Ovdje nije stvar samo u stradaju.
Ovakvo monstruozno uklanjanje Cvijana prilično sam siguran da je jedinstven slučaj na svijetu.
Jeziva stvar.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Printable View
Kako ce ovo lice biti prioritet ako stalno lakira auta ne pravi exces... pored toliko skaljara na vlasti i kavcana u opoziciji , sa bivsim policajcima od veljovica pa njegovog pulena koprivice iz Nk isti funkcioner kome je porodica umijesana a zet je iz Herceg Novog pa da ne nabrajam jos policajaca... uglavnom ako oces odgovor vjerovatno ga nisu mogli paziti jer su se pazili od zaostatka korumpiranog dijela iz doba dps koji je to omogucio funkcionerima....
A kukolja ima nazalost a ti pisi Upravi Policije za tacne odgovore ako ti ne odgovore dobices pare.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Bgm dobro su demoNkrate upregle svoje aktiviste. Pa i na forum ovdje. Ako ako i treba. Kad maskirajuci sebe u Iznoguda zaluzis mjesto izvrsnog direktora Luke Bar onda se i za botovanje po drustvenim mrezama dobije neka nagrada. Neki CEDIS, Solar i sl.
Interesantno jedna ista grupa forumasa se pojavi i vrti nesuvislu pricu, suplju, bez argumenata i drzi se netacne price kao pjan plota. NSX i Buva+gacce vam fino i precizno pisu ali vi ne odustajete momci. Svaka cast. Tako se to radi nema sto.
DemoNkrate su bile i ostale nezasite. Ministarstva su im bila kao igracka koju dijete trazi roditeljima da se kupi. I te igracke cuva za sebe i samo se sa njima on igra. Brzo to dijete bude izopsteno iz drustva. Jer se sa skrticama niko ne druzi. Tako ce i oni ostati sami. Vec su. Ne oglasavaju im se ni PES ni DF da ih brane. Divni koalicioni partneri.
Onim bljuvotinjama od saopstenja da DPS stoji iza protesta su samo trigerovali neke ljude da izadju.
Vidim stavljaju ti isti djevojku koja je stavila na mrezu x sloku Nena Kaludjerovica i napisala falis. Jedna od nekoliko hiljada ljutih zbog masakra. Ta ista koja je dobila na stotine komentara da podje da se lijeci.
Meni je milo sto vam smeta ta 1 sa njegovom slikom, a ne vidite na stotine vasih koji velicaju Ratka Mladica komandanta. Govori dosta o vama. Jer ovo jedna je gora od stotina podrzavaoca lika i djela Ratka Mladica samo zato sto je Ratko heroj. Jos gore je sto za Ratka ne prihvatate da je bio kriminalac najgore vrste. Za Nena iz sky komunikacije niko normalni ne tvrdi da je heroj.
Po zvanicnim informacijama Borilovica je ubila policija ne on pa mu se ni taj status heroja ne moze pripisivati.
I za kraj Bobo Radunovic ministar zdravlja u vrijeme DPS, po ubjedjenju Srbin, je podnio ostavku zbog smrti beba u Bijelom Polju. Prije mjesec dana svi optuzeni su oslobodjeni optuzbe. Ispade Bobo budala jer je podnio je ostavku a utvrdjeno je da ovi ispod njega nisu krivi. Bebe su valjda same od sebe umirale i i ficiralee. Tako nekako je roditeljima nametnut zakljucak.
U vrijeme DPSa su mozda stasavali psihicki labilni sa oruzjem, isto tako im se ovakvi masakri nisu dogadjali. Ne bih rekao srecom, nego su u policiju radili malo strucniji nego danas. U Herceg Novi familiju je ubio komsija i u Pljevlja covjek bivsu zenu i njenog muza. Kasnije ga je SAJ ubio u toku akcije. Moze bit da sam nesto propustio ostalo su bili ratovi klanova.
Vučiću Bečiću!
Izgelda ovaj Milo vedri i oblači Balkanom. A ovamo se folira sa unučetom na skijalište.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2207a8a1b9.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a36b795705.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
A nezvanicno, svo Cetinje prica da ga je oladio ranjenog dok je lezao. Cinicno je da se ovdje pozivas na zvanicne izvjestaje, a nandrugu stranu u iste ne vjerujes. Zapitao bi se covjek zasto?
E ovo su recenice koje zaparaju usi, iako mislis da si pazio sta pises da pi posrigao neku moralnu visinu i pravednost.Quote:
U Herceg Novi familiju je ubio komsija i u Pljevlja covjek bivsu zenu i njenog muza. Kasnije ga je SAJ ubio u toku akcije. Moze bit da sam nesto propustio ostalo su bili ratovi klanova.
Nije se desavalo jer je te u HN ubio komsija....bravo....divna recenica....dakle nije se nista ozbiljno desilo sa 5 ljudi jer je bio komsija......svaka cast.....
Tebe sam ocekivao medju prve da podmetnes sto nisam rekao. Ja se ne drzim rekla kazala prica. Vec zvanicnih informacija. Nezvanicno sam i ja prebogat ali zvanicno jok.
Zaparaju usi veli... napisao sam "ovakvi masakri". I nabrojao po sjecanju najvece za njihovog vakta. Ako sam zaboravio dopisi. Budi od neke koristi i ne podmeci rijeci koje nisam napisao. Sitan sam toga.
Ne treba mi moralna visina ni pravednost. Sam sa sobom sam bas lagan.
U svoj ovoj priči većini su bitne Demokrate i onaj ablek od Šaranovića. Sramotno je u šta se onaj užas i nesreća pretvorilo. Sramota za sve nas.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ostavke između ostalog!
Prvi zahtjev-ostavka ministra unutrašnih poslova i potpredsjednika vlade za bezbjednost i odbranu.
Drugi zahtjev-demilitarilizacija društva, oduzimanje i uništavanje svog ilegalnog i skrivenog oružja. Revidiranje svih dodijeljenih dozvola za posjedovanje oružja kroz policijsku provjeru lica koja posjeduju oružje i kroz ozbiljne, a ne samo fomalne, psihijatrijske i druge ljekarske i psihološke preglede na godišnjem nivou.
Treći zahtjev je uspostavljanje policije u zajednici i promjena pristupa policije prema građanima i građankama.
Četvrti zahtjev povratak građanskog obrazovanja kao obaveznog predmeta u osnovnim i srednjim školama.
Peti zahtjev-proglasiti moratorijum na izdavanje dozvola za posjedovanje oružja do izmjene Zakona o oružju.
Šesti zahtjev-onemogućiti zakonitu kupovinu oružja bez prethodne dozvole za držanje oružja.
Sedmi zahtjev-pooštriti uslove za posjedovanje lovačkog oružja.
Osmi zahtjev-pojačati kontrolu streljačkih klubova koji građanima izdaju članske karte i fiktivne potvrde samo da bi lakše dobili dozvolu za nošenje oružja.
Deveti zahtjev-uvesti visok mjesečni porez na posjedovanje i držanje oružja.
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Ne brate evo ja sam bitan. Rukovodio sam sektorima bezbjednosti zadnjih godinu dana. Ono su sve moji klipovi po instagramu, hoklicu sam ja prisarafio da se vazdigne na nju i pofali se kako je kupio Skode i Volvoe. Sakoe dva broja obezbjedjuje Boris.
A da te pitam ovo. Kad mi neki tvoj zaposleni postavi klimu koju sam kupio od tvoje firme, i pane klima i polomi necije auto oce li vlasnik auta da ganja mene ili tebe? Mene naravno jer je sa moga stana pala. A ocu li ja da ganjam njega sto je ugradio ili tebe da zovem kao vlasnika firme?
https://www.cdm.me/politika/za-dvana...osnog-sektora/
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Sem fijaska u kojem studenti Didi i Ljiljana Pešić naricu dok ona djeca drže govor. Pa pozivaju da se provjere manastiri i pretresaju popovi. Jer izgleda oni znaju nesto što mi ne znamo. Popovi pucali kroz ovoga bolesnika. Imamo i sem par ok zahtjeva jedan od njih smjena, koji možemo reci da su ok. Ostalo prdnjava wokersko gradjanska. Da se veli uvede gradjansko vaspitanje. Nisu Dzoliju prošli zakoni za samoopredeljenje pa pokušava da nameće kroz ove načine neke gluposti.
Ove vrste agende postaju prošlost svuda ali kod nas ljudi kasno kapiraju kao i uvijek :)
Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока
Demokrate podržavaju kriminalci
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9454b18de8.jpg
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
I onda se zapita covjek jesu li oni maloumni, bezobrazni ili placeni da tako nesto rade, tj. da namjerno sabotiraju legitimne proteste takvim glupostima kao da oce da sledeci put niko ne dodje a sledeci put(ukoliko ga bude) nece niko doci taman isto kao za onog manijaka iz gimnazije.
Kako ljaljaši brane stranku na forum.
Ni da ih je svakoga lično Bogdanović OBUČAVA.
Inače slažem se sa ovim gore. Ne dam Ljalja bre.
Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока
Poslije Balijagica je trebao da podnese ostavku. Preko 20 dana ih voza coek. Ljudi ne sprdajte se da ne moze bolje od ovoga lika. Zabolje me koja je stranka. Isti je prebacivao sto nije podnio ostavku Adzic prosli put. I trebao je. A treba i sad ovaj.
Nije nuzno da covjek da ostavku, nuzno je samo da nesto uradi da konacno promijeni situaciju (al na bolje), oni se ubise od pisanja izjava po citav dan da nemaju kad da rade taj posao za koji su placeni.
Nemojte ljudi da palit covjek da daje ostavku, sto ce radit onda, da sjedi kuci u onaj dzemper po cio dan.
Zašto ovo pod 9.?
Da samoodbrana bude omogućena samo bogatima??
Nemam oružje, ali ozbiljno razmišljam da tražim dozvolu jer policija očigledno ima preča posla. Treba da obezbjeđuje ovu balavurdiju.
Visok porez bi imao smisla da je bezbjednost idealna, pa je onda posjedovanje oružja lični hir koji treba platiti.
U situaciji kad je posjedovanje oružja za samoodbranu izgleda potreba, onda porez treba da bude nula.... uz veoma stroge provjere za dobijanje dozvole.
Meni nisu.
Najiskrenije, ne pamtim kad sam vidio nešto toliko dostojno prezira, i otuđeno od osnovne ljudske pristojnosti i reda, kao ono njihovo saopštenje za komemorativnu sjednicu. Bio je, vele, predshjednik lokalnog odbora.
Jer to pokazuje da je, u njihove mozgove, to stvar politike. A ne toga da ljudi, koji su prvi među prvima zaduženi za našu bezbjednost, ljudski treba da budu tamo, i da ljudski ponesu svu težinu svog posla, odgovornosti, i funkcije. A ne svoje političke pripadnosti.
To se odnosi i na Spajića, koji nije DCG.
No mene njihove ostavke ili smjene ne zanimaju.
Zanima me da mogu đecu da puštim miran u školu, koliko to može, i da mogu vrata od kuće da držim otključana, kao i do sad.
Rekoh već, zanima me da budem što sigurniji što mogu, da neki budući Aco Martinović nije prestao da bude ''operativno interesantan'' baš sad, dok ovo pričamo.
Ostavke i smjene su nešto drugo, i iz sasvim druge sfere.
Ovđe si upucao suštinu, i poentu svega.
Samo fali razumijevanja.
Sektor bezbjednosti se ne sređuje nikad. To je najfluidniji sistem koji u organizacionom i funkcionalnom smislu može postojati. Jer je ono čime se bavi, ono što mu je sa suprotne strane, isto tako najfluidnije moguće.
Sektor bezbjednosti se usavršava. Bukvalno svake sekunde, svakom akcijom, svakom odlukom, svakim ishodom, svakim uspjehom. I naročito svakim neuspjehom.
I to usavršavanje, popravljanje, ispravljanje, prilagođavanje, je kritična tačka njegove funkcionalnosti.
Jednostavno. Dobre prakse se čuvaju, usavršavaju, dopunjuju. Loše se mijenjaju.
I to je sve. Borba, bukvalno svakog trena, i na svakom mjestu.
I ne postoji sistem kojim je teže upravljati, i koji od upravljača traži više.
I, BAŠ ZBOG TOGA, ja ovđe retardirano svakih par strana postavljam isto pitanje.
Jer u odgovoru na njega stoji je li moglo bolje, ili ne. I može li bolje idući put.
I, koliko god retardiran, kontam da nam je apsolutno svima u interesu da se na njega odgovori.
I slobodno, neka odgovor bude obrazloženo i dokazano da nije moglo bolje. Ovaj put. Pa za idući da vidimo kako da se popravljamo.
ALI, tu ide ipak realno najveća odvratnost i pogrešnost u koju se sve ovo pretvorilo.
Umjesto odgovora, realno smo došli u situaciju da se pitanje praktično zabranjuje. Kao i mnoga druga takva. Pričama o dps-u, kriminalu, bivšoj vlasti, relativizacijama kako bi sve bilo isto i da se drugačije radilo, i čime sve ne.
I ovđe, na forumu, i svuda u etru.
E, taj PRISTUP, kad se iskaže od strane funkcionera i činilaca sistema koji je ovime trebalo da se bavi, ne da traži ostavke i smjene, nego čak u nekim scenariima i krivično-pravnu odgovornost.
Kod forumaša znači nešto drugo, manje ozbiljno, a jednako neispravno.
Vrlo je vjerovatno da Šaranović neće dati ostavku... i mislim i da ne treba, jer je policija reagovala u okviru mogućeg u datom trenutku Ne mislim da bi ostavka, sama po sebi, pomogla rješavanju odnosno predupređivanju sličnih događaja. Štaviše, veći je problem u generalno zatrovanoj atmosferi u Crnoj Gori, nego u relativno sporom uspostavljanju reda u okviru sektora bezbijednosti.