Znaci udruzili se srbija zapad usa i nase sluzbe protiv opozicije iz cg ahhahahahh
Printable View
Znaci udruzili se srbija zapad usa i nase sluzbe protiv opozicije iz cg ahhahahahh
Mozda je mislio covjek na cia, ali neki ljudi po navodjenju samo vide ruse. I ovo treba uzet s rezervom, propalo se ako nam premijer druge drzave govori sto se dogadja u nasoj.
Ako mu je vjerovat - ono 16. oktobra je onda iscenirano da se zamuti izborni dan. I to je onda smisljen i direktan uticaj na gradjane i izbornu volju, prostor za manipulisanje. Takodje je oslobodio odgovornosti DF, sto je suprotno nabacivanjima SDT i DPS.
Tek ovo treba da se analizira, ali ova prica jeveliki problem za vecinu Katnicevic tvrdnji i dijela.
Sprdajte se vi iz udobne fotelje, Crnogorci su inače poznati šalabacači. Čovjek lako može završit kao Đinđić jer ne ide uz dlaku rusofilima.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Imam dovoljno samokontrole da ne gledam ove stvari. Suzdržavam se, a čak ne moram da mislim na bejzbol.
Ma jok druže, tek ovo sad odgovara.
Dakle, reakcija je bila munjevita, po saznanjima koja nemaju ni drugi ali oni imaju. Možda nijesu baš ti ljudi ali predostrožnosti nikada dosta. "Inostrani elementi" prate premijera sa ciljem da ga eliminišu. A opozicija mu nije vjerovala. Sram ih i stid bilo. Eto tako će ti bit.
Ne znam za vas, ali kao apstinent kad bi se ponovili izbori izasao bih da dam glas SDP-u. U svakom slucaju posle ovakvih stvari siguran sam samo da ne postoji ni teoretska sansa da toj partiji zdravorazumska osoba moze da da glas. Ako je u pitanju namjestaljka (vjerovatnoca za to opada svakim momentom) onda zbog ociglednih razloga. Ako nije namjestaljka onda zato sto je to konacan znak da mu je najbolje da se skloni u potpunosti iz politike jer je stekao toliko neprijatelja da njegovo prisustvo ugrozava bezbjednost drzave i gradjana. Ako ce da strada neka strada samo on i njegovi prijatelji.
Kako je Milo mocan, on ne samo da diriguje svojim sluzbama, policijom, spec.policijom, tuzilastvom, krimi organizacijama i svim tajnim grupama u Crnoj Gori vec on to i kontrolise i u Srbiji. I njihove tajne sluzbe, policija, pravosudje, vlada i Vucic plesu po Milovim notama.
Sad moram ući na profil Marka Milačića da vidim šta ima da kaže povodom ove situacije. :lol:
Ps: Nista jos, tek sjutra. Jedva cekam. <3
Edit: Ali sam zato usao na profil Vladislava Dajkovica i saznao da je sve ovo dogovor Britve i Vucica. To hocu da cujem. <3
Milo kad laže djeluje uvjerljivo a Vučić patetično. To je jedina razlika. Kad se u narednim danima nastavi ovako rasvjetljavati ovaj slučaj, ima da iz#ebe lud zbunjenog. Na kraju će svako imati svoju teoriju i još jedan magarac će biti pojeden a Vučić sit i Milu sve na broju.
Sent from my D5503 using Tapatalk
Kakvi, bacio se u svrgavanje aktuelnog rezima sa DF i davanje izjava Sputnjiku, da se zna cije interese zastupa.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Bez da te uvrijedim, mene je sramota svih Crnogoraca koji su se primili na ovu retardiranu bajku Vučića. Čovječe, pa zar tebe ne vrijedja ovo? Brzo li povjerova bivšem radikalu, a kako bi pljuvao da je obrnuta situacija. Hvala Vučiću što nam je sve otkrio, vazda nam fala što nam premijera spasi haha.
Ovo više nije ni smiješno, ovo je užas. Pa djetetu od 7 godina da ovo ispričaš, vidjelo bi o čemu se radi.
Ali stanke u govoru, za jednu rečenicu mu treba minut :D Zatim ide pogled u daljinu... Kakav idiot, što je ovo :D
Nego, je li neko gledao sad emisiju na RTCG1?
Rizikujuću da me poćeraju nakon mnogo godina sa ovog foruma, a kako nije sramota Borisa Darmanovića da ovako istupi sa sve svojim novinarom iz Dnevnih Novina koji se toliko trudio da naglasi da su režimski novinari haha. Sakrijte se u mišiju rupu ili Milovu, kako god :).
Nista se meni ovo ne svidja!
Ako ovo nije gambit ne znam sta je... znaci sada je izvjestan bio napad na glavnu figuru nase politicke scene?!
Pa tako nesto se ne smije pustat u javnost sve i da ima nekih osnovanih sumnji, a kamoli otklanjati cak i sumnju dokazima i cudima.
Ovo se sve mlogo zago*nalo. Znaci sada je sve moguce... ma bjez!
Ali 20 ljudi da hapsi preśednika, a 40 da razoruža cijelu vojsku i policiju. Mene samo interesuje, ko su ti ljudi? Avengers? A-Team? Marvel? DC? Gluposti, baš gluposti. To je suicide mission. Možda su imali nekakve namjere, ali ove gluposti sto se plasiraju su bas nerealne.