100ml 100€ sam ja kupovao zeni.
Nisam predlagao Halley i Halle Bopp nisam predlagao jer probijaju svaciji budzet [emoji23][emoji23]
Ono ne moze da se objasni, ne znam koja zena bi ostaa ravnodusna na onakav poklon. Ona prezentacija, kutija, bocica i na kraju sam miris - fantazija.
A onakvu fantaziju sam morao tašti da uzmem jer mi je prosto fantastična... [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ima li ko dekant Hindu Kush da proda?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2183a988bb.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...93c2c9a9a7.jpg