Ja ću ujutru postaviti selfi pa me tražite ;)
Sent from my 2109119DG using Tapatalk
Printable View
Ja ću ujutru postaviti selfi pa me tražite ;)
U kolko kreće da radi žica?
9? 9 ipo?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Evo zvaničnog odbrojavanja.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...cfebe2e63e.jpg
Moći ćeš, al nećeš moći da se popneš nazad gore dok ne puste K7...
Pričali smo već o tome, biće plava staza cca 4.3 km sa vrha 1600 do dolje do početka K7.
Al kako neko reče do 19.01 neće biti u funkciji. Testiranje neko se čeka.
Dobra fora
https://twitter.com/SkijalistaCG/sta...q96mAn5_w&s=09
Uh baš loše izgleda vrijeme danas. U Kolašinu prilično duva mogu misliti gore kako je.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...cf7cf147ff.jpg
Ko je pošao danas na 1600 - zajebao se, i to samo tako... Samo srednja staza "radi" (crvena) - a na nju 10cm novog snijega, nameti, mećava kakvu ne pamtim ođe, debeli minus... Ovo veze sa skijanjem nema. Gledam ljude koji su došli sa djecom i koji pizde jer je gore haos i ne radi plava staza.
Pobjegao sam na 1450 - mnogo manje vjetra ima i generalno je bolje, ali je staza isto bzv...
Sent from my iPhone using Tapatalk
A sto ne radi plava na 1600?
Isto sam uradio.
Poludio sam bio i drao sam se tamo na te idiote. Sa dvoje đece sam došao, veli mi lik kod korpe brate gore na pola staze ljudi leže jer ne umiju i prepali su se, plus je nikakva vidljivost.
Pitam sina oćemo li samo crvenu veli on da ga je strah...
Izgubili sigurno 45 minuta na čekanje za pasove, obuvanje itd.
Poludio sam bio, vratio pasove, uzeo pare, rekao im da nisu normalni i da ovo što čine nikakvog smisla nema. Moroni.
Na 1450 potpuno uživanje, kupili pasove za 10 sekundi (gužve bez), gužve nema po stazi, mada je onaj plato parkinga bio skoro pun. Zbog snijega malo mekanije, ali podnošljivo, pa kao što je red prvo plavu opičili dva-tri put da se malo zagrijemo, poslije na crvene... sve u svemu, kako je krenulo bilo, odlično se završilo.
Đeci je bilo odlično, što je najbitnije.
Prvo debili ne štampaju cijelu stazu, nikad nisu ni štampali da se razumijemo, vele dosta je ovo.
Kreteni samo takvi. Umjesto da je plava svuda 40-60m širine oni odštampaju 15m, žao im goriva a vele dosta je to. Ma kreteni. A onda kad mećava malo udari izjutra gore po vehovima, zatrpa im to malo širine što su odštampali pa onda imamo ka ovo danas.
Sve bi ih poćerao kući, da se što ja pitam.
I da nam bude ski pas 25e i poredimo se skijalistima u regionu [emoji23]
Kakav je parking sad na 1450? Jel i dalje haos da s enema đe parkirat?
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Evo kako na Kopaonik rade
https://youtu.be/QAkuT3V3tLU
Treba nekako posumiti onaj vrh na 1600... inace ono je pomet gore... ovaj danasnji dan mi djeluje ko meni prosle godine kad sam prvi put isao na 1600.... em mecava, em se ne vidi nista...em lose pripremljena staza...em led...
Potpuno druga prica na 1450 gdje ima sume.
To je prirodna granica šume, previsoko je da bi opstala. Ja preskočih danas odlazak gore sad se mislim i sjutra da ne idem. Merak mi je da probam konačno 1600 ali mi se ne ide na jednu stazu.
Šteta. Nadao sam se obećanom selfiju.
Danas dan ******.
Mecava, magla, nema lifta za pocetnike, makli ga, zatvorili plavu stazu zbog mecave, radi samo crvena staza i to pod maglom, u restoranu nestalo vode, ne mogu kafu da mi naprave, ma totalni haos.
Xaxaxaxa,pa šta si mislio,da će biti bajkovito? [emoji23]
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Imao sam bas veliku zelju da idem ali sam znao da ce biti lose.
U ponedeljak slobodan dan, nema jakog vjetra bice fin dan i sto je najbitnije bez guzve.
Sve je smiješmo oko državnog skijališta....
Pa šta reći ...dovoljan je podatak da samo jedna osoba prodaje ski pass-ove.
Umjesto da na stazi prodaje njih 4-5, da ima prodajno mjesto u KL, kao i na izlaz iz PG, tamo neđe kod HDLa na Zlaticu jedan kiosk sa dva prodajna punkta bi završio posao.
Usula država desetine miliona, a ovakav odnos i neozbiljnost je bruka i sramota!
Kakvo je stanje sa parkingom na 1450?